欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.226.4.91)

小学英语教科版(广州)
全部(1943) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5865872 Module 1 Colours Unit 2 Let’s colour it 教案

    小学英语/教科版(广州)/三年级下册/Module 1 Colours/本模块综合与测试

    小学课时教学设计 总第6课时 教学内容:Unit 2 Let’s colour it 随堂 备注  教学目标: 1. can read, listen and write the words of colour. 2. can talk about the colours of things.   教学重点:1.单词和句型。 2.把本课句型运用于实际中。 教学难点:区分What与What colour的不同回答。   教具、学具:小黑板 、录音机 、单词卡片、多媒体课件   教学过程: 一、热身与复习: 1出示某些不同颜色的实物问:“What colour is it”复习颜色单词。 2.Review:以开火车形式复习已学颜色单词。 二、呈现与操练: 1. 老师拿出一张彩色的脸问:“Look at this picture. What’s it” 学生答:“It’s a face.”老师:“Yes. It’s a funny face.”引出新单词:“funny” 2.以介绍图画的方式引出新单词green,orange,purple,brown,black. 3.以游戏的形式操练新单词:把全班分成5个小组,每组给一个colour name,老师手拿5种颜色的转盘,让学生大声喊自己组的名字,老师叫“stop”转盘停在哪种颜色则那个小组胜。 4. 新课呈现: (1)看图听录音,理解对话。 (2)老师带读。 (3)学生分小组读。 (4)学生分角色读。 (5)让学生表演对话。   三、巩固运用: 1. 让学生运用固定句型与同桌自编对话。 2. 拿出图画纸与蜡笔边说边画,把固定句型运用于实际情景中。 四、作业 1家庭听写颜色单词。 2.用英语写一段话描述一张图画。   板书设计: Unit 2 Let’s colour it green orange A: What colour do you like . brown black B: I like … Let’s colour it… A:OK. ================================================ 压缩包内容: 三年级下册英语教案-module 1 colours unit 2 let’s colour it 课时2 教科版(广州,三起).docx

    • 同步授课教案
    • 2019-05-22
    • 下载0次
    • 15.18KB
    • 非凡1289
  • ID:4-5741921 教科版(广州)小学英语四年级下册 Module 1-2 月测题(含听力音频,听力材料及答案)

    小学英语/月考专区/四年级下册

    ( 学校: 班级: 姓名: 考号: 成绩: …… ………………………… 密…… …… 封…… …… 线…… …… 内…… ……不 …… …… 要…… …… 答…… …… 题…… …………………… )2018学年第二学期3月月测 四年级英语试卷 (满分100分 时间70分钟) 题目 听 力 笔 试 合 计 分数 听力部分(50分) 说明:每题读三遍,请将答案编号填入括号内。 听短语,根据听到的内容,给相应的图写上英文大写字母编号。(10分) ( ) 2.( ) 3.( ) 4.( ) 5.( ) 听句子,判断所读内容是否与图意相符,如相符,在括号里写“T”,否则写“F”。(10分) ( ( ) 6.( ) 7.( ) 8. ( ) 9.( ) 10.( ) 三、听句子,选出句中含有的信息,将答案编号写在题前的括号里。(10分) ( )11.A. kind B. shy C. round ( )12. A. dinner B. lunch C .breakfast ( )13.A.run B. swim C. exercise ( )14. A. police B. policeman C. policewoman ( )15. A .day B. time C.daily ( )16. A .teach B. paint C.cook ( )17. A.sleep B. tired C. get up ( )18. A.go running B. go swimming C. take exercise ( )19..A.with glasses B. in dress C. in skirt ( )20. A. 7 o’clock B. half past 7 C. a quarter to 7 四、听句子,选出相应的答句,将答案编号写在题前的括号里。(5分) ( )21.A. Yes, there is.. B. Yes, there are. C. Yes, it is. ( )22. A. She is our teacher.. B. A purple flower. C. It’ a pencils.. ( )23.A. Yes, I do. B. She has round face. C. No, there isn’t. ( )24. A.No, there aren’t. B. It’s red. C.It’s 9 o’clock.. ( )25.A. At 7 o’clock. B. I am fine. C. Thank you . 听对话,根据对话的内容选择正确的答案,并将答案编号写在题前的括号里。(5分) ( ) 26.The lady is Janet’s_________. A.teacher B.mother C.aunt ( ) 27. It ’s _________now. A. 6:30 B. 7:45 C.7:00 ( ) 28. It’s time to go to_______. A.get up B.have lesson C. school ( ) 29. There are some _______for Janet. A.pears B. oranges C.apples ( ) 30. Janet wants to have _______ apples. A.five B.two C.three 听句子,选出句子所缺的单词,将答案编号填在相应的横线上。(10分) kind B.sleep C. half D.looks E.get ) 31.The woman _____________ like a policewoman. 32.Our English teacher is pretty and _____________. 33.I am tired. It is time to _____________. 34.I usually up at a quarter to 6. 35.It is _____________ past eight now. 笔试部分(50分) 看图,选出描述图的句子,把正确的编号写在题前的括号里。(9分) 36.( ) 37.( ) 38.( ) 39.( ) 40.( ) 41.( ) Ann is a girl with long hair. She is good at dancing. Ben is a cute boy with a cap and a pair of shorts. C. Peter is a young man in a uniform. He’s a policeman. D.Lily a lovely girl. She has two big eyes and long hair. E.Lily and David take exercise every day. F.My Chinese teacher has long hair and a big mouth. She is very kind. 找出一个与其他三个不同类的词。(9分) ( )42.A.policewoman B. teacher C. painter D. job ( )43. A. friendly B.kind C .glasses D. shy ( )44.A. breakfast B. dinner C. time D.lunch ( )45. A. grey B. pink C. purple D. colour ( )46. A .run B. swim C. paint D. daily ( )47. A .factory B. opposite C.behind D. under 选择一个最佳的答案,并把其编号写在括号内。(12分) ( ) 48. I have ______ orange uniform. It’s beautiful. A. a B. an C.the ( )49. The lady______ glasses is my aunt. in B. for C.with ( )50. My brother______ a round face. He is cute. A. is B. have C. has ( ) 51. . I’m very____. I want to sleep. A.happy B. kind C.tired ( ) 52. It is time_____lunch. A. for B.with C. to ( ) 53. We often have dinner 7:15 in the evening. A. at B. to C. on ( ) 54. The man a white uniform is a cook. A. in B. with C. on ( ) 55. My brother usually do homework _____ 7:00 to 8 :30 in the evening. with B. from C. at 选择适当的单词,把对话补充完整。(6分) ( When subject at PE take running ) Janet: Hello, Ben. What is your favorite 56 ? Ben: My favorite subject is 57 . Janet: 58 do you have PE lesson? Ben: I usually have PE lesson 59 10:30 on Monday morning. . Janet: Do you 60 exercise in the afternoon? Ben: Oh yes. I usually go 61 . And you? Janet: I usually swim from 4:30 to 5:30 in the afternoon. 按实际情况回答问题。(4分) What time do you usually get up? Do you take exercise? 64.What is your English teacher like? 65.Are there any flowers in your room? 十二、阅读理解 选择正确答案,并把答案编号写在题前括号里。(5分) Hello, my name is Jim. I am ten. I usually get up at half past six in the morning. I have breakfast at 7 o’clock. I usually go to school at half past seven. My favourite subject is PE. We can take exercise in PE lesson. I often go running with my friends after school. Mike is my best friends. But he doesn’t like sports. He likes painting. He often draws pictures in the park. I sometimes take exercise there. ( ) 66. Jim usually gets up at ___________. A. 6:00 B. 6:15 C. 6:30 ( ) 67. Jim’s favourite subject is ___________. A. PE B. Chinese C. art ( ) 68. Jim often ___________ with his friends after school. A. go running B. go swimming C. watch TV ( ) 69. Mike likes ___________. A. running B. painting C. reading ( ) 70. Jim sometimes ___________ in the park. A. take exercise B. draw pictures C. go shopping (二)判断句子是否符合短文内容,如相符,在括号里写“T”,否则写“F”。(5分) Hello, my name is Kate. I am a lovely girl. I’m tall and pretty. We have a new art teacher, Miss Liu. She has long black hair, two big eyes and a small mouth. She is kind and friendly to us. We all love her very much. So we all like her art lesson too. And my favourite subject is art. I want to be a painter when I grow up. ( ) 71.Kate is lovely, short and pretty girl. ( ) 72. Miss Liu is my music teacher. ( ) 73. Miss Liu has long black hair, two big eyes and a small mouth. ( ) 74. We don’t love Miss Liu. ( ) 75. Kate like art best. 4 ( + ) 2018学年第二学期3月月测小学四年级试卷答题卡 考 生 号 [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 0 ] [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] 学 校 姓 名 试室号 座位号 注 意 事项 答题前,考生将自己的姓名、准考证号填写清楚,并认真核对二维码上的姓名、准考证号和科目; 选择题部分请按题号用2B细铅笔填涂方框,修改时用橡皮擦干净,不留痕迹;正确填涂示例 3.请勿折叠答题卡,保持字体工整、笔迹清晰、卡面清洁。 ( 客观题答题区 ) ( 以下为选择题答题区(必须用2 B 铅笔将选中项涂满、涂黑,黑度以盖住框内字母为准 ) ) 1 [A] [B] [C] [D] [E] 6 [T] [F] 11 [A] [B] [C] 16 [A] [B] [C] 2 [A] [B] [C] [D] [E] 7 [T] [F] 12 [A] [B] [C] 17 [A] [B] [C] 3 [A] [B] [C] [D] [E] 8 [T] [F] 13 [A] [B] [C] 18 [A] [B] [C] 4 [A] [B] [C] [D] [E] 9 [T] [F] 14 [A] [B] [C] 19 [A] [B] [C] 5 [A] [B] [C] [D] [E] 10 [T] [F] 15 [A] [B] [C] 20 [A] [B] [C] 21 [A] [B] [C] 26 [A] [B] [C] 31 [A] [B] [C] [D] [E] 36 [A] [B] [C] [D] [E] [F] 22 [A] [B] [C] 27 [A] [B] [C] 32 [A] [B] [C] [D] [E] 37 [A] [B] [C] [D] [E] [F] 23 [A] [B] [C] 28 [A] [B] [C] 33 [A] [B] [C] [D] [E] 38 [A] [B] [C] [D] [E] [F] 24 [A] [B] [C] 29 [A] [B] [C] 34 [A] [B] [C] [D] [E] 39 [A] [B] [C] [D] [E] [F] 25 [A] [B] [C] 30 [A] [B] [C] 35 [A] [B] [C] [D] [E] 40 [A] [B] [C] [D] [E] [F] 41 [A] [B] [C] [D] [E] [F] 42 [A] [B] [C] [D] 48 [A] [B] [C] 66 [A] [B] [C] 71[T] [F] 43 [A] [B] [C] [D] 49 [A] [B] [C] 67 [A] [B] [C] 72[T] [F] 44 [A] [B] [C] [D] 50 [A] [B] [C] 68 [A] [B] [C] 73 [T] [F] 45 [A] [B] [C] [D] 51 [A] [B] [C] 69 [A] [B] [C] 74[T] [F] 46 [A] [B] [C] [D] 52 [A] [B] [C] 70 [A] [B] [C] 75 [T] [F] 47 [A] [B] [C] [D] 53 [A] [B] [C]           54 [A] [B] [C] 55 [A] [B] [C] ( 以下为非选择题答题区(必须用黑色字迹的签字笔或钢笔在各题目的指定区域内作答,否则答案无效) ) 十、选择适当的单词,把对话补充完整。(6分) 56.___________ 57 ___________ 58.___________ 59. ___________ 60. ___________ 61. ___________ 十一、按实际情况回答问题。(4分) 62. 63. 64. 65. 2018学年第二学期Module1~2单元检测 小学四年级英语听力内容 听力部分(50分) 听短语,根据听到的内容,给相应的图写上英文大写字母编号。(每小题2分,满分10分) A. Get up B. A policewoman C. Go running D. A quarter to nine E. Go swimming 听句子,判断所读内容是否与图意相符,如相符,在括号里写“T”,否则写“F”。(每小题2分,满分10分) There is a woman with glasses. It’s half past three now. The man with shorts is very strong. It’s 7 o’clock. It’s time to have breakfast. 10. There is a girl with flowers. 三、听句子,选出句中含有的信息,将答案编号写在题前的括号里。(每小题1分,满分10分) 11. My Chinese teacher is very kind. 12. It’s 12 o’clock. It’s time to have breakfast. 13. Let’s take exercise. 14. I want to be a policewoman. 15. What time do you usually get up? 16.I want to be a teacher. I want to teach children learn. 17. I am so tired now. 18. I usually go swimming in the afternoon. 19. The boy with glasses is my brother. 20. It’s half past 7, time to go to school. 四、听句子,选出相应的答句,将答案编号写在题前的括号里。(每小题1分,满分10分) 21. Is there a computer in your room? 22. Who is the woman over there? 23. What is your English teacher like? 24. What time is it? 25. When do you usually get up? 五、听短文,根据短文的内容选择正确的答案,并将答案编号写在题前的括号里。(每小题1分,满分5分) Mum: Get up, Janet. It is time to get up. Janet: Oh, Mum. What time is it. Mum: It is a quarter to eight. It’s time to go to school. Janet: Ok. Can I have some fruit now? Mum: Yes. There are some apples on the table. Janet: Can I have two? Mum: Yes, of course. 六、听句子,选出句子所缺的单词填在相应的横线上。(每小题1分,满分5分) 31. The woman looks like a policewoman. 32.Our English teacher is pretty and kind. 33.I am tired. It is time to sleep. 34.I usually get up at a quarter to 6. 35.It is half past eight now. 2018学年第一学期期末质量检测 小学四年级英语参考答案 听力部分(50分): 一、听短语,根据听到的内容,给相应的图写上英文大写字母编号。(每小题2分,满分10分) 1.( E ) 2.( B ) 3.( D ) 4.( A ) 5.( C ) 听句子,判断所读内容是否与图意相符,如相符,在括号里写“T”,否则写“F”。(每小题2分,满分10分) 6.( T ) 7.(F ) 8.( T ) 9.( T ) 10.(T ) 三、听句子,选出句中含有的信息,将答案编号写在题前的括号里。(每小题1分,满分10分) 11.( A ) 12.( C ) 13.( C ) 14.( C ) 15.( B ) 16.( A ) 17.( B ) 18.( B ) 19.( A ) 20.( B ) 四、听句子,选出相应的答句,将答案编号写在题前的括号里。(每小题1分,满分5分) 21.( A ) 22.( A ) 23.( B ) 24.( C ) 25. ( A ) 五、听短文,根据短文的内容选择正确的答案,并将答案编号写在题前的括号里。(每小题1分,满分5分) 26.( B ) 27.( B ) 28.( C ) 29.( C ) 30. ( B ) 六、听句子,选出句子所缺的单词,将答案编号填在相应的横线上。(每小题2分,满分10分) 31.( D ) 32.( A ) 33.( B ) 34.( E ) 35.( C ) 笔试部分(50分) 看图,选出描述图的句子,把正确的编号写在题前的括号里。(9分) 36.( D ) 37.( E ) 38.( B ) 39.( C ) 40.( F ) 41.( A ) 找出一个与其他三个不同类的词(9分) 42.( D ) 43.( C ) 44.( C ) 45.( D ) 46.( D ) 47.( A ) 选择一个最佳的答案,并把其编号写在括号内。(12分) 48.( B ) 49.( C ) 50.( C ) 51.( C ) 52.( A ) 53.( A ) 54.( A ) 55.( B ) 选择适当的单词,把对话补充完整。(6分) (subject) 57.(PE ) 58.( When ) 59.(at ) 60.( take ) 61. (running ) 按实际情况回答问题。(4分) 十二、阅读理解: (一)选择正确答案,并把答案编号写在题前括号里。(每小题1分,满分5分) 66.( C ) 67.( A ) 68.( A ) 69.( B ) 70.( A ) (二)判断句子是否符合短文内容,如相符,在括号里写“T”,否则写“F”。(每小题1分,满分5分) 71.( F ) 72.( F ) 73.( T ) 74.( F ) 75.( T )

  • ID:4-5741846 教科版(广州)小学英语六年级下册期末试卷(含答案及听力音频)

    小学英语/期末专区/六年级下册

    2017学年第二学期期末质量检测 小学六年级英语试卷 (满分100 时间80分钟) 题目 听 力 笔 试 合 计 分数 听力部分(30分) 说明:每题读三遍,请将答案编号写入括号内。 听句子,根据读句子的顺序,用英文大写字母给图编号。(每小题1分,满分5分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 听句子,选出句中含有的信息,将答案编号写在题前的括号内。(每小题1分,满分10分) ( )6. A.February7th,1979 B.February17th,1979 C.February7th,1917 ( )7. A. windy B. cloudy C. sunny ( )8. A. France B. Japan C. America ( )9. A. grapes B. bananas C. apples ( )10. A. blue skirt B. white coat C. black jeans ( )11. A. strong bear B. lovely panda C. lovely cat ( )12. A. driver B. teacher C. actress ( )13. A. play basketball B. play football C. play tennis ( )14. A. wore a hat B. writes a letter C. wrote a letter ( )15.A. in the classroom B. in the living room C. in the bedroom 听对话和问句,选出相应的答句,将答案编号写在题前的括号内。(每小题1分,满分5分) ( )16. A. Thank you! B. You’re welcome. C. OK. ( )17. A. Yes ,I am. B. I’m sorry to hear that. C. I have a cold. ( )18. A. Please stand in line B. All right. C. I’m sorry. ( )19. A. Happy New Year! B. Excuse me. C. Keep quite! ( )20. A. He likes singing. B. He likes playing chess. C. He likes swimming. 听短文,根据短文的内容选择正确的答案。(每小题1分,满分5分) ( )21. The children are getting ready for________. A. Children's Day B. Teacher's Day. C. England. ( )22. Today is__________. A. May 31st. B. March 31st. C. May 13th. ( )23. _________ is cleaning the room. A. Tom B. Sally C. Lily ( )24. Mike is ____________. A. He is playing computer games. B. He is cooking some food. C. He is preparing the gifts. ( )25. The children feel ___________. A. They are unhappy. B. They are free. C. They are happy and busy. 听句子,写出句中所缺的单词。(每小题1分,满分5分) 26. Don’t __________ at others, it’s impolite. 27. She ________ like her mother. 28. I must take a bus to school, because my home is _______ away from here. 29. When I rode my bike, I _______ down, so I should be careful next time. 30. It's __________today, you should wear more warm clothes. 笔试部分(70分) 单词归类:选出与其他三个不同类的词。(每小题1分,满分8分) ( ) 31.A. actor B. musician C. finger D. farmer ( ) 32.A. monkey B. giraffe C. sheep D. library ( ) 33.A. hospital B. plane C. playground D. classroom ( ) 34.A. read B. black C. yellow D. white ( ) 35.A.cut B. see C. won D. bought ( ) 36.A. New Zealand B. England C. Australian D. America ( ) 37.A. December B. French C. October D. August ( ) 38.A. strong B. hard C. breakfast D. different 词汇拼写:看图根据句意写单词。(每小题1分,满分5分) 39. Dr Sun Yatsen is a great _______________. 40. When the man saw the text, he was ______________. 41. The panda likes eating _____________. 42. I like the city, because it’s ___________and beautiful 43. We can get __________ money in Spring Festival. 单项选择:选最佳的答案,并把其编号写在括号内。(每小题1分,满分12分) ( ) 44.Look at ________ moon. It’s very beautiful. an B. the C. a ( ) 45.My sister is strong, so she can _______ all the books A. carry B. put C. bought ( ) 46._______ then on ,my father go to work by bus. A. And B. From C. At ( ) 47.A:________ mother is a doctor. B: Janet’s A. What B. Who C. Whose ( ) 48.Ben _______ in Paris last year. A. lived B. lives C. will live ( ) 49.Listen! The bird ______. A. singing B. is singing C. sings ( ) 50.A:_____ is the T-shirt? B: It’s eighty yuan. A. How B. How many C. How much ( ) 51.Miss White always ____ a film on Sunday. A. see B. watches C. sees ( ) 52.What’s the ______ with her? B: She has a cold. A. matter B. name C. ill ( ) 53.A: _____ time do you go to bed? B:I go to bed at 10:00p.m. A. Which B. What C. When ( ) 54.A:Don’t feed the animals in the zoo. B:____ A. Yes B. Thank you C. OK ( ) 55.Take the ____ right ,then you can see the zoo in your right. A. first B. two C. four 补全对话: 选择相应的句子使对话完整,把其编号写在横线上。(每小题1分,满分5分) You can take the No.2 bus. B. You are welcome. C. Excuse me. D. Yes there is. E. It’s on the left. A: ____56___ . Could you tell me the way to Zengcheng Park? B: Sure. You can go straight ahead then turn right at the third crossing. A: Is the park on the right or on the left? B: _______57_______ A: Is there a library near the park? B: _______58_______. A: Can I take a bus to go there? B: Yes. _____59_________ A: Thank you very much. B: ______60______ 根据上下文和句意填写单词,毎格一词。(每小题1分,满分5分) A: Tomorrow is Children’s Day. Are you ____61_____? B: Yes, I am. A: Would you like to go camping with me? B: Yes, I ‘d ____62____ to. But ____63____ shall we go ? A: Shall we go camping in Litchi park? B: It sounds ______64_____. What will the weather be like tomorrow? A: It will be sunny. B: ____65____ meet at 8:00 o’clock at the gate of the park A: All right. 补全短文:从括号内选择适当的单词填空,把短文补充完整,每个单词只用一次。(每小题1分,满分6分) cut forever made in together pollute Today many animals are ______66______ danger. If we don’t do something now, they may all disappear_____67________! One problem is that their homes are disappearing. People ____68_____ down the forests and _____69________ the oceans, so these have no place to live in. Also, many people buy things _____70_______ from these animals, like medicines, fur coats and even foods. If we work _____71_____ we can still save the animals. 按实际情况回答问题。(每题2分,满分10分) 72. What’s your favorite subject?___________________________________________________ 73. How does your brother go to work? ______________________________________________ 74.Can you do your homework by yourself? __________________________________________ 75. What did your sister do yesterday? ______________________________________________ 76. Are there any books in your bag? 阅读理解:选择正确的答案,并把其编号写在题前括号内。(每小题2分,满分8分) A man was very hungry, and he went to buy cakes at a shop. When he ate a cake, he found he was still hungry, and so he ate a second one. He felt so hungry. After seven cakes, he was not hungry. Suddenly, he had an idea." Ah, if I eat the seventh one first, I only need to buy one cake, and I can save six yuan." ( )77. The man bought__________ cakes. A. one B. seven C. six ( )78. After the man eating five cakes, he was still___________. A . not hungry B. thirsty C. hungry ( )79. One cake is___________ yuan. A. six B. seven C. one ( )80. Was he full if he ate only one cake? A. Yes, he was. B. No, he wasn't. C. Yes, he was right. 阅读理解:判断句子是否符合短文的内容,如相符,在括号内写“T”,否则写“F”,(每小题1分,满分5分) Ben always goes to school early. He likes to talk with his friends before class. But after school he does not go home early. On his way home, he likes looking at the dogs in a pet shop. He likes a lovely white dog best. Today is Ben's birthday. But he can't see the lovely white pet dog on his way home. He is a little sad. At home Mum shows his a big birthday cake and Dad gives his a present-----the lovely white pet dog! Jane is very happy. Jane will not come back home late after school. ( )81. Ben will not come back home late again. ( )82. Ben likes to talk with her friends before class. ( )83. The white pet dog is in Ben's school. ( )84. Ben watches the lovely white pet dog on his way to school every day. ( )85. Ben goes to school early because he likes his school very much. 写作:根据给出的主题和参考单词,写出不少于5句话(要求不少于40个单词)。(满分6分) 上一年的暑假Janet有很多同学去玩了,以下是Janet的同学的暑假做的事情 Ben 去了看 the Big Ben Xiaoling 参观了 the Great Wall Rose 每天到操场(playground)打篮球 Tom 在家看故事书 Lily 参观了增城(Zengcheng)博物 Lucy每天在增城公园跑步(run) Jiaming 在北京路购物(go shopping) 2 2017学年第二学期期末质量检测 小学六年级英语试卷参考答案以及评分标准 听句子,根据读句子的顺序,用英文大写字母给图编号。(每小题1分,满分5分) 1.D 2. B 3. A 4.E 5.C 二、听句子,选出句中含有的信息,将答案编号写在题前的括号内。(每小题1分,满分10分) B 2.C 3. A 4. B 5.B 6.C 7.B 8.A 9.C 10.B 三、听对话和问句,选出相应的答句,将答案编号写在题前的括号内。(每小题1分,满分5分) 1. A 2. B 3. A 4. B 5.C 四、听短文,根据短文的内容选择正确的答案。(每小题1分,满分5分) 1. A 2. A 3.C 4. C 5.C 五、听句子,写出句中所缺的单词。(每小题1分,满分5分) 1. laugh 2. looks 3. far 4. fell 5. cold 单词归类:选出与其他三个不同类的词。(每小题1分,满分8分) 1.C 2.D 3.B 4.A 5.B 6.C 7.B 8.C 七、词汇拼写:看图根据句意写单词。(每小题1分,满分5分) 1.leader 2. surprised 3.bamboo 4.modern 5.luckly 八、单项选择:选最佳的答案,并把其编号写在括号内。(每小题1分,满分12分) 1.B 2.A 3.B 4.C 5.A 6.B 7.C 8.B 9.A 10.B 11.C 12.A 九、补全对话: 选择相应的句子使对话完整,把其编号写在横线上。(每小题1分,满分5分) 1.C 2.E 3.D 4.A 5.B 根据上下文和句意填写单词,毎格一词。(每小题1分,满分5分)(Let’s没大写扣0.5分) 1.free 2.like/love 3.where 4.great 5.Let’s 十、补全短文:从括号内选择适当的单词填空,把短文补充完整,每个单词只用一次。(每小题1分,满分6分) 1.in 2.forever 3.cut 4.pollute 5.made 6.together 十一、按实际情况回答问题。(每题2分,满分10分)(缺少标点符号整体扣0.5分,句子开头没大写整体扣0.5分,句子中写错单词扣0.5分) My favorite subject is English. (科目名) On foot./By 交通工具. Yes I do.或 No I don’t. She did her homework. Yes there is. / No there isn’t. 十二、阅读理解:选择正确的答案,并把其编号写在题前括号内。(每小题2分,满分8分) B 2.C 3.C 4.B 十三、阅读理解:判断句子是否符合短文的内容,如相符,在括号内写“T”,否则写“F”,(每小题1分,满分5分) F 2.T 3.F 4.F 5.F 十四、写作:根据给出的主题和参考单词,写出不少于5句话(要求不少于40个单词)。(满分6分)(不够40个单词一共扣0.5分,写错单词一个不扣分,多个扣0.5分,句子开头没大写,一个不扣分,多个扣0.5分,语法错误动词没过去式形式一个扣0.5分,多个扣1分) Ben went to see the Big Ben. Xiaoling visited the Great Wall. Rose played basketball in playground every day. Tom read story books at home. Lily visited Zengcheng Museum. Lucy ran in Zengcheng Park every day. Jiaming went shopping in Beijing Road.

  • ID:4-5729900 Unit 11 I want to be a painter 课件(23张PPT)

    小学英语/教科版(广州)/四年级上册/Module 6 Occupations/Unit 11 I want to be a painter

    Unit 11 I want to be a painter English teacher be good at English help sick people nurse doctor love art very much painter cook nice food for people cook builder build good houses for people policeman help people reporter get news for people cook nurse doctor painter builder policeman reporter teacher cook nurse doctor teacher help sick people help people help sick people cook nice food for people painter builder policeman reporter get news for people help people build good houses for people love art very much What do you want to be when you grow up? I want to be a ______. I want to _______. I like to _______. I love _______. Why? Let’s guess their jobs! n_ _ se p_ _ nter c_ _ k t_ _ cher d_ct_r E B C D A Leart the text 1. Who are they? 2. Where are they? 3. What are they doing? 4. What do they want to be when they grow up? Make a survey Classmate’s name want to be a Why Question1 : What’s your name? Question2 : What do you want to be when you grow up? Question3 : Why? Make a wish ( 许愿) Make a wish 许愿 Hello, I am ____________. I like to ____________. I am good at _______________. I want to be a ___________. Because ____________ ________________ ___________. Make a wish 许愿 Hello, _____________________ __________________________ _________________________ _______________________ ____________________ ________________ _______________. We should ... . 我们应该怎么做呢? sleep in class. 在课堂上睡觉 be lazy.懒惰 study hard.努力学习 read a lot. 多读书 have a healthy body.有健康的身体 Homework Read the dialogue and the new words 3 times. 2. Finish your passage. 3.Talk about your wish with your parents. Thank you very much!

  • ID:4-5616382 Module 1 Greetings 练习(含答案)

    小学英语/教科版(广州)/三年级上册/Module 1 Greetings/本模块综合与测试

    一、写出下列字母的小写字母。(10分) F???? ?H?? ??M??? ??Q??? ?R?? ???T?? ???X??? ?Y??? ??P? ???K? ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— 二、写出下列字母的大写字母。(10分)? x??? ? ?g??? ? ??a? ?? ??j?? ????t??? ??z? ????l?? ????k?? ???d?? ???q?? ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— 三、写出下列字母的左右邻居。(20分)? 1. Oo(?? ???)(?? ????)?????? ?2. (? ???)Ii?(?? ? ?)??? ?? 3. Xx(?? ??) (?? ? ?) 4. (? ???)??Ee(????? ?)?????? 5. Ee(???? ??)Gg? 6. (???? ??)(?????? ) Qq?????? 7. Ll(????? ??)Nn? 8. Aa(?? ??) (??? ?) 9. (??? ?) Ss (???? ??)?????? 10. Tt(??? ??)( ????)???? 11. Qq(?? ?)(??? ? ?) 12. (??? ?) Jj (???? ??)? 四、按顺序写出26个字母。要求大小写,整洁工整。(10分) ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— ———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————— ——————————————————————————————————— 五、选择单词中所缺的字母。(5分)? (?? )1. g__d???? A.oo? ??B.uu? ??C.ii (? ?)2. m__m???? A.a???? B.e??? C.u (? ?)3. h__w???? ?A.e? ?? ?B.o??? C.u ( ??)4. h__llo? ? A.e??? B.a?? ?C.u ( ??)5. nam__???? A.a???? B.e?? ??C.i (? ?)6. b__e????? A.u? ? ??B.y?? ?C.k (?? )7. f__ne????? A.u??? ?B.e?? ??C.i (? ?)8. n__ght?? A.a??? ?B.e?? ? ?C.i (? ?)9. __re???? ?A.o???? ?B.a?? ???C.e (? ?)10. y__?? A.ou? ????B.ur? ? ??C.ow 六、选词填空:(20分) (are,? fine,? name,? nice,? too,? good,? and,? morning, I’m) (1)A:???? ??? morning.????B: Good?? ? ? ?.?????????????????????? (2)?A:What’s?your??? ????? ?????B: ??????? ?Zhang Xiaoling.???? (3)A: How??? ?? you???????????????????????????????? B:?I’m????? ?,?thank?you. ??????? you? A:I?am? ???? . Thanks. (4)A:??? ??? to?meet?you.??????B:?Nice?to?meet?you?? ????.??? 七、看对话给图编号:(8分) ?????????? ( ?)????? ?? ??( ?)?????? ??? ??( ?)????????? ????( ?) (1)A:Hello,?Ms White.???? B:?Hello,?what’s?your?name????? A:?My?name?is?Zhang?Xiaoling. (2)A:?Good?morning,?girls.???? B:?Hello, Mr?Chen. (3)A:?Hi,?Sally.? B:?Hi, Ben.? A:?This?is?Li?Dong.? C:?Hello,?Sally.? B:?Hello,?Li?Dong. (4)A:?Mr?Chen, This?is?Ben, my?brother.???? B:?Hi, Mr?Chen.???? C:?Hello, Ben.?Nice?to meet?you.???? B:?Nice?to?meet?you?too. 八、选择填。(12分) (? ?)1.当你想和怀特教师说再见时,你会说: A. Hello, Ms?White.??? B. Goodbye, Ms?White.?? ?C. Sorry, Ms White. (?? )2.当你想知道对方的名字时,你会说: A. What’s?your?name???? B. Hello!?? ?C. Thank?you! (? ?)3.当你向别人介绍自己是刘雷时,你会说: A. I’m?Liu?Lei.?? ?B. Hello,?Liu?Lei.?? C. Goodbye,?Liu?Lei. (?? )4.当有人向陈洁说What’s?your?name?你会回答: A. I’m??Chen?Jie.??? B. My?name’s?Chen?Jie.??? C. Hello, Chen?Jie. (? ?)5.当有人和你说Bye!时,你可以回答: A. Goodbye!???? B. Hello!????? C. Hi! (? ?)6.当有人和你说Good night! 时,你可以回答: A. Good morning!???? B. Good night!????? C. Good afternoon! 九、写出相连的字母 1. ____ b _____ 2. _____ D _____ 3. ____ E_______ 4. _____ g ______ 5. ____ F _____ 6. ____e _______ 7. _____G _______ 8. _____ c ______ 9. _____B ______ 十、根据汉语填写单词所缺字母 1. g __ __ d 好 2. g __ __ __ b __ __ 再见 3.__ __ __ n__ __ g 早上 4. __ s 女士 5. __ __ l l __ 喂; 你好 6. H __ 喂; 你好 7.__ __ e 再见 8. m __ __ 妈妈(儿语) 9.__ v __ __ i n g 晚上 10. __ f __ __ __ n __ __ n 下午 十一、将下面的句子用线练成对话 Good morning, Janet. Hi! Good afternoon! Good morning, Ms White. Hello! Good afternoon! Goodbye, Jiamin. Good evening! Good evening! Bye, Mum. 十二、将下列句子翻译成中文 1. This is A. 2. Good Bye. 3. Good morning, Janet. 4. Good afternoon. 5. Good evening. 答案: 一、无 二、无 三、写出下列字母的左右邻居。(20分)? 1. Oo(?? Pp???)(?? Qq????)? ?2. (? Hh ???)Ii?(?? ?Jj ?)? 3. Xx(?? Yy ??) (?? Zz? ?) 4. (? ?Dd??)??Ee(?Ff???? ?)???? 5. Ee(???Ff? ??)Gg? 6. (???? Oo ??)(?????Pp? ) Qq?????? 7. Ll(?????Mm ??)Nn? 8. Aa(??Bb ??) (??Cc? ?) 9. (??Rr? ?) Ss (????Tt ??)?????? 10. Tt(??Uu? ??)( Vv????)?? 11. Qq(??Rr ?)(??Ss? ? ?) 12. (???Ii ?) Jj (????Kk ??)? 四、无 五、ACBBBCCBA 六、(1)Good , morning (2) name, I’m (3) are , fine ,And, fine (4)Nice, too 七、2314 八、B A A B A B 九、1.ac 2.CE 3. DF 4. fg 5. EG 6.df 7.FH 8. bd 9. AC 十、1.oo 2.ood ye 3.morin 4.M 5.heo 6.i 7.by 8.um 9. een 10. Ateroo 十一、 Good morning, Janet. Hi! Good afternoon! Good morning, Ms White. Hello! Good afternoon! Goodbye, Jiamin. Good evening! Good evening! Bye, Mum. 十二、 1.这是A 2.再见 3.早上好,Janet 4.下午好 5.晚上好 PAGE 2

  • ID:4-5510622 Module 3 Unit 6 May I have your telephone number 课件+练习(含答案)28张PPT 无音视频

    小学英语/教科版(广州)/三年级下册/Module 3 Personal information/Unit 6 May I have your telephone number?

    Module 3 Personal information Unit 6 May I have your telephone number 课件:28张PPT Module 3 Personal information Unit 6 May I have your telephone number 习题 单词默写 一??:??? ? ????二???:? ?????????三??:? ? ?? ?????? 四 :???? ???????五??:????? ???????六??:??? ????? 七??:???? ?????? 八?:??? ???????九:???? ?????? 十?:? ?????????生日?:???? ???怎么:? ?????????? 老的:??? ???????……几岁??????????? ?????猜:????? ????? ?快乐的?:?? ?????????生日快乐: 为;给: 小的: 短语默写 4只狗:????????????? 3个风筝:??? ????????? 5把尺子:?????????????? 8支钢笔:????? ??? 7辆公共汽车?: 10个机器人: ????????????? 2个玩具娃娃: 三、 阅读理解 Hello! My name is Sun Wei. Here is an American boy. His name is David Smith. He is twelve. And I am twelve, too. David is in Class Three, Grade One. I am in Class Three, Grade One, too. He is Number Eight, Row Five. I am Number Five, Row Four. ( ) 1.David an American boy. A. is B. am C. are ( ) 2.He is . A. ten B. eleven C. twelve ================================================ 压缩包内容: Module 3 Personal information Unit 6 May I have your telephone number 习题.doc Module 3 Personal information Unit 6 May I have your telephone number 课件.ppt

    • 授课课件
    • 2019-03-02
    • 下载6次
    • 1124.38KB
    • lanning2080
  • ID:4-5510620 Module 3 Personal information Unit 5 Happy birthday 课件+练习(含答案) 28张PPT

    小学英语/教科版(广州)/三年级下册/Module 3 Personal information/Unit 5 Happy birthday!

    Module 3 Personal information Unit 5 Happy birthday 课件:28张PPT Module 3 Personal information Unit 5 Happy birthday 习题 一、单选 -----__________________________ ---- I’m ten. How old are you B. How are you Are you ten D. How about you ---What’s her ___________ ---It’s 13751767460. Name B. birthday C. phone number D. family ---Happy birthday! ---___________ Yes, I am. B. Thank you. C. Happy birthday! D. Sorry. I’m in ______________. room 301 B. Room 301 C. 301 room D. 301 Room __________ my car number. This B. This is C. this is D. that 写出下面单词相应的中文意思。 1. birthday 2.balloon 3. candle 4.present 5. cookie 6.old 三、将括号中的字母重新排序,组成单词,填在横线上。 1. It’s my (brihtdya) today. 2. This piano is my (psnetre). 3. I can draw a (ancdel). 4. I have a (abllnoo). 5. Please count these (cokoies). 6. What is (evsne) and three 四、用方框里的单词填空,使对话完整。 right, cookies, candles, he, are, how old ================================================ 压缩包内容: Module 3 Personal information Unit 5 Happy birthday 习题.doc Module 3 Personal information Unit 5 Happy birthday 课件.ppt

    • 授课课件
    • 2019-03-02
    • 下载4次
    • 3675.27KB
    • lanning2080
  • ID:4-5510578 Module 1 Colours Unit 2 Let’s colour it 课件+练习(含答案) 21张PPT

    小学英语/教科版(广州)/三年级下册/Module 1 Colours/Unit 2 Let’s colour it

    Module 1 Colours Unit 2 Let’s colour it 课件1:21张PPT Module 1 Colours Unit 2 Let’s colour it 习题 一、选择不同类的单词,把其大写字母编号写在括号内。 (???)1. A. play?????????B. black?????????C. put (???)2. A. kite??????????B. brown????????C. blue (???)3. A. white?????????B. girl??????????C. green (???)4. A. yellow????????B. colour????????C. purple (???)5. A. funny?????????B. great?????????C. idea 二、选择最佳答案,把其大写字母编号写在括号内。 (???)1. _________ colour is the plane ??????A. What’s????????????B. What (???)2. This is ________ orange dog. ??????A. an????????????????B. a (???)3. This is a picture _________ a ship. ??????A. in?????????????????B. of (???)4. Let _________ colour it blue. ??????A. us????????????????B. you (???)5. I like red. I don’t like _________. A. red?????????????B. black (???)6. ----Let’s colour it yellow. ????????----____________ A. OK????????????B. Yes, it is (???)7. ----What is that?????----__________. A. No, it isn’t?????????B. It is a car (???)8. ---_________ a toy bear ????????--- Yes, it is. A. Is it????????????B. Do you ================================================ 压缩包内容: Module 1 Colours Unit 2 Let’s colour it 习题.doc Module 1 Colours Unit 2 Let’s colour it 课件1.ppt

    • 授课课件
    • 2019-03-02
    • 下载6次
    • 2921.06KB
    • lanning2080
  • ID:4-5510556 Module 1 Colours Unit 1 I like red 课件+练习(含答案) 27张PPT

    小学英语/教科版(广州)/三年级下册/Module 1 Colours/Unit 1 I like red

    Module 1 Colours Unit 1 I like red 课件:27张PPT Module 1 Colours Unit 1 I like red 习题 一、 选择不同类的单词,把其大写字母编号写在括号内。 ( )1. A. colour B. blue C. yellow ( )2. A. red B. white C. plane ( )3. A. in B. idea C. on ( )4.A. pen B. mouth C. leg ( )5. A. rubber B. play C. go 二、 中译英。 书本_________ 手_________ 桌子_______ 床________ 椅子________ 书包_________ 尺子________ 箱子_________ 三、 英译中 a red mouth ____________ a blue table ___________ a white book __________ a blue bed _____________ a yellow bag ___________ a red foot ____________ a yellow pencil _____________ a white face _____________ 四、阅读。 请阅读下面对话。判读下面的句子是否符合对话内容;如符合,在括号内写“T”,否则写“F”。 Mike: Good morning, Ben. Ben: Good morning, Mike. Mike: Do you have a toy ship Ben: Yes, I do. Mike: Is it red Ben: No, it is yellow. Mike: Oh, I like yellow. Ben: Let’s go to play. Mike: OK. ( ) 1. It is in the morning. ( )2. Mike has(有) a toy boat. ( ) 3. Ben has a toy ship. ================================================ 压缩包内容: Module 1 Colours Unit 1 I like red 习题.doc Module 1 Colours Unit 1 I like red 课件.ppt

    • 授课课件
    • 2019-03-02
    • 下载9次
    • 2450.15KB
    • lanning2080
  • ID:4-5467036 Module 1 Colours Unit 2 Let’s colour it 课件 17张PPT

    小学英语/教科版(广州)/三年级下册/Module 1 Colours/Unit 2 Let’s colour it

    Module 1 Unit 2 Let’s colour it. Janet Jiamin Look at this picture? Oh,it's a funny face I have crayons.Let's colour it. a funny face Janet and Jiamin want to colour the picture. Do you want to join with them? Janet和 Jiamin 想给图片涂颜色,你想一起参加吗? 闯关成功,即可参加 1.sight word 2.Phonics time 3.practice Read the sight words. 闯关成功,即可参加 2.Phonics time 3.practice Great! Green . Let's learn. Let’s chant. Green,Green,Green. Gg says g g. Green,Green,Green. . Purple . Let's learn. Let’s chant. Purple,Purple,Purple. Pp says p p. Purple,Purple,Purple. . Black Let's learn. Let’s chant. Black , Black ,Black. Bb says b b. Black , Black ,Black. Orange . Let's learn. Let’s chant. Orange,Orange,Orange. Oo says o o. Orange,Orange,Orange. 闯关成功,即可参加 3.practice Nice! listen and colour. Let’s colour the hat red. Let’s colour the cat . Let’s colour the apple . Let's learn. Let's colour + 物品+ 颜色 Let's colour… 让我们给.....涂颜色 闯关成功,即可参加 Good Job! Let's colour together Sharp eyes . hair nose ears eyes mouth . Colour and Say. A:What's this? B:It is . A:Let‘s colour the . a nose nose orange. Thank you