欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.92.174.226)

小学英语期中专区
全部(2000) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-4584666 2017-2018学年第二学期六年级期中测试英语试题(无听力材料+笔试答案)

    小学英语/期中专区/六年级下册

    IV、选择最佳答案。(10分) ( )1.--_______ do you have dinner --At six A.Where B.Why C.When ( ) 2.-- ____are the shoes --They are fifty yuan. A.How much B.How many C.How long ( ) 3.He is walking in the park. But it starts ____ . A.to be sunny B. to rain C.to be busy ( ) 4.The photo is under the bed.Please _____ . A.put it down B.turn it on C.pick it up ( ) 5.I can’t carry this bag.It’s____. A.light B.heavy C.small ( ) 6.He______lots of birthday presents yesterday. A.get B.got C.gets ( ) 7.The name _______the spaceship is shenzhou V. A.of B.about C.for ( ) 8.Amy’s mum bought ______a present. A.she B.him C.her ( ) 9 _________is my birthday. A.Today B.Tomorrow C.Yesterday ( ) 10.I bought _______things at the supermarket. A.a lot B.lot of C.a lot of V.读一读,选一选(5分) ================================================ 压缩包内容: 2017-2018学年第二学期六年级期中测试英语试题(含答案).doc

    • 期中试卷
    • 2018-06-05
    • 下载1次
    • 73.5KB
    • 1292608548
  • ID:4-4584462 辽宁省台安县2017-2018学年度第二学期六年级英语期中试题(图片版含答案)

    小学英语/期中专区/六年级下册

     六年英语参考答案 一、每题2分, 共10分。 1. A 2. C 3. B 4. A 5. D 二、每题2分, 共20分。 1. B 2. D 3. A 4. C 5. B 6. B 7. C 8. C 9. A 10. D 三、每题2分, 共20分。 1. saw 2. at 3. had 4.make 5. Where 6. What 7. eating 8. an 9. to 10. in 四、每空2分, 共20分。 1. I; didn’t 2. the; matter 3. When; were 4. What; did 5. have; stomachache 五、每题2分, 共20分。 1. C 2. H 3. F 4. I 5. D 6. J 7. A 8. G 9. E 10. B 六、每题2分, 共10分。 1. √ 2. √ 3. × 4. × 5. √ ================================================ 压缩包内容: 辽宁省台安县2017-2018学年度第二学期六年级英语期中试题(图片版含答案).doc

    • 期中试卷
    • 2018-06-05
    • 下载0次
    • 872.88KB
    • 1292608548
  • ID:4-4541566 人教版(PEP)小学英语五年级上册期中检测卷(含听力书面材料及答案)

    小学英语/期中专区/五年级上册

    Ⅰ. Read and Choose. 读一读,选出与其他三个单词不同类的一项。(5分) ( )1.A.kind B.young C.old D.really 【来源:21cnj*y.co*m】 ( )2.A.teacher B.doctor C.father D.cook ( )3.A.friendly B.strong C.schoolbag D.small21·世纪*教育网 ( )4.A.Chinese B.China C.USA D.Canada ( )5.A.maths B.science C.playground D.music ================================================ 压缩包内容: 五年级上册期中检测卷 五年级上册期中检测卷 五年级上册期中检测卷.docx 听力材料.doc 期中卷答案.docx

  • ID:4-4522520 Module 1-Module 5 单词复习课件

    小学英语/期中专区/二年级下册

    Module 1-Module 5 单词复习课件(57张) Word list colour sofa cap

    • 期中复习课件
    • 2018-05-15
    • 下载2次
    • 16393.53KB
    • windy7062
  • ID:4-4514988 川教版小学英语四年级下期中测试(含听力书面材料及答案)

    小学英语/期中专区/四年级下册

    一、听录音,选出你所听到的选项。听三遍。(10分) ( )1、 A. but B. box C. bus ( )2、 A. desk B. duck C. dog ( )3、 A. kite B. late C. name ( )4、 A. look B. let C. little ( )5、 A. head B. here C. happy ( )6、 A. now B. new C. near ( )7、 A. family B. four C. find ( )8、 A. good B. green C. glad ( )9、 A. plane B. plant C. panda ( )10、A. beautiful B. wonderful C. careful 二、听录音,选择A或B。听三遍。(10分) ( )1 . A. B . ( )2. A. B. ( )3. A. B. ( )4. A. B. ( )5. A. B. 三、听录音,选出与所听句子不同的部分。听三遍。(10分)

  • ID:4-4501946 牛津译林版小学英语扬州市沙口六年级下册期中考试(含听力音频 无答案)

    小学英语/期中专区/六年级下册

    一、词汇 (20分) A. 根据句意及首字母填空(7分) 1. Time for class. The students sit q_________ in the classroom. 2. The lion is very s________, but the mouse is w________. 3. To keep h_________, we should have more vegetables and fruit . 4. Please f_______ the rules to keep safe. 5. Here’s the red man. You m_______ cross the road now. ================================================ 压缩包内容: 六年级 20180416_001.m4a 六下期中试卷 .doc 听力内容.docx

    • 期中试卷
    • 2018-05-09
    • 下载2次
    • 13335.25KB
    • wangbig
  • ID:4-4501938 2017-2018学年江苏省盱眙县大桥小学四年级下册英语学业质量监测(含听力书面材料及答案)

    小学英语/期中专区/四年级下册

    2018年义务教育学业质量监测 ( ) 21. We have three lessons _______this afternoon A. / B. in C. on ( ) 22. ---_______ do you like ---I like Science. A. What about B. What colour C. What s ubject ( ) 23. My father and mother usually go to bed at ten _______ night. A. at B. on C. in ( ) 24. I play basketball with my friends _____ the morning. A. on B. in C. at ( ) 25. Tim ______ a______ lesson on Sunday. A. have, swim B. has, swimming C. has, swiming ( ) 26. ---_______you watch the match with me ---Sorry, I ______. A. Can, can’t . B. Can, can C. Do, can’t ( ) 27. It’s time ______ bed. Good night! ================================================ 压缩包内容: 听力稿.doc 大桥小学2018年义务教育学业质量监测四年级英语样题.docx

    • 期中试卷
    • 2018-05-09
    • 下载3次
    • 548.25KB
    • yueshiag
  • ID:4-4501936 2017-2018学年江苏省盱眙县宜陵小学四年级下册英语学业质量监测(含听力书面材料及答案)

    小学英语/期中专区/四年级下册

    2018年义务教育学业质量监测四年级英语试题 七、单项选择。选择能填入句子横线处的最佳答案,并将序号涂在答题卡相对应的位置。(共10小题;每小题1分,计10分) ( )38. _______ is the first(第一) day of a week. A. Monday . B. Sunday C. Tuesday ( )39. My father and mother usually go to bed at ten _______ night. A. at B. on C. in ( ) 40. Tim ______ a______ lesson on Sunday. A. have, swim B. has, swimming C. has, swiming ================================================ 压缩包内容: 2018四年级英语期中.doc 2018四年级英语期中答案与听力.doc

    • 期中试卷
    • 2018-05-09
    • 下载3次
    • 786.77KB
    • yueshiag
  • ID:4-4500346 人教精通版小学五年级下册英语期中测试题(含听力书面材料+参考答案)

    小学英语/期中专区/五年级下册

    一、请选出与所给例句中单词划线部分含有相同发音的单词。
    ( ) 1. Ask questions actively, Peter.
    A. writer B. Chinese C. think
    ( ) 2. Don’t eat in class, Carl.
    A. ask B. taxi C. late
    ( ) 3. We should go to bed early.
    A. eleven B. she C. help
    ( ) 4. Would you please show me that pair of trousers
    A. here B. answer C. certainly

    • 期中试卷
    • 2018-05-09
    • 下载7次
    • 1987.11KB
    • lanning2080
  • ID:4-4499408 人教版(PEP)小学英语三年级下册期中检测试题(含听力音频+参考答案)

    小学英语/期中专区/三年级下册

    四、按给出的例子给单词分类,填序号。(每小题2分,共12分)
    ①USA ② children ③small ④teacher ⑤short ⑥ China
    1.pupil : ______________
    2.UK: ______________
    3.thin: ______________
    五、从表格中圈出正确的单词,并写在对应的横线上。(每题1分,共4分)
    f i d l
    r e d e
    i b a g
    n o d n
    1.红色 2.爸爸
    ________ ________
    3. 包 4.腿
    ________ _________
    六、根据所给的中文意思,选择相应的英语,填序号。(每题2分,共14分)
    1. ( )新的 A. today B. new C. leg21教育网
    2. ( )她 A. he B. she C.it21cnjy.com
    3. ( )男孩 A. boy B. girl C. brother21·cn·jy·com
    4. ( )钢笔 A. milk B. hand C.penwww.21-cn-jy.com
    5. ( ) 长颈鹿 A. gorilla B. good C.giraffe【版权所有:21教育】
    6. ( )长尾巴 A. a long nose B. a short tail21教育名师原创作品
    C. a long tail
    7. ( )我妈妈和我 A. My mum and dad B. My dad and I21*cnjy*com
    C. My mum and I

    • 期中试卷
    • 2018-05-09
    • 下载19次
    • 6697.43KB
    • cherylzhang