欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.162.133.222)

小学英语冀教版(一年级起点)
全部(935) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-4772980 冀教版英语(一起)六年级上册课文和单词朗读音频mp3

    小学英语/冀教版(一年级起点)/六年级上册/本册综合

    ================================================ 压缩包内容: Unit1_Lesson01.mp3 Unit1_Lesson02.mp3 Unit1_Lesson03.mp3 Unit1_Lesson04.mp3 Unit1_Lesson05.mp3 Unit1_Lesson06.mp3 Unit1_Review.mp3 Unit1_Words.mp3 Unit2_Lesson07.mp3 Unit2_Lesson08.mp3 Unit2_Lesson09.mp3 Unit2_Lesson10.mp3 Unit2_Lesson11.mp3 Unit2_Lesson12.mp3 Unit2_Review.mp3 Unit2_Words.mp3 Unit3_Lesson13.mp3 Unit3_Lesson14.mp3 Unit3_Lesson15.mp3 Unit3_Lesson16.mp3 Unit3_Lesson17.mp3 Unit3_Lesson18.mp3 Unit3_Review.mp3 Unit3_Words.mp3 Unit4_Lesson19.mp3 Unit4_Lesson20.mp3 Unit4_Lesson21.mp3 Unit4_Lesson22.mp3 Unit4_Lesson23.mp3 Unit4_Lesson24.mp3 Unit4_Review.mp3 Unit4_Words.mp3

    • 音频素材
    • 2018-09-01
    • 下载6次
    • 83997.89KB
    • feng1112
  • ID:4-4772976 冀教版英语(一起)五年级上册课文和单词朗读音频mp3

    小学英语/冀教版(一年级起点)/五年级上册/本册综合

    ================================================ 压缩包内容: Unit1_Lesson01.mp3 Unit1_Lesson02.mp3 Unit1_Lesson03.mp3 Unit1_Lesson04.mp3 Unit1_Lesson05.mp3 Unit1_Lesson06.mp3 Unit1_Review.mp3 Unit1_Words.mp3 Unit2_Lesson07.mp3 Unit2_Lesson08.mp3 Unit2_Lesson09.mp3 Unit2_Lesson10.mp3 Unit2_Lesson11.mp3 Unit2_Lesson12.mp3 Unit2_Review.mp3 Unit2_Words.mp3 Unit3_Lesson13.mp3 Unit3_Lesson14.mp3 Unit3_Lesson15.mp3 Unit3_Lesson16.mp3 Unit3_Lesson17.mp3 Unit3_Lesson18.mp3 Unit3_Review.mp3 Unit3_Words.mp3 Unit4_Lesson19.mp3 Unit4_Lesson20.mp3 Unit4_Lesson21.mp3 Unit4_Lesson22.mp3 Unit4_Lesson23.mp3 Unit4_Lesson24.mp3 Unit4_Review.mp3 Unit4_Words.mp3

    • 音频素材
    • 2018-09-01
    • 下载3次
    • 84085.92KB
    • feng1112
  • ID:4-4772974 冀教版英语(一起)四年级上册课文朗读音频mp3

    小学英语/冀教版(一年级起点)/四年级上册/本册综合

    ================================================ 压缩包内容: Unit1.mp3 Unit2.mp3 Unit3.mp3 Unit4.mp3

    • 音频素材
    • 2018-09-01
    • 下载5次
    • 53563.13KB
    • feng1112
  • ID:4-4772934 冀教版(一年级起点)小学英语一年级上册课文朗读音频mp3

    小学英语/冀教版(一年级起点)/一年级上册/本册综合

    冀教版(一年级起点)小学英语一年级上册课文朗读音频mp3 ================================================ 压缩包内容: Unit1_Lesson01.mp3 Unit1_Lesson02.mp3 Unit1_Lesson03.mp3 Unit1_Lesson04.mp3 Unit1_Lesson05.mp3 Unit1_Lesson06.mp3 Unit2_Lesson07.mp3 Unit2_Lesson08.mp3 Unit2_Lesson09.mp3 Unit2_Lesson10.mp3 Unit2_Lesson11.mp3 Unit2_Lesson12.mp3 Unit3_Lesson13.mp3 Unit3_Lesson14.mp3 Unit3_Lesson15.mp3 Unit3_Lesson16.mp3 Unit3_Lesson17.mp3 Unit3_Lesson18.mp3 Unit4_Lesson19.mp3 Unit4_Lesson20.mp3 Unit4_Lesson21.mp3 Unit4_Lesson22.mp3 Unit4_Lesson23.mp3 Unit4_Lesson24.mp3

    • 音频素材
    • 2018-09-01
    • 下载19次
    • 20488.15KB
    • feng1112
  • ID:4-4752716 Unit 4 Healthy me! 一课一练(5个课时,含答案)

    小学英语/冀教版(一年级起点)/三年级下册/Unit 4 Healthy me!/本单元综合与测试

    Unit?4?Healthy Me Lesson?19? Let's exercise! 1.sw__ 2.ki___ 1.I a fly to like kite __________________ 2. I to like a ride bike. ___________________ 1.I like __ swing. A.to B.the C./ 2.Running __ Tuesday. A.in B.on C.at 1.What do you like to do? _____________________________________ 2.I like to run. _____________________________________ 3.I like to swim. _____________________________________? 1. 2.我喜欢游泳。 _______________________________ 3.我喜欢打篮球。 _________________________________ 4.我喜欢踢足球。 _________________________________ 5.我喜欢和朋友一起玩。 _________________________________ 6.你喜欢什么? _________________________________ 参考答案 1.im; 2.te; 1.I like to fly a kite. 2.I like to ride a bike. 1.A; 2.B; 1.你喜欢做什么? 2.我喜欢跑步。 3.我喜欢游泳。 4.我喜欢放风筝。 5.我喜欢骑自行车。 1.I like to swim. 2.I like to play basketball. 3.I like to play football. 4.I like to play with my friends. 5.What do you like to do? ◆ 将下列单词补充完成。 ◆ 将下列单词连成句子。 ◆ 选择填空。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完成。 ◆ 将下列单词连成句子。 ◆ 选择填空。 ◆ ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ ◆ 将下列汉语句子译成英语。 Unit?4?Healthy Me Lesson 20 Eat Good Food! 1.What do you eat for dinner? _____________________________________ 2.I eat donuts. _____________________________________ 3.What do you eat for lunch? _____________________________________? 4.Ilike eat rice. ?_____________________________________ 5.I eat meat. _____________________________________ 1. 2.我喜欢吃米饭。 _______________________________ 2.你午饭吃什么? _________________________________ 3.你早饭吃什么? ________________________________ 4.我吃面包。 _________________________________ 5.你应该多吃点蔬菜。 _________________________________ 1.di_ _er 2.m_ _t 1.eat day vegetables every I 2. keeps It healthy me 1.( )______ are all good foods and drinks. A.these B.This C.These 2.( )_______ do you eat for breakfast? A.What B.what C.What’s 参考答案 1.你晚饭吃什么? 2.我吃甜甜圈。 3.你午饭吃什么? 4.我喜欢吃米饭。 5.我吃肉。 1.I like to eat rice. 2.What do you eat for lunch? 3.What do you eat for breakfast? 4.I eat bread. 5.You should eat more vegetables. 1.nn 2.ea 1.I eat vegetables every day. 2.It keeps me healthy. 1.C 2.A ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ ◆ 将下列单词连成句子。 ◆ ◆ 选择填空。 ◆ ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ ◆ 将下列单词连成句子。 ◆ ◆ 选择填空。 ◆ Unit?4?Healthy Me Lesson 21 Good Habits 1.Brush my hair. _____________________________________ 2.Do morning exercise. _____________________________________ 3.Play football. _____________________________________? 4.Work hard. ?_____________________________________ 5.Play with my friends. _____________________________________ 1. 2.我每天都洗脸。 _______________________________ 3.我有一个好习惯。 _________________________________ 4.他有一个坏习惯。 _________________________________ 4.我每天都吃水果。 _________________________________ 5.我没天都看书。 _________________________________ 1.f_ _tball 2.fru_ _ 1.work I hard school at 2.go for I walk with my a parents 1.( )I brush ______ hair every morning. A.we B.my C.you 2.( )I have good _______. A.habits B.habit C.Habits 参考答案 1.梳头发。 2.做早操。 3.踢足球。 4.努力工作。 5.和朋友玩。 1.I wash my face every day. 2.I have a good habit. 3.He has a bad habit. 4.I eat fruits every day. 5.I read books every day. 1.oo 2.It 1.I work hard at school. 2.I go for a walk with my parents. 1.B 2.A ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成句子。 ◆ 选择填空。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成句子。 ◆ 选择填空。 Unit?4?Healthy Me Lesson 22 Mother's Day 1.Make a card. _____________________________________ 2. Make a nice breakfast. _____________________________________ 3.Cook a meal. _____________________________________? 4.Clean the house. ?_____________________________________ 5.Hug your mom. _____________________________________ 1. 2.母亲节快乐! _______________________________ 3.我想给她买个礼物。 _________________________________ 4.我想给她做一顿饭。 _________________________________ 4.我可以帮你。 _________________________________ 5.母亲节要来了。 _________________________________ 1.c_ _d 2.h_ _se 1..mother works my hard 2. you for thank everything 1.( )I'd like to make a card for _____. A.her B.she C.he 2.( )_______ a great idea. A.That’s B.What’s C.That 参考答案 \ 1.制作一张卡片。 2.做一顿美味的早餐。 3.做一份饭。 4.打扫房间。 5.拥抱你的母亲。 1.Happy?Mother's?Day!? 2.I would like to buy her a gift. 3.I would like to cook a meal for her. 4.I can help you. 5.Mother's?Day is coming. 1.ar 2.ou 1.My mother works hard. 2.Thank you for everything. 1.A 2.A ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成一句话。 ◆ 选择填空。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成一句话。 ◆ 选择填空。 Unit?4?Healthy Me Lesson?23?Visiting?Mrs.?Zhou 1.Clean the room. _____________________________________ 2.Wash clothes. _____________________________________ 3.Read books. _____________________________________? 4.Sing songs. ?_____________________________________ 5.Tell stories. _____________________________________ 1. 2.你帮助过别人吗? _______________________________ 3.你是怎样做的? _________________________________ 4.我给她唱歌。 _________________________________ 4.我陪她散步。 _________________________________ 5.我为她做一顿饭。 _________________________________ 1.cl_ _n 2.w_ _h 1.has no she family. 2.clean her we room. 1.( )______you. A.thank B.Thanks C.Thank 2.( )______clean her room. A.We B.My C.Our 参考答案 1.打扫房间。 2.洗衣服。 3.看书。 4.唱歌。 5.讲故事。 1.Do?you?help?others? 2.What?do?you?do?? 3.I sig songs for her. 4.I go for a walk with her. 5.I cool a meal for her. 1.ea 2.as 1.She has no family. 2.We clean her room. 1.C 2.A ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成一句话。 ◆ 选择填空。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成一句话。 ◆ 选择填空。

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-08-23
    • 下载0次
    • 175.5KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-4752714 Unit 3 My day 一课一练(5个课时,含答案)

    小学英语/冀教版(一年级起点)/三年级下册/Unit 3 My day/本单元综合与测试

    Unit?3?My Day Lesson?13?What?Time?Is?It? 1.It's 7:15 in the evening. a.It's time to get up. 2.It's 7:00 in the morning. b.It's time to do your homework. 3.It's 9:00 in the evening. c.It's time to have lunch. 4.It's 12:00. d.It's time to go to school. 5.It's 8:00 in the morning. e.It's time to go to sleep. 1. ( ) _____time is it? A.What B. what C.What’s 2. ( ) It's eleven fifteen. A.十一点了。 B.十二点十五了。 C.十一点十五了。 3.( )七点十三了。 A.It's seven thirteen. B.It's seven o'clock. C.It's seven thirteen o'clock. 1.It's time to get up! 2.Then I put on my socks and shoes. 1.十点了。 2.十点十四了。 1.time it to is your do homework 2.is 9:00 in it evening the 参考答案 1.b 2.a 3.e 4.c 5.d 1.A 2.C 3.A 1.该起床了! 2.然后穿上我的袜子和鞋。 1.It's ten o'clock. 2.It's ten fourteen. 1.It's time to do your homework. 2.It's 9:00 in the evening. ◆ 将时间与对应的行为连线。 ◆ 选择正确答案。 ◆ ◆ 将下列句子翻译成汉语。 ◆ 将下列句子翻译成英语。 ◆ 将下列单词连成一句。 ◆ 将时间与对应的行为连线。 ◆ ◆ 选择正确答案。 ◆ ◆ 将下列句子翻译成汉语。 ◆ 将下列句子翻译成英语。 ◆ 将下列单词连成一句。 Unit?3?My Day Lesson 14 In the Morning 1.nineteen __________? 2.breakfast? __________ 1. ( ) _____?time?do?you?have?breakfast?? A.What B. what C.What’s 2. ( ) I go to school __ 8:00. A.at B.in C.on 3.( )Good morning! A. 中午好! B. 晚上好! C.早上好! 1.我七点起床。 2.七点二十五吃早餐。 1.br_ _kfast 2.morni_ _ 3. 1.goI to school. 2. Morning good! 参考答案 ? 1.十九 2.早養 1.A 2.A 3.C 1.I get up at seven o'clock. 2.At seven twenty-five, I have breakfast. 1.ea 2.ng 1.I go to school. 2.Good morning! ◆ 将下列句子翻译成汉语。 ◆ 选择正确答案。 ◆ 将下列句子翻译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成一句。 ◆ 将下列句子翻译成汉语。 ◆ 选择正确答案。 ◆ 将下列句子翻译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成一句。 Unit?3?My Day Lesson 15 In the Afternoon 1.At seven o’clock,I get up. __________________________ 2.What time is it? _______________ 3.I usually go to bed at 10:00. ____________________________? 4.She often runs in the morning. ?____________________________ 5.I usually get up at five o’clock every day. ___________________________________________ 1. ( )What time does Linda _____ after school? A.do her homework B.does her homework C.do her homeworks 2.( )They often have lunch ____ 12:00. A.in B.at C.on 3.( )When do you _____ every day? A.go to home B.go home C.go a home 1.十二点,我在学校吃午餐。 2.我喜欢蔬菜和面条。 1.h_ _e 2.lun_ _ 1.work I hard. 2. go home I 参考答案 1.我七点起床。 2.几点了?? 3.我经常十点睡觉。 4.她经常早上跑步。 5.我每天早上五点起床。 1.A 2.B 3.B 1.At twelve o'clock, I have lunch at school. 2.I like vegetables and noodles. 1.om 2.ch 1.I work hard. 2.I go home. ◆ 翻译下列句子。 ◆ 选择正确答案。 ◆ 将下列句子翻译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成一句话。 ◆ 翻译下列句子。 ◆ ◆ 选择正确答案。 ◆ 将下列句子翻译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ ◆ 将下列单词连成一句话。 Unit?3?My Day Lesson 16 In the Evening 1.dinn___ 2.wa___ 3.di___ 1.goes,mother,to,usually,at,eleven,bed,my ______________________________________. 2.What,is,it, time ______________________________________? 3.play,after,guitar,I,often,the,dinner ______________________________________.? 4.does,lunch,time,she,what,have ?______________________________________? 5.usually, he,does,breakfast,eat,when ______________________________________? 1.( )Doing sports is good ______ your health. A.sees B.for C.watches 2.( ) I go to ___ work after ____ breakfast every day. A./,the B./,/ C.the./ 3.( )----It’ s seven o’clock.It is time to go ____。 ----OK!Let’s go. A.the school B.to school C.my school 1.Would you like some soup? _________________________________? 2.I go to bed at nice o’clock. ????__________________________________. 3.I wash the dishes. ____________________________________. 1.我们一起看电视。 ______________________________. 2.我们六点半吃完饭。 ________________________________. 参考答案 1.er; 2.sh; 3.sh; 1.My mother usually goes to bed at eleven. 2.What time is it? 3.I often play the guitar after dinner. 4.What time does she have lunch? 5.When does he usually eat breakfast? 1.B 2.A 3.B 1.你想喝汤吗? 2.我九点睡觉。 3.我洗盘子。 1. We watch TV together. 2. We have dinner at six thirty. ◆ 补全单词。 ◆ 连词成句。 ◆ 选择正确答案。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 。 ◆ 补全单词。 ◆ 连词成句。 ◆ ◆ 选择正确答案。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 。 Unit?3?My Day Lesson?17?Good?Night! 1.even___ 2.cloth___ 1. It’s o’clock nine _____________________________. 2. I clothes in evening my the wash _____________________________. 1.I talk with my parents in the evening. _____________________________________ 2.What do you do in the evening? _____________________________________? 3.After dinner,I wash my clothes. ?_____________________________________ 1.___play with my little sister A.I B.Our C.My 2. I ___ a book. A.reads B.reades C.resd 1.我晚上经常洗衣服。 _______________________________ 2.我七点吃晚饭。 _________________________________ 3.我九点上床睡觉。 _________________________________ 4.我写作业。 _________________________________ 5.晚安。 _________________________________ 参考答案 1.ing; 2.es; 1. It’s nine o’clock. 2.I wash my clothes in the evening. 1.我晚上和父母谈心。 2.你晚上做什么? 3.晚饭后,我洗衣服。 1.A; 2.C; 1.I usually wash my clothes in the evening. 2.I have dinner at 7 o’clock. 3.I go to bed at 9 o’clock. 4.I do my homework. 5.Good night. ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列单词连成句子。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 选择填空。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。 ◆ 将下列单词补充完整。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ 将下列英语句子译成汉语。 ◆ ◆ 选择填空。 ◆ 将下列汉语句子译成英语。

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-08-23
    • 下载0次
    • 167KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-4752650 Unit 2 Animal friends Lesson 7-Lesson11 一课一练(含答案)

    小学英语/冀教版(一年级起点)/三年级下册/Unit 2 Animal friends/本单元综合与测试

    Unit 2 Animal Friends Lesson 7 We Are Friends 1.This is my cat. ____________ 2.This is my friends. ______________ 3.This is my family. _____________ 4.Nice to meet you dog. ________________ 5.This is my bird ,Jenny. __________________ cat dog panda 1.This is my ___. 2.This is my ___. 3.This is my ___. 1.这是我的猫。 2.她叫咪咪。 1.d-g 2.c-t 3.m- -t 1.is she not cat a 2. she three has friends animal 参考答案 1. 这是我的猫。 2. 这是我的朋友。 3. 这是我的家人。 4. 很高兴看见你的狗狗。 5. 这是我的小鸟,名叫珍妮。 1.cat 2.dog 3.Panda 1.This is my cat. 2.Her name is Mimi. 1.o 2.a 3.ee 1.She?is?not?a?cat. 2.She?has?three?animal?friends. ◆ 翻译下列句子。 ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 ◆ 将下列句子翻译成英语 ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 将下列单词连成一句话 ◆ 翻译下列句子。 ◆ ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 ◆ ◆ 将下列句子翻译成英语 Unit?2?Animal?Friends Lesson 8 What Can They Do? 1.This is a bird. ____________ 2.A rabbit can hop. ______________ 3.Can you dance? _____________ 4.Yes,I can. ________________ 5.No,I can't。 __________________ bird rabbit fish 1.A ____ can swim. 2.A ___ can fly. 3.A ___ can hop . 1.你能跳舞吗? 2.不,我不能。 1.b--d 2.h-p 参考答案 1. 这是一只鸟。 2. 兔子能跳。 3. 你会跳舞吗?。 4. 是的,我会。 5. 不,我不会。 1.fish 2.bird 3.rabbit 1.Can you dance? 2.No, I can't. 1.ir 2.o ◆ 翻译下列句子。 ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 ◆ 将下列句子翻译为英语 ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 翻译下列句子。 ◆ ◆ 将下列句子翻译为英语 ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 Unit?2?Animal?Friends Lesson?9?On?the?Farm 1.What’s it? ____________ 2.three cows ________________ 3.a horse __________________ cow horse big 1.A ____ can run. 2.A ___ can sing. 3.A ___ can "moo, moo" . 1.这是一间农场。 2.老麦当劳有间农场。 1.far_ 2.b_g 1.a can cow run ? 2. can see I three cows a and horse. 参考答案 1.它是什么? 2.三头牛 3.一匹马 1.horse 2.big 3.cow 1.This is a farm. 2.Old MacDonald had a farm. 1.m 2.i 1.Can a cow run? 2.I can see three cows and a horse. ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 ◆ 将下列句子翻译成英语 ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 将下列单词连成句子 ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 ◆ ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 将下列单词连成句子 ◆ 将下列句子翻译成英语 Unit?2?Animal?Friends Lesson 10 Is It a Chicken? 1.What’s it? ____________ 2.Is it a chicken? ______________ 3. Let's play! ________________ 4.Memory Game __________________ chicken duck sheep 1.It's a _____. 2.It's a _____. 3.It's a _____. 1.那是什么? 2.是只猫吗? 1.chi_ _en 2.du_ _ 1.game memory 2. it a is cat? 参考答案 1.它是什么? 2.这是只鸡吗? 3.一起玩吧! 4.记忆游戏。 1.sheep 2.chicken 3.duck 1.What's that? 2.Is it a cat? 1.ck 2.ck 1.Memory game. 2.Is it a cat? ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 ◆ 将下列句子翻译成英语 ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 将下列单词连成句子 ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ ◆ 将下列单词连成句子 ◆ 从下列单词中选出与图片符合的单词,填在横线上。 ◆ 将下列句子翻译成英语 ◆ 将下列单词补充完整 Unit?2?Animal?Friends Lesson?11?What?Can?You?See? 1.sh_ _p(绵羊) 2.hor_e (马) 3.d_ _k (鸭子) 4.c_w (牛) 5.man_ (多少) 6.thr_ _ (三) 1. ( ) _____ can you see? A.What B. what C.What’s 2. ( ) _____ many ducks? A.Where B. How C.What 1.Look at this picture 2.What can you see? 1.我能看到三匹马,一头牛和许多鸭子。 2.这有十只鸭子。 1 .many how ducks 2. me count let 参考答案 1.ee 2.s 3.uc 4.o 5.y 6.ee 1.A 2.B 1.看这张图片。 2.你能看到什么? 1.I can see three horses, one cow and many ducks. 2.There are ten ducks. 1. How many ducks? 2.Let me count. ◆ 将单词补充完整。 ◆ 选择正确答案。 ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ 将下列句子翻译成英语 ◆ 将下列单词连成句子 ◆ 将单词补充完整。 ◆ ◆ 选择正确答案。 ◆ ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ 将下列句子翻译成英语 ◆ 将下列单词连成句子

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-08-23
    • 下载0次
    • 1404KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-4752616 Unit 1 How do you feel Lesson 1- Lesson 5一课一练(含答案)

    小学英语/冀教版(一年级起点)/三年级下册/Unit 1 How do you feel?/本单元综合与测试

    Unit 1 How Do You Feel? Lesson1 1. ________________ 2. ___________________ 3. __________________ 1. How do you feel? A.My name is Daming B. I feel sad. 2. How _____ you feel ? A.am B.do 3. How do you _____,Lingling? A..feel B.is 1. 2. 当你想询问对方感受时,应该怎么问? A. How old are you? B. How do you feel? 3. 你想告诉别人你感觉很快乐了,应该怎么表达? A. I feel very happy. B. I feel very sad. 4. 当你想表达你也很生气啊,你应该怎么说? A. I feel angry. B. I feel angry, too. 参考答案 1. Angry 根据上述图像可以看出生气的 2. Happy 根据上述图像可以看出他很开心。 3. Tired 根据上述图像可以看出他很疲倦。 1. B 2. B 3. A 以上是常用的句型:How do you feel?/ I feel ... 1. A 2. B 3. B 以上是常用的句型:How do you feel?/I feel ... ◆ 看图片用英语写心情 ◆ 选择题 ◆ 情景选择 ◆ 看图用英语写心情 ◆ 选择题 ◆ 情景选择 Unit 1 How Do You Feel? Lesson2 1. 温暖的_________________ 2. 感觉 __________________ 3. 凉爽____________ 4. 热 _____________ 5. 冷的___________ 1. I feel so _____. 2. It’s so _____. 3. I feel so ______. 4.It’s so ______. 1. How are you feel? 2. I’ m fine. 3. It’s so cold.. 4. It’ s cool. 参考答案 1. Warm 2. Feel 3. cool 4. Hot 5. cold 1. Hot 2. Cool 3. Warm 由图片可知以上答案。 1. 你感觉如何? 2. 我感觉很好。 3. 真的太冷了。 4. 很凉爽。 ◆ 英汉互译 ◆ 看图填空 ◆ 翻译下列句子 ◆ 英汉互译 ◆ ◆ 翻译句子 Unit 1 How Do You Feel? Lesson3 1. 受伤_________________ 2. 腿 __________________ 3. 胳膊____________ 4. 耳朵 _____________ 5. 身体___________ 1. My leg ______. 2. We have two _________. 3. This is a _______. 1. --Are you Okay? --Yes, I’m_____ 2. ---Goodbye, Jame. ----_________. 3. ----Are you Okay? ----________,my leg hurts . 1. Mike:Hello,Sarah. Sarah:________ A. Great! B. Wow! C.Hello,Mike! 2. Miss Li :Hello are you Okay? Lingling:_____ A. Hello,Miss Li. B. Yes, I’m fine. C. Goodbye! 3. Tom:Hello, are you Okay? Jack:I’m okay._____ A. Hello. B. Nice to meet you, too! C. Thank you! 参考答案 1. Hurt 2. Leg 3. Arm 4. Ear 5. body 1. hurts 2. ears 3. Nose 由上述图片可知答案。 1. fine 2. Goodbye! 3. No,I’m not. 1. C 2. B 3. C ◆ 英汉互译 ◆ 根据提示填单词 ◆ 情景对话 ◆ 情景选择 ◆ 英汉互译 ◆ 根据提示填单词 ◆ 情景对话 ◆ 情景选择 Unit 1 How Do You Feel? Lesson 4 What’s the matter? 1. ill a.感觉 2. feel b.生病 3. hospital c.对不起 4. sorry d.医院 5. doctor e.受伤 6. hurt f.医生 1. ()下课了,你看到大明不舒服,你应该对大明说: A.What’s the matter? B..What the matter? 2. ()除了What’s the matter?你还能怎样用英语询问你的朋友身体还好吗? A.Hi! B.How are you? 1.What's the matter? _____________________________________ 2. My arm hurts. It hurts so much. __________________________ 3. Let's go to see a doctor. __________________________ 1.发生什么事了? 2.啊,我好像生病了。 1.ma--er 2.h--t 3.doct-- 参考答案 1. b 2. a 3. d 4. c 5. f 6. e 1.A 2.B 1.发生什么事了? 2.我的手臂手上了。很严重。 3.一起去看医生吧。 1.What's the matter? 2.Aaaah, I feel ill. 3.Let's go to the hospital. 1.tt 2.ur 2.or ◆ 单词连线 ◆ 情景选择 ◆ 情景选择子 ◆ 将下列英语翻译为汉语 ◆ 将下列汉语翻译为英语ysngyu ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 单词连线 ◆ 情景选择 ◆ 将下列英语翻译为汉语 ◆ 情景选择子 ◆ 将下列汉语翻译为英语 ◆ 情景选择子 ◆ 将下列单词补充完整 Unit 1 How Do You Feel? Lesson 5 Danny Isn't at School 1. take a.极好的 2. can b.作业 3. homework c.好 4. great d.跳跃 5. good e.能 6. jump f.拿 1. Tom isn’t at school. ________________ 2. Where is Danny today? __________________ 3. He is at school today. __________________ 4. Can you take it to Danny? ____________________ 1.丹尼不在学校。 2.丹尼在哪? 1.h- -ework 2.j--p 1.( )_____ do you feel? A.Where B.How C.What 2.( )I feel good now. A.我现在觉得很好。 B.我现在觉得很坏。 C我现在没有感觉。 参考答案 1. f 2. e 3. b 4. a 5. c 6. d 1. 汤姆不在学校。 2. 丹尼今天在哪里? 3. 他今天在学校。 4. 你能把它带给丹尼吗? 1.Danny isn't at school . 2. Where is Danny? 1.om 2.um 1.B 2.A ◆ 单词连线 ◆ 翻译下列句子 ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 选择填空 ◆ 单词连线 ◆ 翻译下列句子 ◆ 将下列句子翻译成汉语 ◆ 将下列单词补充完整 ◆ 选择填空

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-08-23
    • 下载0次
    • 674.5KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-4752600 Unit 4 countries We Know Lesson19-Lesson 23 一课一练(含答案)

    小学英语/冀教版(一年级起点)/四年级下册/Unit 4 countries We Know/本单元综合与测试

    Unit 4 Countries We Know Lesson 19 A Map of the World? A. Canada B. the U.K C. Australia D. China E. the U.S 例:rain---rainy 1.cloud----_____ 2.sun----_____ 3.wind---_____ 4.snow--____ 1. 一张世界地图 2. the United States 3. 在地图上 4. 什么颜色 My name’s Li Jie. I’m a primary school (小学) student. I am studying in She Yang Primary School. My school isn’t big, but I like it very much.. In my school, there are fifty-four classes. There are about sixty students in every class. We have many teachers. I’m in Class 5, Grade 6. In my classroom, there are thirty desks and sixty chairs. There’s a map of China and a map of the world (世界) on the wall.  I love my school because our teachers are very friendly to us.   (  )1. I study in a very big school.   (   )2. I love my school because it’s She Yang Primary School.   (  )3. There are eighteen classes in our school.   (   )4. There are 30 desks and 60 chairs in my classroom.   (  )5. There are two maps in my classroom. 参考答案 1. C 2. E 3. B 4. A 5. D 解析: 1. 根据国旗可知为澳大利亚。 2. 根据国旗可知为美国。 3. 根据国旗可知为英国。 4. 根据国旗可知为加拿大。 5. 根据国旗可知为中国。 1. cloudly 2. sunny 3. windy 4. snowy 1. a map of the world 2. 美国. 3. on the map. 4. what colour. 1. F 2. T 3. F 4. T 5. T 解析: 1. 根据本文描述it is not big 可知学校并不大。 2. 根据短文描述 I like it very much 可知,主人公非常喜欢她的学校。 3. 学校有四十四个班级。 4. 短文倒数第二句话描述班级有三十张桌子,六十把椅子。 5. 根据最后一句话描述,墙上挂着一张世界地图和一张中国地图,因而得知班级有两张地图。 ◆ 连线题 ◆ 根据例子写单词 ◆ 英汉互译 ◆ 阅读理解 ◆ 连线题 ◆ 根据例子写单词 ◆ 英汉互译 ◆ 阅读理解 Unit 4 Countries We Know Lesson 20 China 1. World a. 中国 2. China b. 旗子 3. capital c. 首都 4. flag d. 世界 5. map e. 长城 6. square f. 汉语 7. the Great Wall g. 广场 8. Chinese h. 地图 1. Don’t ___________ bed by 9 o’clock. A. go?????????????????????????? B. in????????????????????? C. be in??????????????????????? D. go in? 2. It’s very warm. You ______________________ to wear the coat. A. must??????????????????????? B. don’t have to???? C. have to???????????????????? D. mustn’t 3. Don’t go into the classroom ___________ the teacher. A. with???????????????????????? B. together???????????? C. without??????????????????? D. with not? 4. He can’t ___________,but he often ___________ to the beach and play. A. swimming; go?????????? B. swim; goes??????? C. swims; goes???????????? D. swim; go 5. Tom never ___________ fun at home. A. have much?????????????? B. has any???????????? C. have any????????????????? D. has many 1. This is a map of the world. ________________________________ 2. What is the capital city of China? __________________________________ 3. We live in China. _________________________________ 4. This is the flag of China. _________________________________ 5. This is the Great Wall. It’s very long. It is Sunday. I never?? 1?? up early on Sunday. I sometimes stay?? 2?? bed till(直到) lunch time. This time I get up at eleven o’clock. I look out?? 3?? the window. It is dark and it?? 4?? again. Now I?? 5?? breakfast. Then the telephone rings. It?? 6?? my aunt. “I’m?? 7?? the station. I am coming?? 8?? you.” “But I’m having breakfast.” “? 9?? are you doing?” she asks. “Oh,dear! Do you always get up so?? 10? ? It’s twelve o’clock now!” 1. A. to get???????????????????? B. getting????????????????????? C. get????????????????? D. am getting 2. A. in????????????????????????? B. on???????????????????????????? C. at??????????????????? D. over 3. A. on???????????????????????? B. of???????????????????????????? C. to?????????????????????? D. after 4. A. rain?????????????????????? B. raining????????????????????? C. to rain?????????????? D. is raining 5. A. having??????????????????? B. am having???????????????? C. have???????????????? D. to have 6. A. is????????????????????????? B. be??????????????????????????? C. are??????????????????? D. am 7. A. in????????????????????????? B. at???????????????????????????? C. over????????????????? D. of 8. A. see???????????????????????? B. to see?????????????????????? C. seeing?????????????? D. sees 9. A. How??????????????????????? B. When?????????????????????? C. Why???????????????? D. What 10. A. early??????????????????? B. late????????????????????????? C. soon???????????????? D. often 参考答案 1. D 2. A 3. C 4. B 5. H 6. G 7. E 1. C? 2. B? 3. C? 4. B? 5. B? 解析: 1. 介词短语in bed表示“在床上”,和系动词be连用表示“待在床上”。 2. 题意是:天气很暖和,你用不着穿外套。用have to强调客观原因。 3. 题意是:没有老师不要进入教室。without表示“没有”。 4. 情态动词can后面加动词原形; he often表明该句应该用一般现在时,并用第三人称单数形式。 5. never(决不)表示否定意义。并在句中用any。 1. 这是一张世界地图。 2. 中国的首都城市是什么? 3. 我们居住在中国。 4. 这是中国的国旗。 5. 这是长城。他非常长。 1. C? 2. A? 3. B? 4. D? 5. B? 6. A? 7. B? 8. B? 9. D? 10. B? 解析: 1. 本句陈述的是事实,用一般现在时。 2. stay in bed是短语,表示“躺在床上”。 3. look out of表示“向外面看”。句意为:我向窗外看。 4. 句意为:天又下雨了。和上文的动作“看”是同时进行的。 5. Now表示“现在”,是现在进行时的时间标志。 6. 主语It是第三人称单数。 7. station车站,在小地方前用介词at。 8. come 后面加动词不定式表示“来做某事”。 9. 问某人正在做什么用疑问词What。 10. 从下句可知,现在是12点。已经起床晚了。 ◆ 连线题 ◆ 单选题 ◆ 翻译句子 ◆ 完形填空 ◆ 连线题 ◆ 单选题 ◆ 翻译句子 ◆ 完形填空 Unit 4 Countries We Know Lesson 21 Canada 1. I k______ about Canada. 2. The f_____ of Canada is red and white. 3. They _____(说)English and French in Canada. 4. It ____(have) a red leaf on it! 1. falls 2. leaf 3. map               4. Canada 1. speak English and French_______ 2. a red leaf _____ 3. CN Tower _____ 4. Niagara Falls _____ 5. a map of Canada____ 6. live in Canada_____ 1. do, you, about, know, what, Ottawa (?) _____________________________________________________________________ 2. live, the, city, friends, in, my (.) _____________________________________________________________________ 3. has, on, leaf, flag, it, the, a (.) _____________________________________________________________________ 4. very, tall, Tower, CN, is, the (.) _____________________________________________________________________ 5. Canada, is, a, it, waterfall, famous, in (.)21cnjy.com _____________________________________________________________________ A:Hi, Christy! What country is it? B:____1____ A:____2____ B:Ottawa. A:What do they speak in Canada? B:____3____ A:____4____ B:Red and white. A:Is there a red leaf on it? B:____5____ 1. __________ 2. __________ 3. __________ 4. __________ 5. __________ A. Yes, there is. B. What colour is the flag of Canada?C. Canada. D. What is the capital city of Canada? E. English and French. 参考答案 1. know 2. flag 3. speak 4. has 解析: 1. 根据句意及首字母可判断为know。 2. 根据关键词red和white可知为加拿大国旗。 3. Speak后加语言。 4. 根据主语可知谓语动词应用第三人称单数形式。 1. T 2. F 3. T 4. F 解析:考察词汇判断。图二为小轿车,图四为法国巴黎。 1. 说英语和法语。 2. 一片红色的叶子。 3. 加拿大国家电视塔。 4. 尼亚加拉大瀑布。 5. 一张加拿大地图。 6. 住在加拿大。 1. What do you know about Ottawa? 2. My friends live in the city. 3. It has a leaf on the flag. 4. The CN Tower is very tall. 5. It is a famous waterfall in Canada. 1. C 2. D 3. E 4. B 5. A ◆ 根据首字母及单词提示完成句子 ◆ 判断词汇与图片是否相符 ◆ 英译汉 ◆ 连词成句 ◆ 补全对话 ◆ 根据首字母及单词提示完成句子 ◆ 判断词汇与图片是否相符 ◆ 完成句子 ◆ 连词成句 ◆ 补全对话 Unit 4 Countries We Know Lesson 22 The U.S. and the U.K. Britain Canada China America ( ) 1.The Statue of Liberty is in________. A. Ottawa B. New York C. Washington D.C. ( ) 2.Do you know what country is_________ of the U.S.? -- Yes, I do. China. A. east B. west C. south ( ) 3.The national flag of the U.S. is________, ________and blue. A. red, yellow B. green, white C .red, white ( )4.当你想知道白宫在哪时,你会问: A. Do you know the White House? B. Where is the White House? C. Can you tell what it is? ( )5.当你想知道中国的国旗是什么颜色时,你会问: A. What colour is China? B. What is the national flag of Chin? C. What colour is the national flag of China? 1. 加拿大的首都是渥太华。 The ______ city ____ Canada is Ottawa. 2. 加拿大的旗子上有一片叶子。 Canada’s _____ ____ a leaf on it. 3. 美国的首都是华盛顿特区。 The _______ city ____ the U.S. is Washington, D.C.. 4. 美国的旗子上有星和条。 The flag of the U.S. ____ _____ _____ ________on it. I have a friend named Jenny. She lives in Canada. She talks to me in English. She also speaks ____1____. I have a birthday gift from her. It is a little ____2____ of Canada. There is a big, red maple (枫树) leaf on it. I want to go to Canada. I want to visit Niagara____3____. It’s a famous waterfall. Do you know about ____4____? It is the capital city of Canada. It’s a big____5____. Can you say more about Canada? (一) 选词填空。 A. city B. French C. Falls D. Ottawa E. flag 1. __________ 2. __________ 3. __________ 4. __________ 5. __________ (二) 判断下列句子正(T)误(F)。 (  ) 1. Jenny only speaks English. (  ) 2. I have a birthday gift from Jenny. (  ) 3. Niagara Falls is in China. (  ) 4. Ottawa is a big country. (  ) 5. Canada's flag has a red maple leaf. 参考答案 1. China 2. America 3. Canada 4. Britain 1. B 2. B 3. C 4. B 5. C 解析: 1. 自由女神像在纽约。 2. 由答语China可知,中国在美国的西方。 3. 美国国旗是红,白,蓝相见的。 4. 关键词“在哪”,应用where去引导。 5. 根据汉意可知选择C。 1. capital of 2. flag has 3. capital of 4. has stars and stripes (一)1. B 2. E 3. C 4. D 5. A (二)1. F 2. T 3. F 4. F 5. T ◆ 连线题 ◆ 选择题 ◆ 完成句子 ◆ 阅读理解 ◆ 连线题 ◆ 选择题 ◆ 完成句子 ◆ 阅读理解 Unit 4 Countries We Know Lesson 23 Australia 1. China 2. Canada 3. The U.S 4. The U.K 5. Australia 1. What country this is? 2. The U.K. is in the east of China. 3. It’s same colours as the flag of the U.S.. 4. The U.K. has a king and a queen. Tony Wheeler was born to travel. His father worked for an airline. For the first 16 years of his life,Wheeler and his family lived in many different countries. In the early 1970s, Tony met a young woman named Maureen. They soon married. Before getting jobs, Tony and Maureen wanted to travel. They took a year?long trip from England, through Asia, to Australia. On the trip, they visited places like Iran( 伊朗), India, and so on. When Tony and Maureen arrived in Australia, people asked many questions about their trip. To answer these questions, Wheeler wrote a book called Across Asia on the Cheap. The book told people about different countries' weather, customs(风俗), and places to see. But unlike other travel books then, Tony Wheeler's book also talked about places most tourists did not go. He also wrote about unusual things to see and do. The book was very popular. Tony and Maureen started a company called Lonely Planet. They continued travelling. They wrote books for each place they visited. Today, 800 people work for Lonely Planet. The company has over 650 books. Tony Wheeler, the great traveller, still writes about travels to many places and will bring us more surprises. 1. Tony Wheeler and his wife ended the year?long trip in ________. A. England B. Iran C. India D. Australia 2. Tony Wheeler wrote the book Across Asia on the Cheap to ________. A. make money for his next trip B. tell people about his new company C. draw people's attention to his family D. answer people's questions about his trip 3. How was the book Across Asia on the Cheap different from other travel books then? A. It was longer and more popular. B. It was the first travel book in the world. C. It talked about places most tourists did not go. D. It talked about a country's weather and customs. 4. Which of the following is TRUE about Tony Wheeler's company? A. His father started it. B. It is an airline company. C. Hundreds of people work for it. D. It has no books about travelling. 5. The passage mainly talks about ________. A. a great traveller and his books B. a tour of different countries C. a great writer and his family D. different kinds of companies 写一篇小短文,介绍一下澳大利亚。 参考答案 1. 3 2. 2 3. 4 4. 1 5. 5 1. What country this is? this is 改为 is this 2. The U.K. is in the east of China. east 改为 west 3. 3. It’s same colours as the flag of the U.S.. same 改为 the same 4. The U.K. has a king and a queen. and 改为 or 1. D 2. D 3. C 4. C 5. A I know about Australia. My friends John and Jack are Australians. They speak English. Australia is in the southeast of China. The capital city of Australia is Canberra. The flag of Australia is blue. It has white stars. The little flag is the U.K.’s flag. Australia has kangaroos and beautiful beaches. ◆ 连线题 ◆ 改错题 ◆ 阅读题 ◆ 写作题 ◆ 连线题 ◆ 改错题 ◆ 改错题 ◆ 写作题

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-08-23
    • 下载0次
    • 566.5KB
    • 21jy_928351662
  • ID:4-4752598 Unit 3 More About Me Lesson13 - Lesson17一课一练(含答案)

    小学英语/冀教版(一年级起点)/四年级下册/Unit 3 More About Me/本单元综合与测试

    Unit 3 More about Me Lesson 13 How Old Are You? 1.丹尼,你多大了? _________________ 2.我十一岁了。 _________________ 3,你什么时候生日? ________________ 4.我的生日是6月。 ___________________ (??? ) 1. A. fine???B. five???C. four???D. six (??? ) 2. A. pick???B. sit???C. hand???D. stand (??? ) 3. A. you???B. are???C. I?????????? D. he (??? ) 4. A. happy???B. birthday??C. good???D. sad 1、I am_________________ 2、where is _________________ 3、don 't_________________ 4、isn 't _________________ 5、it is _________________6、what is_________________ 7、that's_________________8、she is_________________ (? ) 1. ______ are you? I’m eight. ?? A. How????B. What ????C. How old (? ) 2. Happy birthday ______ you. Thank you. ?? A. two?????B. too?????C. to (? ) 3. A gift ______ you, Kitty. Thanks, Dad. ?? A. four?????B. for?????C. fine (? ) 4. How old are you? I’m one ______ . ?? A. years old???B. year old????C. old (?? ) 5. —______ you ten? —No, I ______ nine. ?? A. are…am????B. Are…are????C. Are…am ( )1、你想知道苏海多大,可以问:How old is Su Hai? ( )2、祝贺别人生日快乐,应该说:Happy new year! ( )3、让别人许愿,应该说:Make a wish, please. ( )4、你想要个玩具汽车,应该说:I want a robot. ( )5、“你呢?”应该表达为:What about a cake? 参考答案 1. How old are you, Danny? 2. I am eleven years old. 3. When is your birthday? 4. My birthday is in June. 注意:首字母需要大写,最后写标点符号。 1. A 2. C 3. B 4. B 1. I’m 2. where’s 3. do not 4. is not 5. it’s 6. what’s 7. that is 8. she’s 1. C 2. C 3. B 4. B 5. C 解析: 1. 根据回答中的eight可知,应询问年龄。 2. 表达对某人的祝福用to。 3. 给某人的礼物用for。 4. 根据one可知为单数形式。 5. 根据you可知要用谓语动词are,根据I可知用谓语动词am。 1. T 2. F 3. T 4. T 5. F ◆ 翻译句子 ◆ 选出不同类的词 ◆ 写出下列词组的完整或者缩写形式 ◆ 单选题 ◆ 判断对错 ◆ 翻译句子 ◆ 选出不同类的词 ◆ 写出下列词组的完整或者缩写形式 ◆ 单选题 ◆ 判断对错 Unit 3 More about Me Lesson 14 How Tall Are You? Name(名字):Arisa Age(年龄):10 years old Stature(身高):1.4 metres Sarah: _______ _______are you ? Liu Yun: I’m 1.65m. _____ ______ ______? Sarah: I’m 1.6 metres. ( ) 1、How ______is your best friend ? ----- Thirteen years old. A、old B 、tall C、heavy ( ) 2、How tall is Chen Jie? A、He is 12 years old. B、I'm 147cm. C 、She is 150cm. ( ) 3、当你想知道汤姆有多高时,你应该问:________ A、How long are you ? B、How tall are you ? C、How large are you ? ( ) 4、当你想表达“你的床有多长”?时,你应该说:____ A 、How long is your bed ? B 、How big is your bed ? C 、How large is your bed ? ( ) 5、 当你想知道你的朋友的体重时,你应该说:_______ A 、How tall are you ? B、How old are you ? C 、How heavy are you ? 1、 are you?---I’m fine. 2、 are you? ---I’m twelve years old. 3、 are you? ----I’m 152cm. 4、 books do you have? ----I have ten books. 5、 is the weather today? ---It’s sunny today. Elephants Elephants are about 2?meters tall. The weight of the elephants is 3 to 7?ton. They are the?biggest?animals?on land. Elephants have six teeth. Four of the teeth are about 30cm long. Two of the teeth are much longer. They can be over 100 cm. Elephants love water and they are very good swimmers. They like to have a bath every day. Elephants eat plants. They eat about 225 kilograms a day. They can drink 140 liters(公升)of water. An elephant can live for about 70 years. (Some tips小提示: meter米  ton吨  biggest?最大的  on land?陆地上) 根据上下内容判断正(T)误(F)。 (  )1. Elephants can swim very well.??????????????????? (  )2. Elephants eat about 140kg of plants every day. (  )3. Elephants can’t live for long. (  )4. Elephant has two longer teeth. (  )5. An elephant is heavier and taller than a tiger. 参考答案 Hi! I have a good friend, her name is Arisa. She is 10 years old, She is 1.4 metres, I like my friend. 注意:首字母需要大写,最后写标点符号。 1. How tall 2. What about you 1. A 2. C 3. B 4. A 5. C 解析: 1. 根据答语可知应询问的是年龄。 2. 根据Chen Jie可知,回答的人称应为She。 3. 关键词为有多高,因此选择B选项。 4. 表示有多长为how long。 5. 体重为多少用heavy去表达。 1. How 2. How old 3. How tall 4. How many 5. How 1. T 2. F 3. F 4. T 5. T ◆ 介绍你的朋友 ◆ 补全对话 ◆ 单选题 ◆ 填上适当的疑问词 ◆ 阅读理解,判断对错 ◆ 介绍你的朋友 ◆ 补全对话 ◆ 单选题 ◆ 填上适当的疑问词 ◆ 阅读理解,判断对错 Unit 3 More about Me Lesson 15 Where Do You Live? ( )1. A. cinema B. restaurant C. Beside ( )2. A. your B. that C. my ( )3. A. house B. road C. street ( )4. A. ninth B. eight C. tenth ( )5. A. I B. when C. What ( )1. I live_____ a house. A. onto B. to C. in ( )2. _____ your address? A. What’s B. Where’s C. How’s ( )3. Is that _______ from the supermarket? A. far B. near C. far to ( )4.李明说他喜欢那家餐厅,你说你也是,应该说:_______ A. Me, too! B. I, too!. C. My, too! ( )5. 你想表达你的地址是什么,应该说:_______ A. Where is your address? B. What is your address? C. How is your address? 1. What do you do on Sundays? A. I play football at the park. 2. Where do you play football? B. I fly a kite on Sundays. 3. Where do you live? C. No, I don’t. 4. What do you like? D. I live in Shanghai. 5. Do you like apples? E. I like bananas. 1. A: __________ do you do on Sundays? B: I go swimming on Sundays. 2. A: __________ do you play football? B: At the park. 3. A: __________ do you live? B: I live in Shanghai. 4. A: __________ do you do on Sundays? B: I play football. ( )1. 让我们一起玩吧! A. I go swimming on Sundays. ( )2. 星期天的时候你做什么? B. Where do you live? ( )3. 我星期天游泳。 C. Let’s play together! ( )4. 你住在哪里啊? D. I live in Beijing. ( )5. 我住在北京。 E. What do you do on Sundays? 参考答案 1. C 2. B 3. A 4. B 5. A 1. C 2. B 3. A 4. A 5. A 解析: 1. 居住在... ...用介词in。 2. 关键词address可知,应询问地点,用where。 3. Far from指离... ... 远。 4. Me, too 指我也是。 5. 表示地址为address,并且地址应用where询问。 1. B 2. A 3. D 4. E 5. C 注意:考察疑问词的运用。 1. What 2. Where 3. Where 4. What 注意:考察what与where的区别,看好问题的答语就不会出错。 1. C 2. E 3. A 4. B 5. D ◆ 选出每组中不同的单词 ◆ 单选题 ◆ 连线题 ◆ 选词填空 What Where ◆ 选择对应的句子 ◆ 选词填空 ◆ 选出每组中不同的单词 ◆ 单选题 ◆ 连线题 ◆ 选词填空 ◆ 选择相对应的句子 Unit 3 More about Me Lesson 16 How Do You Go to School? . A. bus 2. B. truck 3. C. bike 4. D. car . How do you go to school? We go to school ________. 2. How do you go to school? I go to school ___________. 3. How do you go to school? I go to school ___________. 4. How do you go to school? We go to school ___________. (1)当你的朋友要去旅行时,你可以对他说:_____________________________ (2)当你想问别人“几点了”,你可以说:________________________________ (3)当你想问别人早饭吃什么时,你应该说:_____________________________ (4)当你想夸赞别人事情做的好时,你应该说:___________________________ (5)当你想问别人“正在干什么时”,你应该说:__________________________ A: What time is it ? B: Good work! C: What would you like for breakfast? D: Have a good time! E: What are you doing? 写一写你知道的交通工具。 My name is Lily, This is my house, There are five rooms in my house, This is my father and mother’s room. There are three pictures on the wall, There is a desk near the window. There are two chairs behind the desk. On the left of the room, There is a toilet. On the right, it’s my room, There are four pictures on the wall .I love my house. ( )1.There are ________rooms in Lily’s house. A. four B. three C. five ( )2.There are three ________on the wall of Lily’s father and mother’s room? A. desks B. pictures C. chairs ( )3.The two chairs are __________the desk A. behind B. under C. on ( ) 4.Is there a toilet in Lily’s house? A. No, there is B, Yes, there is C. No, there isn’t ( )5.There are _________pictures in Lily’s room. A. two B. three C. four 参考答案 1. C 2. D 3. A 4. B 1. on foot 2. by bike 3. by bus 4. by train 解析: 1. 根据图片可知在走路。 2. 根据图片可知骑自行车。 3. 根据图片可知乘坐公交车。 4. 根据图片可知乘坐火车。 1. D 2. A 3. C 4. B 5. E 1. bike 2. car 3. bus 4. train 5. taxi 注意:答案不唯一。 1. C 2. B 3. A 4. B 5. C 解析: 1. 根据短文提到there are five rooms in my house 得知答案。 2. 根据第二句话可知在Lily父母房间的墙上有三张照片。 3. 根据第三行第一句话得知答案。 4. 根据on the left of the room, there is a toilet. 得知答案,其中toilet为厕所。 5. 根据倒数第二句话可知墙上有四幅照片。 ◆ 连线题 ◆ 看图完成对话 ◆ 情景选择 ◆ 写单词 ◆ 阅读理解 ◆ 连线题 ◆ 看图完成对话 ◆ 情景选择 ◆ 写单词 ◆ 阅读理解 Unit 3 More about Me Lesson 17 What Do You Like to Do? I like ____________________ I like ____________________ I like ____________________ I like ____________________ I like ____________________ 1. What is this? ___________________ 2. What are those? (  ) 1. My brother ________ a car. A. drives B. drive C. is (  ) 2. I like to go for a walk ________ my friend. A. at B. with C. and (  ) 3. I like to ________ at home. A. drive a car B. work on the computer C. go shopping (  ) 4. My mother likes ________ in the kitchen. A. cook B. cooks C. to cook (  ) 5. Jing and I ________ watch TV. A. like to B. likes to C. to like Lucy:Can you go for a walk with me? Emma:OK! 1. ________ Lucy:What does your father like to do? Emma:2. ________ And your father? Lucy:He likes to work on the computer. Emma:3. ________ Lucy:I like to read books. 4. ________ Emma:Yes, I do. Lucy:5. ________ Emma:She likes to go shopping. Lucy and Emma: Ha! Ha! A. He likes to cook. B. Do you like to read books? C. Let’s go! D. What do you like to do? E. What does your mother like to do? I’m Lucy. There are four people in my family. They are my grandfather, my parents and me. My grandfather likes to plant flowers. He works on his farm every morning. My father likes to watch TV. He likes to watch the news very much. My mother likes to go shopping. She often buys new clothes for us. I like to read books. I go to the library on Sundays. (  ) 1. How many people are there in Lucy’s family? A. 5. B. 4. C. 6. (  ) 2. What does Lucy’s grandfather like to do? A. To plant flowers. B. To watch TV. C. To water flowers. (  ) 3. What does Lucy’s father watch on TV? A. Sports. B. News. C. Songs. (  ) 4. What does Lucy’s mother buy for them? A. New fruit. B. New books. C. New clothes. (  ) 5. Does Lucy go to the library on Sundays? A. Yes, she does. B. No, she doesn't. C. Yes, I do. 参考答案 1. to fly kites 2. to play computer games 3. to play ping-pong 4. to play with toys 5. to watch TV 1. It is a flower. 2. Those are stars. 1. A 点拨:因My brother是第三人称单数,故后面的动词用三单形式。  2. B 3. B 点拨:由at home可知选work on the computer。 4. C 点拨:like to do sth. 表示“喜欢做某事”。 5. A 1. C 2. A 3. D 4. B 5. E 1. B 2. A 3. B 4. C 5. A ◆ 看图完成句子 ◆ 根据图片完成答语 ◆ 单选题 ◆ 补全对话 ◆ 阅读理解 ◆ 看图完成句子 ◆ 根据图片完成答语 ◆ 单选题 ◆ 补全对话 ◆ 阅读理解

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-08-23
    • 下载0次
    • 790KB
    • 21jy_928351662