欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.226.4.91)

小学英语陕旅版(三年级起点)
全部(2000) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5871285 Unit3 Is It Snowing 练习题(4份 含答案)

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/四年级下册/Unit 3 Is It Snowing?

    Unit 3 Is It Snowing? 第一课时 一、看图,选择与图片对应的单词。 1.( )   2.( )  3.( )    4.( ) 5.( ) 6.( ) 二、根据中文释义,填写正确形式。 1.rain(现在分词) 2.snow(现在分词) 3.cloud(形容词) 4.snow(形容词) 三、超级小翻译。 1.雪人 2. 蓝色的天 3. 在空中飞 4. 一副眼镜 四、选一选。 ( )1. windy A. go swimming ( )2. raining B. make a snowman ( )3. hot C. raincoat ( )4. snowy D. fly a kite 参考答案 一、1. D 2. B 3. E 4. C 5. A 6. F 二、1. raining 2. snowing 3. cloudy 4. snowy 三、1. snowman 2. blue sky 3. fly in the sky 4. a pair of glasses 四、1. D 2. C 3. A 4. B glasses B. snow C. wind D. rain E. cloud F. raincoat PAGE 1 Unit 3 Is It Snowing? 第二课时 一、单项选择题。 ( )1. Look the book on the desk. A. at B. in C. on ( )2. , It's raining. A. Watch B. Look C. Listen ( )3. Let go home. A. us B. is C. s ( )4. — Is it raining? — . A. Yes, it isn't B. No, it is C. Yes, it is ( )5. — Is there a wind? — , It's snowing. A. Yes B. No C. OK 二、看图选择正确的答案。 1.You need . A. glasses B. raincoat C. coat D. umbrella 2.You need . A. glasses B. raincoat C. kite D. bag 3.You need . A. glasses B. raincoat C.coat D.umbrella 三、读一读,按要求完成句子。 1.It is snowing.(改为一般疑问句) snowing? 2. Is there a wind?(做否定回答) , there . 3. It is cold today.(改为感叹句) it is today! 参考答案 一、1. A 2. B 3. A 4. C 5. B 二、1. C 2. B 3. A 三、1. Is it 2. No isn't 3. How cold PAGE 1 Unit 3 Is It Snowing? 第三课时 一、单项选择题。 (  ) 1. It's cold. Please put     your sweater.? on B. in C. out (  ) 2. Look at the clouds.Please     your umbrella to your school.? take B. take out C. take of (  ) 3. It's    . I need my sweater.? snows B. snow C. snowing 二、给图片选择合适的句子。 (  ) 1. (  ) 2. (  ) 3. 三、小小翻译家。 1.天在下雨吗?     it    ? 2.让我们带上一件雨衣吧. Let's     a     . 3.请穿上你的外套. Please         your coat. 四、选句子,补全对话。 A: Let's go to school now, OK? B: OK.1.    . A: Yes, there is. B: Is it raining? A: 2.    . B: Let's take out our raincoats.    A: 3.    . B: OK! 参考答案 一、1. A 2. A 3. C 二、1. B 2. C 3. A 三、1. Is raining 2. take raincoat 3. put on 四、1. B 2. C 3. A It's raining. B. It's snowing. C. Put on the raincoat. Let's put them on. B. Is there a wind? C. Yes, it is. PAGE 2 Unit 3 Is It Snowing? 第四课时 一、选词填空。 an with in on beautiful I wantumbrella.       ? The T-shirt is nice.Put it.? Look at the coat. How!? He is playinga cat.? Look at the sunthe sky. 二、超级小翻译。 1. 早上好     2.做游戏     3.可怜的小鸟     4.下象棋     5.他们在玩游戏吗? theygames? 6.真甜啊!it is! 三、连词成句,注意大小写。 1. you playing are games (?) 2. busy is the cat (.) 3. beautiful the how flower is(!) 4. play to I chess want(.) 四、按要求填写句子。 1. It is cold today.(改为感叹句) it is today! 2. They are playing games.(改为疑问句) playing games? 3. Are the two birds busy?(作否定回答) No, . 参考答案 一、1. an 2. on 3. beautiful 4. with 5. in 二、1. good morning 2. play games 3. poor little bird 4. play chess 5. Are playing 6. How sweet 三、1. Are you playing games? The cat is busy. 3. How beautiful the flower is! 4. I want to play chess. 四、1. How cold 2. Are they 3. they aren't 1

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-05-23
    • 下载0次
    • 1882.84KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-5871232 Unit 5 Where Are You Going 同步练习(4份含答案)

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/四年级下册/Unit 5 Where Are You Going?

    Unit 5 Where Are You Going? 第一课时 一、给下列短语选择正确的译文。 ( )1. bus stop     A.汽车    B.公共汽车站   C.停止 ( )2. clothes shop A.衣服 B.商店 C.服装店 ( )3. bookstore A.书籍 B.书店 C.商店 ( )4. in hospital A.生病住院 B.在医院 C.去医院 三、看图选句子。 ( )1. ( )2. ( )3. ( )4.( )5.( )6. 二、英汉互译。 1. 去公园 2. 宠物商店 3. 去书店 4. 在医院 5. 读故事 6. in the park 7. go to the cinema 8. buy a story book 9. write a story 四、读句子,选择合适的单词填入横线处。 Lily wants to see a film. She is going to the .? She wants to buy some books. She is going to the .? The children are going to the to fly kites.? The student is going to the to buy a pencil.? 5. Mom is ill. She is going to the .? 参考答案 一、1. B 2. C 3. B 4. A 二、1. D 2. A 3. E 4. C 5. F 6. B 三、1. go to the park 2. pet shop 3. go to the bookstore 4. in the hospital 5. read a story 6. 在公园里 7. 去电影院 8. 买故事书 9. 写故事 四、1. D 2. C 3. E 4. B 5. A A. hospital B. bus stop C. shop D. bookstore E. cinema F. park A. hospital B. shop C. bookstore D. cinema E. park PAGE 1 Unit 5 Where Are You Going? 第二课时 一、单项选择。 (  ) 1. — Where you ?? — I am going home. are; go B. are; going C. are; do (  ) 2. — Where is Tom going? — He the shop.? is going B. is going to C. is go to (  ) 3. —Is she going to the hospital?? — No, . she is B. she don't C. she isn't (  ) 4.They the bookstore.? is going to B. are going to C. are going (  ) 5. — Are they going to the cinema? — No, .? they are B. they aren't C. they don't 二、情景交际。 (  )1. 当你想知道对方想去哪里时,可以这样问: Where do you want to go? B. Where are you going? (  ) 2. 当你想知道对方打算去哪里时,可以这样问:    ? Where do you want to go? B. Where are you going? (  ) 3. 当你想知道对方是否要去学校时,可以这样问:    ? Are you going to the school? B. Do you want to the school? (  ) 4.当你想告诉对方天要下雨时,你应该说:? It’s raining. B. It’s going to rain. 三、按要求完成句子。 1. I'm going to the bookstore. (对画线部分提问)? are you ?? 2. Is he going to the bookstore? (作否定回答) No, . 3. They are going to the shop. (改为一般疑问句) they to the shop? 参考答案 一、1. B 2. B 3. C 4. B 5. B 二、1. A 2. B 3. A 4. B 三、1. Where;going 2. he isn't 3. Are;going PAGE 1 Unit 5 Where Are You Going? 第三课时 一、单项选择题。 (  ) 1. — Is it tomorrow? — Yes, it is. Child’s Day B. Children’s Day C. Children Day (  ) 2. — What are you going to do ? — I'm going to fly a kite in the park.? tomorrow B. yesterday C. the day before yesterday (  ) 3. — What's the today?? — It's January 2nd. work B. tomorrow C. date (  ) 4. — Happy Children's Day!? — You're right. B. Welcome! C. Thank you! 二、超级小翻译。 1.明天见 2. 儿童节 3. 去工作 4. 快乐的一天 5. 生日快乐 6. 在工作 三、选择合适的句子,补全对话。 A: Tomorrow is Children's Day. 1 B: Wow! 2 I'm going to see the animals in the zoo. A: 3 Is he going with you? B: No. 4 . A: 5 . B:Thank you! 参考答案 一、1. B 2. A 3. C 4. C 二、1. see you tomorrow 2. Children’s Day 3. go to work a happy day 5. happy birthday 6. at work 三、1. F 2. D 3. A 4. C 5. B A: What's your father going to do? B: Happy Children's Day! C: He is going to Shanghai. D: Children's Day! F: What are you going to do? PAGE 1 Unit 5 Where Are You Going? 第四课时 一、找一找读音相同的单词。 1. /i:/ 2. /e/ 二、连词成句。 1. you going fly are kite a to(?) 2. I what do am going to (?) 3. are where going you(?) 4. going she to a read is book(.) 5. do want where to you go(?) 三、阅读短文,判断正(T)误(F)。 My name is Tom. Tomorrow is Sunday, March 3. My father is going to play football. My mother is going to see a film. What's my grandfather going to do? Oh, he is going to the park. Is my sister going to fly a kite? Yes, she likes flying kites very much. What am I going to do? Haha, I'm going to play basketball. (  ) 1. Today is Sunday. (  ) 2. My father is going to play basketball. (  ) 3. My grandfather is going to the park. (  ) 4. My mother is going to the cinema. (  ) 5. I'm going to play football. (  ) 6. My sister is going to the shop. 参考答案 一、1. A C E H 2. B D F G 二、1. Are you going to fly a kite? 2. What am I going to do? 3. Where are you going? 4. She is going to read a book. 5. Where do you want to go? 三、1. F 2. F 3. T 4. T 5. F 6. F he B. bed C. me D. let E. Chinese F. pen G. desk H. these PAGE 1

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-05-23
    • 下载0次
    • 1065.63KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-5840572 Unit5 What is the weather like today?教案

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/五年级下册/Unit 5 What's the Weather like Today?

    Unit5 What is the weather like today? 第一课时 教学目标: 学习描述天气的形容词: report,sunny,windy,cloudy,rainy,snowy,以及名词weather ,moon,star. 教学重点: 能听懂、会写、会读、会说描述天气的形容词:report,sunny,windy,cloudy,rainy,snowy,以及名词weather ,moon,star. 教学难点:通过学习,能够用简单句型描述天气状况。 教法:高效课堂教学模式 学法:自主探究 合作交流 教具准备:小黑板 单词卡片 录音机 教学环节: ? 学习目标 1) 学习“四会”单词report,sunny,windy,cloudy,rainy,snowy,weather ,moon,star. ,二)并用简单句型描述天气。 ? 自主学习 一)温故知新 复习以前学过的描述天气单词以及句型 二)阅读方法 自学单词,做到会读,会拼,会写,不会的画出来。 三)互助释疑 同桌间或小组内轮流读单词,探讨单词的读音和写法。 四)探究出招 同桌间练习书写,可以互相检查拼写。 ? 展示交流 一)小组展示 小组内练习用以前学过的描述天气的单词和句型描述天气。 二)班级展示 小组上讲台做表演,通过表演练习介绍单词。 点拨升华。 一)教师放录音,学生跟读,纠正读音。 二)学生开火车读单词。 三)完成PartA Look and circle. What`s the weather like today? 四)用简单的句型描述四季。 ? 课堂作业 作业当堂清 写出下列单词的适当形式。 sun(形容词)________________ windy(名词)_______________ cloudy(名词)_______________ snow(形容词)______________ rain(形容词)_______________ 板书设计: 课后反思: 第二课时 教学目标: 学习问天气的句型What`s the weather like today? It`s...并灵活应用句型。熟悉对话内容。 教学重点:能用问天气的句型What`s the weather like today? It`s...进行简单对话。 教学难点:灵活应用所学句型,表演对话。 教法:高效课堂教学模式 学法:自主探究 合作交流 教具准备:小黑板 单词卡片 录音机http://www .xkb1.c om 教学环节: ? 学习目标 一)What`s the weather like today? It`s... 二)学习 Part A Let’s talk 部分的对话,并且熟练掌握。 ? 自主学习 一)温故知新 Part A Look and circle. 听写上节课所学单词。 二)阅读方法 What`s the weather like today? It`s... 句型做对话。 三)互助释疑 同桌间相互交流,一问一答,练习所造句型。 四)探究出招 自主学习对话,了解对话内容。 ? 展示交流 班级展示 指名两人一问一答练习句型,用所学句型相互问答。 ? 点拨升华 一)教师放对话录音,学生跟读,纠正读音。 二)小组内分角色读对话。 三)上讲台表演对话。 ? 课堂作业 作业当堂清 Part C Look,think and write. 板书设计: 课后反思: 第三课时 教学目标: 1,学习问天气的句型How is the weather in ... today? It`s...并灵活应用句型。熟悉对话内容。 2,一般将来式的运用。 教学重点:能用问天气的句型What`s the weather like today? It`s.../ How is the weather in ... today? It`s...进行简单对话。 教学难点: 1,灵活应用所学句型,表演对话。 2,一般将来式的运用。 教法:高效课堂教学模式 学法:自主探究 合作交流 教具准备:小黑板 单词卡片 录音机 教学环节: ? 学习目标 一)What`s the weather like today? It`s... /How is the weather in ... today? It`s... 二)学习 Part B Let’s learn 部分的对话,并且熟练掌握。 ? 自主学习 一)温故知新 Part A Look and circle. What`s the weather like today? It`s... 二)阅读方法 What`s the weather like today? It`s... /How is the weather in ... today? It`s...句型做对话。 体会一般将来时。 三)互助释疑 同桌间相互交流,一问一答,练习所造句型。 四)探究出招 自主学习对话,了解对话内容。 ? 展示交流。 班级展示 1,指名两人一问一答练习句型,用所学句型相互问答。 2,相互交流一般将来时的构成以及用法。 3,PartC listen and tick.和 PartC match and say. ? 点拨升华 一)教师放对话录音,学生跟读,纠正读音。 二)小组内分角色读对话。 三)上讲台表演对话。 四)You`d better take your umbrella. ? 课堂作业 作业当堂清 英汉互译。 1,今天的天气怎么么样? _______________________________________________________________ 2,It`s not cloudy. _________________________________________________________________ 3,带上你的雨伞。 _________________________________________________________________ 4,I can see the moon and stars in the sky. __________________________________________________________________ 5,我们将要去和我们的老师爬山。 ___________________________________________________________________ 6,The weather report says it will be windy and cool tomorrow. ___________________________________________________________________ 7,你最好穿上你的外套。 ______________________________________________________________________ 板书设计: 课后反思: 第四课时 教学目标: 1, 能在教师的引导下学习和掌握read the words 语言部分总结归纳字母ch和sh的发音。 2, PartC Read and answer. 教学重点: 学习和掌握read the words 语言部分总结归纳字母ch和sh的发音。 教学难点:能在教师的引导下学习和掌握read the words 语言部分总结归纳字母ch和sh在单词中的发音。 教学方法:高效课堂模式。 学习方法:自主学习,合作探究w W w .X k b 1.c O m 教学准备: 1.教师准备: (1) 录音磁带。 (2)单词卡片。 2、学生准备 单词卡片 教学环节: ? 学习目标 能在教师的引导下学习和掌握read the words 语言部分总结归纳字母ir, or 以及ur的发音。 ? 自主学习 (一)温故知新 Part B Let’s sing.一起跟唱歌曲。 (四)阅读方法 同桌相互读单词,并找出ch和sh在单词中的发音。 (三)互助释疑 小组内交流单词的发音。 ? 展示交流 班级展示 开火车读 Read the words 当中的单词。 ? 点拨升华 (一)教师放对话录音,学生跟读,纠正读音。 (二)Part B try ro read more. check chat beach chick 单词的意思已及发音。 ? 课堂作业 作业当堂清 1, PartC Read and answer. 2,选出下列单词划线部分发音不同的一项。 (?http:?/??/?www.xkb1.com?/??) () A. China B. check C. chat D. sch () A.fioolsh B. shoe C. snake D. wi () A.Chair B. beach C.lunch D. arch () A.diive B. see C. shout D.sh 板书设计: 课后反思:

  • ID:4-5801928 陕旅版洛南县永丰小学英语2018-2019学年度第二学期期中教学质量检测(含答案,无听力)

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/三年级上册/本册综合

    洛南县永丰小学2018-2019学年度第二学期期中教学质量检测 三年级英语试题 (全卷满分:100分 考试时间:60分钟 考试范围:Unit1~4) 题号 Ⅰ Ⅱ Ⅲ Ⅳ Ⅴ Ⅵ Ⅶ 总分 等级 得分 一、选出不同类的一项。(10分) ( )1. A.head B.nose C.cat ( )2. A.white B.apple C.black ( )3. A.those B.coat C.skirt ( )4. A.brother B.your C.sister ( )5. A.school B.ship C.bike 二、英汉互译。(10分) 1. 一个漂亮的鼻子 2.too big 3. 你的奶奶 4.a happy family 5. 乘公共汽车 三、单项选择。(20分) ( )1.This bear a mouse. A.have B.is C.has ( )2.These its ears. A.is B.are C.be ( )3.— do you come to school? — I come to school bus. A.How;by B.What;on C.Who;in ( )4.— What color are her skirts? — A.They are brown. B.How nice! C.Touch your head. ( )5. Whose are these? A.coat B.trousers C.cap ( )6. Look my family. A.at B.to C.on ( )7. many people are there in your family? A.What B.Who C.How ( )8.Nice meet you. A.by B.to C.at ( )9. cry! Follow me. A.Doesn,t B.don,t C.Don,t ( )10.I go home by bike. A./ B.to C.at 四、选词填空。(10分) cap is it? They are my erasers. Is that your ? Whose socks they? 5. very much. 五、读一读,选择相应的答语。(10分) ( )1.Whose cap is this? ( )2.Thank you very much. ( )3.Is this your grandma,Liu Zhaoyang? ( )4.Dose the lion have hands? ( )5.How dose your sister go to the zoo? 六、按要求改写句子。(10分) 1.coat is Whose this (?)(连词成句) 2.Is this your sweater?(写出否定回答) 3.Is this your coat?(写出肯定回答) 4.My coat (是绿色的).(根据中文提示完成句子) 5.How do you go to school?(用自己的话回答) 根据图片顺序给下列句子排序。(10分) ( )I come to school on foot. ( )My sister goes home by bike. ( )They go to the zoo by bus. ( )My brother goes to Xi,an by taxi. ( )The family goes to Hainan by ship. 八、情景选择。(10分) ( )1.如何询问别人是怎么去上学的? A.How do you go to school? B.How do you come to school? C.A and B. ( )2.想知道同桌是不是骑自行车来学校的,你可以说: A.Do you come to school on bike? B.Do you come to school by bike? C.Do you come to school in bike? ( )3.你家比较近,你告诉别人怎么回家: A.I go home by bike. B.I go home by taxi. C.I go home by train. ( )4.你告诉朋友你是步行回家的,想问问他的情况,你会怎么说? A.I go home on foot.What about you? B.Do you go home on foot? C.I come to home on foot.What about you? ( )5.当你想向他人介绍自己的母亲时,应说: A.This is my family. B.That is my sister. C.This is my mother. 九、阅读短文,判断正(T)误(F)。(10分) Hello,boys and girls.My name is Lily.I,m a girl.I,m ten years old.I have many clothes.This is my sweater.It,s white.That is my skirt.It,s short.These are my socks.They are white,red and blue.Oh,I have a new dress for my birthday party(聚会),It,s from my mom. I like my clothes. ( )1.I have a red sweater. ( )2.My skirt is yellow and short. ( )3.My socks are white and blue. ( )4.I have a new coat for my birthday party. ( )5.I like my clothes. 洛南县永丰小学2018-2019学年度第二学期期中教学质量检测 参考答案 选出不同类的一项。(10分) C 2.B 3.A 4.B 5.A 二、英汉互译。(10分) 1.a nice nose 2.太大了 3.your grandma 4.一个幸福的家庭 5.by bus 三、单项选择。(20分) 1.C 2.B 3.A 4.A 5.B 6.A 7.C 8.B 9.C 10.A 四、选词填空。(10分) 1.Whose 2.sister,s 3.coat 4.are 5.Thanks 五、读一读,选择相应的答语。(10分) 1.C 2.E 3.A 4.B 5.D 六、按要求改写句子。(10分) 1.Whose coat is this? 2.No,it isn,t. 3.Yes,it is. 4.is green 5.I go to school by bike/on foot…(答案不唯一) 七、根据图片顺序给下列句子排序。(10分) ③⑤②④① 八、情景选择。(10分) 1.C 2.B 3.A 4.A 5.C 九、阅读短文,判断正(T)误(F)。(10分) 1.F 2.F 3.F 4.F 5.T

    • 小/初/高考预测押题
    • 2019-05-21
    • 下载0次
    • 123.1KB
    • 21jy_465749645
  • ID:4-5735860 陕旅版小学英语2019六年级英语模拟试卷(无答案)

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/六年级下册/本册综合

    2019年小学六年级英语模拟卷 时量:45分钟 ( 学校 班级 姓名 )题 号 一 二 三 四 五 六 七 八 总 分 得 分 本卷共8道大题,总分100分。 一 找出划线部分发音不同的一项 (10分) ( ) 1. A down B town C show ( ) 2. A look B too C cook ( ) 3. A when B who C what ( ) 4 A sale B race C fast ( ) 5. A five B milk C gift 二 找出不同类的一项 (10分) ( ) 1. A egg B apple C orange ( ) 2. A Tuesday B yesterday C Friday ( ) 3. A kind B smile C shy ( ) 4. A high B throwing C running ( ) 5. A reporter B player C mother 三 选字母,补全单词。(10分) ( ) 1.p___pil A u B e C a ( )2. gu__ss A a B e C o ( )3.l__zy A a B e C i ( ) 4.s__nd A a B e C o ( )5. s___ ___ger A er B in C an 四 单项选择(20分) ( )1. This is Kitty ______. A speak B to speak C speaking ( )2. Would you like something _______? A to drink B drinking C drink ( )3. I’d like three _______ of juice. A glass B glasses C the glass ( )4. She _____ very well . A teach B teacher C teaches ( ) 5. There ____ be a sale at our school . A is B are C will ( ) 6. Did she win the game? A Yes, she didn’t. B No, she did. C Yes, she did. ( ) 7. _____ happy I was ! A What B Who C How ( ) 8.___ What ___ your brother ____ ? ___ He is a teacher. A does ;do B did;do C do ;does ( ) 9. He is _____ actor . A a B an C / ( ) 10. The tall man ____ glasses is my father . A on B with C to 五 选择正确的中英文互译(10分) 1. police officer ( ) 2. model plane ( ) 3. an outgoing girl ( ) 4. send an e-mail ( ) 5. set up ( ) A 一个开朗的女孩 B 发电子邮件 C建立 D 手机 E 警官 六 连线(10分) see a film 举办一场运动会 and so on 拉小提琴 from now on 等等 have a sports meeting 看电影 pay the violin 从现在开始 七 根据语境选择答语(10分) ( ) 1.What did your father do three years ago ? ( ) 2. What does the young man do? ( ) 3.What is that woman ? ( ) 4.Where does he work? ( ) 5.Who’s the old man ? A In a hospital. B He is a police officer. C His name is Wang Wanqing. D He was a football player. E She is a reporter. 八 连词成句(10分) I / message / take / a / Can / ? ___________________________________________ What / like / you / would / ? _____________________________________________ You / tired / look / sport / What / did / you / part / take / in / ? ________________________________________________ Is / like / she / What /? _______________________________________________ 九 阅读短文,判断正( T)误( F) (10分) Last Friday ,our school had a sports meeting on the playground. We all had a good time .The students of our class took an active part in sports meeting. I joined the girls’ 100 --meter race and got the first place. Kevin won the boys’ throwing. Wu Chen was the first in girls’ high jump. Su Nan took part in the boys’1500-meter race. At first he didn’t do well in it. But our classmates shouted “Come on,Su Nan! Come on!” and some of them run with him. He won the race finally. We were excited! ( ) 1.Next Friday,our school will have a sports meeting on the playground. ( ) 2. I joined the girls’ 1000-meter race. ( ) 3. Kevin won the boys’ throwing. ( ) 4. Wu Chen was the first in girls’ long jump. ( ) 5. Su Nan took part in the boys’ 1500-meter race and won the race finally.

  • ID:4-5699598 Unit 1 It’s Time to Play the Violin Part A 课件+素材(31张PPT)

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/六年级上册/Unit 1 It's time to play the violin


    【教学课件】Unit 1 Part A(陕旅):31张PPT
    Unit 1 It’s Time to Play the Violin
    学习目标
    1. 能听、说、读、写词汇:play the violin, do eye exercises, play sports, learn English, have a rest, take out the book.
    2. 引导学生完成 Warming-up: Let’s learn 部分的内容。

    3.能够正确模仿Let’s talk中的对话,做到语音语调自然。
    4.能正确使用It’s time to… 结构的句型,就该干某事的时候了,进行问答,并掌握一般疑问句Can I... Yes/ No.
    5.能运用It’s time to... 句型在创设的情景中灵活自如地进行交流。
    ================================================
    压缩包内容:
    get up.swf
    go to bed.swf
    【教学课件】Unit 1 Part A(陕旅).ppt
    【素材】Unit 1 Part A 课文录音 let’s talk(陕旅).mp3
    【素材】Unit 1 Part A 音频 do eye exercises(陕旅).mp3
    【素材】Unit 1 Part A 音频 have a rest(陕旅).mp3
    【素材】Unit 1 Part A 音频 learn english(陕旅).mp3
    【素材】Unit 1 Part A 音频 play sports(陕旅).mp3
    【素材】Unit 1 Part A 音频 play the violin(陕旅).mp3
    【素材】Unit 1 Part A 音频 take out the book(陕旅).mp3

    • 授课课件
    • 2019-04-21
    • 下载0次
    • 8544.33KB
    • lanning2080
    进入下载页面

    免费资料

  • ID:4-5690085 Unit 5-8 Revision 2 习题(2份习题,含答案)

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/三年级下册/本册综合

    Revision 2 第一课时 一、 选词填空。 A. some B. do C. Where D. Do E. on ( )1. ______ is my pencil? ( )2. Can I have ______ pears? ( )3. ______ you like apples? ( )4. How many kites ______ you see? ( )5. It’s ______ the desk. 二、 单项选择。 ( )1. Look at the elephant! It ______ a long nose. A. have B. has C. is ( )2. — ______ is my book? — It’s on the desk. A. What B. Where C. Who ( )3. Can ______ have some bananas? A. I B. me C. my ( )4. How many ______ do you see? A. kites B. kite C. a kite ( )5. — Where is my cap? — It’s ______. A. in desk B. in the desk C. the desk 三、 给下列句子选出合适的翻译。 ( )1. The black one is a bird. ( )2. Where is my toy car? ( )3. Come here, children. ( )4. It’s under the chair. ( )5. Me, neither. A. 我的玩具小汽车在哪里? B. 它在椅子下面。 C. 我也不喜欢。 D. 到这里来, 孩子们。 E. 那只黑色的是一只鸟。 答案 一、1. C 2. A 3. D 4. B 5. E 二、1. B 2. B 3. A 4. A 5. B 三、1. E 2. A 3. D 4. B 5. C 第二课时 一、选出不同类的一项、 ( )1. A. mouth B. face C. mother D. eye ( )2. A. grandma B. brother C. socks D. mom ( )3. A. orange B. apple C. panda D. pear ( )4. A. shoes B. sweater C. arm D. trousers ( )5. A. bus B. train C. taxi D. boy 二、单项选择。 ( )1. It ________ a nose. A. have B. has C. doesn’t ( )2. These are the ________. A. ear B. mouth C. eyes ( )3. I have________. A. two foot B. two feet C. one feet ( )4. ________ it have ears? A. Does B. Do C. Have ( )5. — ________ do you go to the zoo? — By taxi A. what B. Who C. How ( )6. Do they go to the zoo ________ foot? A. by B on C. in ( )7. This ________ my mother. A. are B is C. am ( )8. ________ this you cap? A. is B. are C. am ( )9. These are my ________ and legs A. arm B. arms C. Arm ( )10. ________ he have a sweater? A. do B. Do C. does 答案 一、1. C 2. C 3. C 4. C 5. D 二、1. B 2. C 3. B 4. A 5. C 6. B 7. B 8. A 9. B 10. C

  • ID:4-5690073 陕旅版小学英语三年级下册 Revision 1 课时练习及答案

    小学英语/月考专区/三年级下册

    Revision 1 第一课时 一、选择正确的一项补全单词。? ( )1. br__ther A. a B. o C. u ( )2. f__ther A. u B. e C. a ( )3. gr__dpa A. an B. ai C. ii ( )4. s__ster A. a B. u C. i ( )5. m__t__er A. a; h B. o; h C. e; h 二、单项选择。 ( )1. ______ your sister have long hair? A. Do B. Does C. Is ( )2. — Who is ______? — He is my grandpa. A. she B. he C. it ( )3. — Good afternoon. — ______. A. Hello B. Nice to meet you C. Good afternoon ( )4. — Is this your sister? — ______. A. Yes, it is B. Yes, she is C. No, she is ( )5. I come to school ______ car. A. on B. take C. by 答案 一、1. B 2. C 3. A 4. C 5. B 二、1. B 2. B 3. C 4. B 5. C 第二课时 一、选出不同类的一项、 ( )1. A. mouth B. face C. mother D. eye ( )2. A. grandma B. brother C. socks D. mom ( )3. A. orange B. apple C. panda D. pear ( )4. A. shoes B. sweater C. arm D. trousers ( )5. A. bus B. train C. taxi D. boy 二、单项选择。 ( )1. It ________ a nose. A. have B. has C. doesn’t ( )2. These are the ________. A. ear B. mouth C. eyes ( )3. I have________. A. two foot B. two feet C. one feet ( )4. ________ it have ears? A. Does B. Do C. Have ( )5. — ________ do you go to the zoo? — By taxi A. what B. Who C. How ( )6. Do they go to the zoo ________ foot? A. by B on C. in ( )7. This ________ my mother. A. are B is C. am ( )8. ________ this you cap? A. is B. are C. am ( )9. These are my ________ and legs A. arm B. arms C. Arm ( )10. ________ he have a sweater? A. do B. Do C. does 答案 一、1. C 2. C 3. C 4. C 5. D 二、1. B 2. C 3. B 4. A 5. C 6. B 7. B 8. A 9. B 10. C

  • ID:4-5688898 Unit 6 Where Is My Eraser 课时练习及答案(4个课时)

    小学英语/月考专区/三年级下册

    Unit 6 Where Is My Eraser? 第一课时 一、连线。 chair desk window door floor classroom 桌子 窗户 门 地板 教室 椅子 二、选出不同类的一项。 ( )1. A. cat B. dog C. book ( )2. A. pencil B. bike C. train ( )3. A. chair B. banana C. desk ( )4. A. floor B. window C. bag ( )5. A. on B. eraser C. in 三、补全单词并翻译、 1. ch_i_( ) 2. d_ _k( ) 3. w_n_o_( ) 4. d_ _r( ) 5. fl_ _r( ) 6. cl_ssr _ _m( ) 四、仿照例子,各写三个句子。 例句:This is a chair . ________________________________________________ ________________________________________________ _________________________________________________ These are two desks. _________________________________________________ _________________________________________________ __________________________________________________ 答案 chair—椅子 desk—桌子 window—窗户 door—门 floor—地板 classroom—教室 二、1. C 2. A 3. B 4. C 5. B 三、1. a; i 椅子 2. es 桌子 3. i; d; w窗户 4. oo门 5. oo地板 6. a; oo教室 四、(仅供参考)1. This is a desk. 2. This is a door. 3. This is a window. 4. These are two chairs. 5. These are two windows. 6. These are two doors. 第二课时 一、根据汉语意思补全短语。 1. _________ the bag在书包里 2. _________ the bed 在床上 3. a black _________一块黑色的课桌 4. green _________绿色的窗户 5. _________在地板上 6. _________在教室里 二、根据提示补全对话情景交际。 A:?Excuse?_________,?Where?is?_________ eraser?? B:?Look.?It’s?_________,?_________ the?floor.?????[来源:学科网] A:?Thank??you.???? 三、连词成句 1. my is ruler where (?) _____________________________________________________________ 2. bag in is your it (?) _____________________________________________________________ 3. on pen put desk your your (?) _____________________________________________________________ 4. chair near the put desk the (.) _______________________________________________________________ is in your it pencil box (?) ________________________________________________________________ me is where excuse bag my (?) _________________________________________________________________ 答案 一、1. in 2. on 3. desk 4. window 5. on the floor 6. in the classroom 二、?me; my; yours; on 三、1. Where is my ruler? 2. Is it in your bag? 3. Put your pen on your desk. 4. Is it in your pencil box. 5. Excuse me, Where is my bag? 第三课时 选词填空。 in????on????near????under?? The?cat?is???????????the?box.? The?dog?is???????????the?floor.? The?socks?are????????????the?chair.[来om] A:Where is the desk? B: It’s ????????? the window. A:Where are the balls? B: They are ????????? the desk. 二、单项选择。 ( )1. ?????????, Where is my book? A. Sorry B. Excuse me C. Excuse ( )2. Where ????????? my shoes? A. are B. is C. am ( )3. — Where are my socks? — ????????? on the bed. A. It is B. it is C. They are 三、翻译下列句子。 1. The dog is near the windows._____________________________ 2. The cat is on the chair._________________________________ 3. The rabbits are under the box._____________________________ 4. The elephants are in the zoo._______________________________ 答案 一、1. in 2. on 3. on 4. near 5. under 二、1. B 2. A 3. C 三、1. 狗在窗户旁边。 2. 猫在椅子上 3. 兔子们在箱子底下。 4. 大象们在动物园里。 第四课时 一、问答语连线。 1. Whose shoes are on the floor? A. Yes, it is my chair. 2. Where is my book? Is it on the desk? B. They are my socks. 3. Is that your chair? C. Sorry, I know. 4. Whose socks are on the chair? D. No, under the desk. 二、 单项选择。 ( )1. Look! The cat is _____ the chair. A. in B. on C. from ( )2. — _____ is John? — He is at home. A. What B. Where C. Who ( )3. Your shoes _____ there. A are B. is C. am ( )4. — Where are my rulers? — _____ under the table. A. It’s B. They are C. It is ( )5. — Where is my bike? — It is _____ the door. A. at B. under C. near 三、连词成句。 1. classroom she in is (.) _______________________________________________________ 2. rabbits the under are box the (.) ______________________________________________________ school is the he in (.) ______________________________________________________ 答案 一、1-C 2-D 3-A 4-B 二、1. B 2. B 3. A 4. B 5. C 三、1. She is in the classroom. 2. The rabbits are under the box. 3. He is in the school.

    • 月考试卷/名校月考
    • 2019-04-18
    • 下载3次
    • 57.33KB
    • 21jy_220560674
  • ID:4-5688776 Unit 8 The Ruler Is Long 习题(含答案)

    小学英语/陕旅版(三年级起点)/三年级下册/Unit 8 The Ruler Is Long

    Unit 8 The Ruler Is Long 第一课时 一、根据汉语提示,补全句子。 1. The tree is __________(高的). 2. The ruler is __________(长的). 3. The boy is __________(矮的). 4. The apple is __________(小的). 5. The watermelon is __________(大的). 二、单项选择。 ( )1. It has big ears, but it has ________ eyes. A. big B. small C. long ( )2. She has ________ hair. [来源:Z*xx*k.Com] A. long B. short C. small ( )3. ________ tail (尾巴) is short. A. It B. It’s C. Its ( )4. It has a ________ nose. A. small B. short C. long ( )5. It is ________. A. tall B. small C. short 答案 一、1. tall 2. long 3. short 4. small 5. big 二、1. B 2. A 3. C 4. C 5. A 第三课时 一、情景交际。 ( )1. 你想介绍你的妹妹有一双大眼睛时,你会说:_______ A. My sister has two big eyes. B. My sister have two big eyes. ( )2. 当你在动物园看到一只有趣的猴子时,你会说:_______ A. There is a monkey. B. What a funny monkey! ( )3. 你想知道兔子喜欢(吃)什么时,你会问:_______ A. What do you like? B. What does the rabbit like? ( )4. 你想给你的小伙伴介绍你的小玩具时,你会说:_______ A. Look, this is my toy car. It’s small. B. Do you like this toy car? ( )5. 你想问照片上的这个人是不是Sarah,你会说:_______ A. Is she Sarah? B. Who is Sarah? 二、连词成句。 1. are bikes The small(.) ___________________________________ 2. is pencil the short(.) ___________________________________ has she eyes big (.) ____________________________________ it like What does (?) _____________________________________ 答案 一、1. A 2. B 3. B 4. A 5. A 二、1. The bikes are small. The pencil is short. She has big eyes. What does it like? 第二课时 一、给下列句子选出合适的答语。[来源:学+科+网] ( )1. Do you like cookie? A. I like pineapple. ( )2. What do you like? B. No, I don’t. ( )3. Have you got a bike? C. I can see a monkey. ( )4. What’s eight and seven? D. Yes, I have. ( )5. What can you see? E. Eight apples. ( )6. How many apples can you see? F. It’s fifteen. 二、情景选择。 ( )1. 如何向别人描述一头大象?[来源:学§科§网] It’s an elephant. B. It has a long nose and big ears. C. It’s a mouth. ( )2. 如何向别人描述你的妈妈? My mother is she. B. She is tall and her hair is long. C. She is my mother. ( )3. 如何向别人描述你的爸爸? My father is tall and fat (胖). B. This is my father. C. He is my father. ( )4. 想告诉别人你的老师眼睛很大,鼻子很小,你会怎么说? A. My teacher is tall and thin. B. My teacher is short and fat.[ C. My teacher has big eyes and a small nose.[来源:学.科.网] ( )5. 想告诉别人你又矮又小,你会怎么说? I am short and small. B. I am tall and fat C. I am me. 答案 一、1. B 2. A 3. D 4. F 5. C 6. E 二、1. B 2. B 3. A 4. C 5. A 第四课时 一、汉译英。 1. 我很高。 ____________________ 2. 我们是好朋友。____________________ 3. 吃叶子吗,孩子?____________________ 二、阅读短文,选择正确的答案。 My name is Bruce. I’m eleven years old. I study in Yangguang Primary School (阳光小学). I like watermelon. And I have a red pet(宠物). It has two long ears and red eyes. It is white. It likes grass very much. Can you guess what it is? ( )1. — How old is Bruce? — He is ________ years old. A. 11 B. 12 C. 13 ( )2. — What does Bruce like? — He likes________. . A. pineapple B. watermelon C. pear ( )3. Bruce’s pet (宠物) has two ________ ears. A. small B. long C. short ( )4. What color are the pet’s (宠物的) eyes? A. blue B. yellow C. red ( )5. Can you guess what is Bruce’s pet? (你能猜猜Bruce的宠物是什么吗?) A. An elephant. B. A rabbit. C. A monkey. 答案 一、1. I am tall. 2. We are good friends. 3. Have the leaves, boy? 二、1. A 2. B 3. B 4. C 5. B

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-04-19
    • 下载2次
    • 87.59KB
    • 21jy_220560674