欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.226.4.91)

小学英语小升初专区
全部(1626) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5866479 人教(PEP)2019年小学六年级毕业生升学模拟考试英语试题(含答案,无听力部分)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    2019年小学六年级毕业生升学模拟考试 英 语 (满分:100分;时间:60分钟) 题号 一 二 三 四 五 六 七 八 总分  得分           根据图片选择正确的单词,并把它的答案代号填在图片的括号内。(每个2分,共10分) 1. 2. 3. 4. 5. A.grass B.read C.badminton D.slept E.fish 二、中英文对对碰。根据所给的中文,选择正确的英文并将它的答案代号填入每小题的括号内。(每小题2分,共20分) ( )1.体育馆 A.Gym B.football C.PE ( )2.更强壮 A.smaller B.stronger C.heavier ( )3.停留、待 A.watched B.read C.stayed ( )4.野营 A.play B.camp C.beach ( )5.最近的 A.last B.ago C.before ( )6.滑冰 A.snow B.sun C.ice-skate ( )7.昨天 A.today B.yesterday C.tomorrow ( )8.更瘦的 A.thinner B.smaller C.heavier ( )9.受伤 A.ate B.ride C.hurt ( )10.感冒 A.had a clod B.took pictures C.by plane 三、给下列图片选择正确的短语,并将它的答案代号写在图下的括号内。(每小题2分, 共10分) A.cleaned my room B.go cycling C.ate fresh food D.rode a horse E.dining hall 1. 2. 3. 4. 5. ================================================ 压缩包内容: 人教(pep)2019年小学六年级毕业生升学模拟考试英语试题(含答案,无听力部分).doc

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-22
    • 下载16次
    • 869.86KB
    • 21jy_251947480
  • ID:4-5864033 [精] 人教版(PEP)小升初英语测试卷(含听力音频+听力书面材料+答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 班级 ____________ 姓名 _____________ 座号 _____________ 人教PEP小升初毕业测试卷 听力部分(30%) 笔试部分(70%) 一、读单词,选出划线部分读音不同的的单词。(6分) 1.( )A.ruler B.tiger C.hers 2.( )A.bird B.nurse C.art 3.( )A.for B.work C.horse 4.( )A.baby B.by C.cry 5.( )A.eat B.meet C.bread 6.( )A.snow B.cow C.now 二、按要求写单词。(8分) 1.March(缩写)____________________ 2.expensive(反义词)_______________ 3.three(序数词)_____________________ 4.strawberry(复数)______________ 5. drive(名词)_________________ 6.sleep(过去式)___________________ 7.run(ing)__________________ 8.thin(比较级)___________________ 三、根据情景,用单词的正确形式填空。(6分) 1. This is your pencil. Where is ?(I) 2. Which is , the elephant or the ant?(heavy) 3. There not four fans in our classroom last year. (be) 4. The girl often us English on Fridays.(teach) 5. What would you like ?(drink) 6. she the house work yesterday?(do) 四、选择。(10分) ( )1.--Let me clean the window, Amy! -- . A.Thanks B.Good idea C.No, thanks ( )2.It’s 6 o’clock. It’s time get up. A.for B./ C.to ( )3.--Are these tomatoes? -- . A.Yes, these are B.Yes, they are C.No, these aren’t ( )4.--What she like? --She’s kind. A.is B.did C.does ( )5.--Is there a river in the forest, Miss White? -- . A.No, it isn’t B.No, there isn’t C.No, these isn’t ( )6.Don’t at the red light! A.go B.to go C.going ( )7.--How tall are you? --I’m 1.65 . A.metre B.metres C.kilograms ( )8.--When is the art show? --It’s April 4th. A.in B.at C.on ( )9.-- did he go there? --He there by plane. A.How, went B.What, goes C.Where, go ( )10.Before, there no grass and gym in my old school. Now, there some gyms and grass in my new school. A.is, are B.was, were C.was, are 五、看图,填空。( 10分) -Which season do you like best? - . 2. -What are they doing?-The’re ! -What did you do?-We tea in the afternoon. Sarah last weekend. The girl a new film magazine with her mother this morning. 六、按要求改写句子。(10分) 1.I have math, English and musicon Thursdays.(就划线部分提问) ________________________________________________________________________ 2.I can do some kung fu.(改为一般疑问句) ________________________________________________________________________ 3.How do you know that?(英译汉) ________________________________________________________________________ 4.short I was , so I well couldn’t my ride bike .(连词成句) ________________________________________________________________________ 5.Did you go to Turpan? (作肯定回答) ________________________________________________________________________ 七、阅读理解。选择最佳答案把短文补充完整,其中一项是多余的。(10分) A. Last weekend he visited his grandparents B. they are going to get up early C. They are going to stay with Jack for the night D. Kitty was a little cat E. There are many interesting things there F. He works hard on weekdays Sim lives and works in a factory near London. 1. . On Saturday and Sunday he doesn’t go to work. Sometimes he goes to see his friends. 2. . His grandparents cooked beef soup for him. This Saturday he is going to London with his friend, Mike. They are going to take 2:40 train on Friday afternoon. When they get to London, Sim’s friend, Jack, is going to take them home in his car. 3. .   On Saturday morning, 4. . After breakfast, Jack is going to take them to Oxford University (牛津大学). Mike’s friend, Mr. White, is a teacher there. He is young and tall. He is going to show them around the university. 5. . They all like there. 八、思考与写作。同学们,时光飞逝,你们马上就小学毕业了,但是你还记得第一天上学的情景吗?想一想,动手写一写吧!(10分) I am xxx. I can still remember my first day at school. I was only _________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 中小学教育资源及组卷应用平台 人教PEP小升初毕业测试卷 参考答案 听力部分(30%) Listen and choose. 听录音,选出与所听句子相符的图片。(5分) 1-5ABBCA 二、Listen and choose. 听录音,根据你所听到的句子选择与之相符的图片。(5分) 1-5ACBBC 三、Listen and judge. 听录音,判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(10分)。1-5FFTTF 四、Listen and choose. 听短文,选出正确的选项。(10 分) 1-5ACCBB 笔试部分(70%) 一、读单词,选出划线部分读音不同的的单词。(6分) 1-6CCBACA 二、按要求写单词。(8分) 1.Mar. 2.cheap 3.third 4.strawberries 5.driver 6.slept 7.running 8.thinner 三、根据情景,用单词的正确形式填空。(6分) 1. mine 2.heavier 3.were 4.teaches 5.to drink 6.Did,do 四、选择。(10分) 1-5.CCBAB 6-10.ABCAC 五、看图,填空。( 10分) 1.Winter 2.swimming 3.drank 4.went camping 5.read 六、按要求改写句子。(10分) 1.What do you have on Thursdays? 2.Can you do any kung fu? 3.你怎么知道的? 4.I was short, so I couldn’t ride my bike well. 5.Yes, we did. 七、阅读理解。选择最佳答案把短文补充完整,其中一项是多余的。(10分) 1-5FADBE 八、思考与写作。同学们,时光飞逝,你们马上就小学毕业了,但是你还记得第一天上学的情景吗?想一想,动手写一写吧!(10分) 参考答案:I am Peter. I can still remember my first day at school. I was only 6 years old at that time. It was a very big room. I sat at the desk beside the window, but I couldn’t see anything because the window was high. There was a big map of China on the wall and an old blackboard. I don’t think I was worried or afraid at that time. There was another little boy next to me. He sat there and kept silent at first. Then he began to cry, because he didn’t want to stay there. More and more students came in, but the boy didn’t stop crying. “Mum, I want to go home.” He cried again and again. Later, the teacher came in. She went to the little boy, and said something to him. I couldn’t hear what she said. Soon the boy stopped crying and began to smile. Till this day, I still don’t know what the teacher said to the little boy. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 中小学教育资源及组卷应用平台 人教PEP小升初毕业测试卷 听力书面材料 一、Listen and choose. 听录音,选出与所听句子相符的图片。(5分) 1. My uncle is a farmer. 2. l'm going to the post office. 3. I go to Beijing by plane. 4. Turn right at the bookstore. 5. It's sunny today. 二、Listen and choose. 听录音,根据你所听到的句子选择与之相符的图片。(5分) 1. I watched a football match on TV. 2. John's uncle is a coach. 3. Chen Jie had an art lesson on Monday. She likes drawing cartoons. 4. Wu Yifan played baseball last weekend. And he also took pictures. 5. Sarah is doing homework in her study. Her cat is in the living room. 三、Listen and judge. 听录音,判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(10分)。 1. -Mr Wang, did you go to America last year? - Yes, I took a trip there. 2. -Excuse me. Where is the music room? -Look at the building over there. It's on the second floor. 3. -When is your birthday, Alice? -February the twentieth every year. And you, Kate? Haha. The same day. 4. -How was your weekend, Bob?-Oh. It was bad. I had a cold. 5. -Where are the children, Mr Wang?-Lily and Peter are reading books in the classroom. 四、Listen and choose. 听短文,选出正确的选项。(10 分) It is Sunday afternoon. Dongdong is watching a football match on TV with his classmate Xiaoli. Both boys are football fans. They watch football matches every week. The matches are very exciting and interesting. The boys have a good time. 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 小/初/高考预测押题
    • 2019-05-21
    • 下载6次
    • 9431.17KB
    • 21jy_354246946
    进入下载页面

    需要精品点:4个

  • ID:4-5863050 [精] 小升初英语常考名词汇总分类复习(配答案)

    小学英语/小升初专区/小升初复习专题/词类/名词

    小升初英语常考名词汇总复习 (英汉互译) 一、学习用品类: 中小学教育资源及组卷应用平台 21世纪教育网(www.21cnjy.com) 尺子 铅笔 橡皮 蜡笔 包 钢笔 书 书包 pencil box maths book English book Chinese book storybook notebook dictionary comic book word book Postcard magazine 二、颜色类: 红色 绿色 黄色 蓝色 黑色 brown white orange pink gray 三、身体部位类: 脸 耳朵 眼睛 鼻子 嘴 胳膊 手 头 身体 腿 脚 尾巴 四、动物类: 1、鸭子 2、猪 3、猫 4、熊 5、狗 6、elephant 7、monkey 8、bird 9、老虎 10、panda 11、puppy 12、horse 13、cow 14、sheep 15、hen 16、goat 17、mouse 18、rabbit 19、bunny 20、kitten 21、ant 22、giraffe 23、dinosaur 24、mule 25、cheetah 五、食物类: 1、面包 2、蛋 3、蛋糕 4、鱼 5、米饭 6、candy 7、牛肉 8、chicken 9、noodles 10、soup 11、vegetables 12、sandwich 13、salad 14、hamburger 15、ice cream 16、chocolate 17、sushi 18、pizza 19、mooncake 六、饮料、水果、蔬菜类: juice 水 牛奶 茶 pear 苹果 orange 香蕉 watermelon strawberry grape 西红柿 土豆 eggplant green beans 胡萝卜 onion 七、三餐、餐具类: 早餐 午餐 晩餐 plate bowl fork 刀 spoon chopsticks 八、国家类: 1、美国 2、英国 3、加拿大 4、中国 5、London 6、New York 7、Moscow 8、Singapore 9、Sydney 10、Spain 11、Turpan 12、Germany 九、人物类: 1、男孩 2、女孩 3、朋友 4、family 5、父亲 6、母亲 7、男人 8、女人 9、姐;妹 10、(外)祖母 11、(外)祖父 12、兄;弟 13、妈妈 14、爸爸 15、父母 16、cousin 17、uncle 18、aunt 19、baby brother 20、婴儿 21、小孩 22、grandparent 23、robot 24、sir 25、Mrs 26、Ms 27、笔友 28、人们 29、儿童(复数) 30、雪人 十、职业类: 学生 教师 doctor cook driver 农民 football player nurse 工人 邮递员 businessman post officer fisherman scientist pilot coach head teacher reporter baseball player secretary 十一、地点类: 学校 动物园 博物馆 post office 书店 电影院 park hospital 十字路口 restaurant supermarket factory garden hotel university 俱乐部 cave island street countryside 十二、交通工具类: 自行车 公共汽车 飞机 火车 boat ship 小汽车 taxi 地铁 ferry sled 十三、服饰类: pants 帽子 dress skirt coat sweater socks jacket 帽子 shirt glove scarf 眼镜 sunglasses 十四、时间和日期类: 点钟 现在 上午 下午 hour 天 今天 周 月 年 morning noon afternoon evening 季节 春 夏 秋 冬 星期一 星期二 Wednesday Thursday 星期五 星期六 星期日 weekend 一月 February March 四月 五月 六月 七月 八月 September 十月 November 十二月 十五、节假日类: New Year's Day winter vacation Tree Planting Day May Day Labour Day Mother's Day Children's Day Father's Day summer vacation Teachers' Day Mid-Autumn Day / Festival National Day Thanksgiving Christmas Easter 十六、景物类: forest 河流 lake mountain hill 桥 building beach 房子 star nature 雪 月亮 大海 十七、植物类: plant 树 花 grass bamboo jasmine leaf (复数) 十八、患病类: 发烧 hurt cold toothache headache stomachache sore throat 十九、方位类: 左 右 北 南 西 东 southeast southwest northeast northwest 小升初英语常考名词汇总复习(答案) 一、学习用品类: ruler Pencil Eraser crayon Bag pen book schoolbag 铅笔盒 数学书 英语书 语文书 故事书 笔记本 词典 连环画册 单词书 明信片 杂志 二、颜色类: Red green Yellow Blue Black 棕色 白色 橙色 粉色 灰色 三、身体部位类: face ear eye nose mouth arm hand head body 10、leg 11、foot 12、tail 四、动物类: 1、duck 2、pig 3、cat 4、bear 5、dog 6、大象 7、猴子 8、鸟 9、tiger 10、大熊猫 11、小狗 12、马 13、奶牛 14、绵羊 15、母鸡 16、山羊 17、老鼠 18、兔 19、兔子 20、小猫 21、蚂蚁 22、长颈鹿 23、恐龙 24、骡子 25、猎豹 五、食物类: bread egg cake fish rice 糖果 beef 鸡肉 面条 汤 蔬菜 三明治 沙拉 汉堡包 冰淇淋 巧克力 寿司 披萨 月饼 六、饮料、水果、蔬菜类: 1、果汁 2、water 3、milk 4、tea 5、梨 6、apple 7、橙子 8、banana 9、西瓜 10、草莓 11、葡萄 12、tomato 13、potato 14、茄子 15、豆角 16、carrot 17、洋葱 七、三餐、餐具类: 1、breakfast 2、lunch 3、dinner / supper 4、盘子 5、碗 6、餐叉 7、knife 8、勺 9、筷子 八、国家类: USA UK Canada China 伦敦 纽约 莫斯科 新加坡 悉尼 西班牙 吐鲁番 德国 九、人物类: boy girl friend 家人 father mother man woman sister grandma/grandmother grandpa/grandfather brother mum dad parents 同辈表亲(或堂亲) 叔父;舅父 姑母;姨母 婴儿小弟弟 baby kid (外)祖父;(外)祖母 机器人 先生 夫人 女士 pen pal people children snowman 十、职业类: student teacher 医生 厨师 司机 farmer 足球运动员 护士 worker postman 商人 警察 渔民 科学家 飞行员 教练 校长 记者 棒球运动员 秘书 十一、地点类: 1、school 2、zoo 3、museum 4、邮局 5、bookstore 6、cinema 7、公园 8、医院 9、crossing 10、餐馆 11、超市 12、工厂 13、花园 14、旅馆 15、大学 16、club 17、山洞 18、岛 19、街道 20、乡村 十二、交通工具类: bike bus plane train 小船 轮船 car 出租车 subway 轮渡 雪橇 十三、服饰类: 裤子 hat 连衣裙 女裙 外衣 毛衣 短袜 夹克衫 cap 衬衫 手套 围巾 glasses 太阳镜 十四、时间和日期类: o'clock now a.m. p.m. 小时 day today week month year 早上 中午 下午 晚上 season spring summer fall/autumn winter Monday Tuesday 星期三 星期四 Friday Saturday Sunday 周末 January 二月 三月 April May June July August 九月 October 十一月 December 十五、节假日类: 元旦 寒假 植树节 五一国际劳动节 劳动节 母亲节 儿童节 父亲节 暑假 教师节 中秋节 国庆节 感恩节 圣诞节 复活节 十六、景物类: 森林 river 湖泊 高山 山丘 bridge 建筑 海滩 house 星星 大自然 snow moon Sea 十七、植物类: 植物 tree flower 草坪 竹子 茉莉 叶子 十八、患病类: fever 疼痛 感冒 牙疼 头疼 胃痛 喉咙疼 十九、方位类: left right north ?south west ?east 东南方 西南方 东北方 西北

    进入下载页面

    需要精品点:1个

  • ID:4-5861435 人教版(PEP)小升初英语全真模拟测试卷(含答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    人教(PEP)小升初英语全真模拟测试卷 I.选出与其他三个不同类的单词,将其序号写在括号内。(10分) ( )1.A. windy B.sunny C.rainy D. cloud ( )2. A. older B.heavier C. writer D.taller ( )3.A.my B. his C.ours D. their ( )4. A. bright B. blue C. black D.brown ( )5. A. went B. sit C. got D. had Ⅱ.按要求写单词。(10分) 1.she(宾格) 2.man(复数) 3.buy(过去式) 4.three(序数词) 5.China(形容词) 6.I(名词性物主代词) 7. mouse(复数) 8.swim(现在分词) 9.heavy(比较级) 10.potato(复数) Ⅲ.用所给单词的正确形式填空。(10分) 1. The boys do (they )homework. 2. My mother is (wash)the clothes. 3. Mrs Green wants to go (shop). 4. We should brush our (tooth)twice a day. 5. This book is the lightest and (thin )of all the books, 6. She is (good)than Alice at swimming. 7. Janet (get)up at 7: 30 a. m. every day. 8.Can you help (we)? 9. There (be) some water in the bottle. 10. He often (do )his homework in the evening But yesterday he (watch)TV. IV.根据提示,选择词语把句子补充完整。(10分) milk are summer playground thin 1. I like very much. It's hot. I can swim. 2. We should drink every day. It’s good for us. 3. Last year my grandpa was fat, now he is . 4.My shoes yellow. 5. After class, we can play on the . V. 选择填空。(10分) ( )1. -what's your name? - name is Sam A. My B I’m C. Your ( )2. -Where's my doll? - A. It's four. B. It's big. C It's in the hat. ( )3. This is . She's a nurse. A. my brother B.my sister C. my father ( )4. -What do you do on weekends? - A. I watched TV. B I play basketball. C. I am playing football. ( )5.- does your father go to work? -He goes to work by car. A. When B. How C. How much ( )6. -What are you going to do for ? -I’m going to run 100 meters. A.Sports Day B. Teachers' day C. Children's Day ( )7. -Is this your cap? - A. It's hers. B. Yes, it's mine. C. It's me. ( )8.-This man is . He can not see. A. deaf B. fat C. blind ( )9. is my hobby. A. Collecting stamps B. Collect stamps C.Collected stamps ( )10. The Americans speak . A. England B. Chinese C. English VI.看图,回答问题。(12分) 1. -Does he play football? 2.-What time is it? - - --What is he doing? 4. Is this a TV or a computer? - - VII.选出句子中错误的一项,并改正在横线上。(15分) ( )1.It is Fridays today. A B C D ( )2. Peter and Tom is from Canada. A B C D ( )3. Mr Liu are my favourite teacher . A B C D ( )4. We have P. E. on Tuesday and Thursdays. A B C D ( )5. My mother often do housework on Sundays. A B C D Ⅷ.阅读短文,判断正(T)误(F)。(15分) I have a good mom. She gives me a present on my birthday every year. Today is her birthday. She went to work in the morning. She must have forgotten(一定忘记了)her birthday. I wanted to give her a great surprise. Mom likes eating cakes. I wanted to make cakes for her. But it was hard for me. Daming helped me. At 5: 30, mom came back and saw the cake. She was very happy and said, "What a great surprise, I like it very much. And I love you, Li Feng. ”We love each other. ( )1. My mom gives me a present on my birthday every year. ( )2. Mom likes fish. ( )3. I can make a cake by myself. ( )4. Mom came back and saw the cake, she was very tired. ( )5. I love my mom, and mom loves me, too. X.书面表达。(8分) 请你以“ A Beautiful Park"为题写一篇小作文,描写一下你在公园里所看到的事物,可以适当展开想象。 参考答案 I.1.D 2.C 3.C 4.A 5.B II. 1. her 2. men 3. bought 4. third 5. Chinese 6. mine 7. mice 8. swimming 9. heavier 10. potatoes III. 1. their 2. washing 3. shopping 4. teeth 5. thinnest 6. better 7. gets 8. us 9. is 10. does; watched IV. 1. summer 2. milk 3. thin 4.are 5. playground V.1.A 2.C 3.B 4.B 5.B 6.A 7.B 8.C 9.A 10.C VI. 1. No, he doesn't. 2.It's10:10. 3. He is skipping rope. 4. It's a computer. VII.1.C→ Friday 2.B→are 3.B→is 4.C→ Tuesdays 5. C→does VIII.1.T 2.F 3.F 4.F 5.T Ⅸ.[参考范文] A Beautiful Park There is a park near my home. It's small but beautiful. It's sunny today, and I go to the park with my sister. Listen, two birds are singing in the tree. There is a small lake in the park. We can see some fish swimming in it. A big garden is near the lake.There are kinds of beautiful flowers.Look, what’re those? They are rabbits.They are jumping and a boy is playing with them. How lovely they are!

    • 小/初/高考预测押题
    • 2019-05-21
    • 下载11次
    • 398.5KB
    • 21jy_056258820
  • ID:4-5859367 小升初人教(PEP)升学考试英语模拟试卷(含答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    2019年小升初英语模拟试卷 一.选出下列每组单词画线部分读音不同类的一项,将序号填入题前括号中。(10分) ( )1. A. name B.face C. cat D. snake ( )2. A.old B.love C. go D.nose ( )3. A. cup B.music C. cut D. bus ( )4. A. nice B. live C. fish D.is ( )5.A. head B. eat C. meat D. please 二.按要求写出下列单词的适当形式。(10分) 1.he(宾格) 2.swim(过去式) 3.September(缩写) 4.watch(第三人称单数形式) 5.tooth(复数) 6.run(现在分词) 7.thin(比较级) 8.is(过去式) 9.country(复数) 10.too(同音词) 三.根据汉语提示写出单词的正确形式,一空一词。(10分) 1.The boy is (强壮) than the girl. 2. How can I get to the (医院)? 3. Look! Mr Wang is (骑)a bike to Tongsha Park. 4. David always (做 )his homework first after school. 5.I (去)to the park yesterday afternoon. 6. Tom likes (爬)mountains with his brother. 7. Mary,do not (说话) in the library,please. 8. Is your father (生气的)now? 9. My aunt and her son (是)doctors. 10. I want to go to the zoo to see some (猴子). 四.根据句子意思,用所给单词或短语的正确形式填空。(10分) 1. -What does Sarah usually do on the weekend? -She usually ( watch TV). 2.-What did you do on your holiday? -I went to Beijing and (take pictures). 3. -What is Mike doing now? He ( play )football on the playground. 4. -Did you ( go skiing)last Sunday? -Yes, I did. 5. John is (tall)than Zhang Peng. But Zhang Peng is (strong) than John. 五.选择填空。(10分) ( )1.- does Ben go to school? -By bus. A. How B. What C. Where ( )2.- is she? -My sister. A. Who B. Where C. How ( )3.How birds can you see? A. much B.many C. some ( )4. Thank you for us. A. help B. helping C. helps ( )5. Jack will to school with Jim. A. go B. going C. goes ( )6.Let go and give this book to . A .me; his B.me;him C. mine; him ( )7. The bottle of milk is Could you give me a full one? A. heavy B. empty C. small ( )8. Would you like ,please? A.some apple B.many milk C.some tea ( )9.There a door and four windows the wall. A. is; in B. are;in C.is; on ( )10. My father English now. A.reads B.reading C. is reading 七.根据问句,选择正确的答语。(12分) ( )1. What did you do yesterday? A. I'm 48kg. ( )2. How tall is your brother? B. I feel sick. ( )3. Where did you go last Sunday? C. I went to Xinjiang. ( )4. How heavy are you? D. He is 130cm tall. ( )5. Did you clean your room? E. No, I didn't. ( )6. How do you feel? F. I went fishing. 七.给下列图片选择与之相符的句子。(10分) 1.( ) 2.( ) 3.( ) 4.( ) 5.( ) A. He is doing his homework. B. I have breakfast at seven in the morning. C. He is reading a book. D. I like watching TV. E.The boy is playing with a ball. 八.连词成句。(注意字母大小写)(12分) 1.matter, what's, you, with, the(?) 2. where, on, you, go, your, holiday, did(?) 3. throat, is, my, sore(.) 4. the ,do, you ,what ,on, do, weekend, usually(?) 5. look, happy, you, so(.) 6. has, it, nose, long, a(.) 九.阅读理解。(16分) Wu Yifan was busy last weekend. He visited his grandma on Saturday morning. It was his grandma's birthday. They cooked noodles together. In the evening,they watched TV On Sunday morning, Wu Yifan played football with his friends. In the afternoon, he washed his clothes and cleaned his room. 1.根据短文内容,判断正误。(正确的写“√”,错误的写“×”) ( )(1)Wu Yifan was not busy last weekend. ( )(2)Saturday was his grandma's birthday. ( )(3)They watched TV in the afternoon. ( )(4)Wu Yifan played football with his friends in the evening. ( )(5)In the afternoon, he read a book and went fishing. 2.根据短文,补充句子。 (1)Wu Yifan his grandma on Saturday morning. (2)On Sunday morning, he with his friends. (3)He and on Sunday afternoon. 参考答案 一.1.C 2.B 3.B 4.A 5.A 二. 1. him 2. swam 3. Sept. 4. watches 5. teeth 6. running 7. thinner 8. was 9. countries 10. two 三. 1. stronger 2. hospital 3. riding 4. does 5. went 6. climbing 7. talk 8. angry 9. are 10. monkeys 四. 1. watches TV 2 .took pictures 3. is playing 4. go skiing 5. taller; stronger 五.1.A 2.A 3.B 4.B 5.A 6.B 7.B 8.C 9.A 10.C 六.1.F 2.D 3.C 4.A 5.E 6.B 七.1.E 2.C 3.A 4.B 5.D 八. 1. What's the matter with you? 2. Where did you go on your holiday? 3. My throat is sore. 4. What do you usually do on the weekend? 5. You look so happy. 6. It has a long nose. 九.1.(1)× (2)√ (3)× (4)× (5)× 2. (1)visited (2)played football (3)washed his clothes; cleaned his room

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-21
    • 下载16次
    • 171.5KB
    • 21jy_056258820
  • ID:4-5857629 人教版(PEP) 六年级英语复习资料——单词类 短语 句型

    小学英语/小升初专区/小升初复习专题/其他专题/词组综合

    英语重点单词 一, week(星期) :Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday 星期一 星期二 星期三 星期四 星期五 Saturday Sunday weekday weekend 星期六 星期日 工作日 周末 season(季节): spring summer autumn winter 春天 夏天 秋天 冬天 transport(交通工具):car boat plane bus train underground truck 汽车 小船 飞机 公共汽车 火车 地铁 卡车 ship bike jeep taxi spaceship ambulance 轮船 自行车 吉普车 出租车 宇宙飞船 救护车 motorbike school bus 摩托车 校车 weather(天气):hot cold cool warm wet dry sunny rainy 热的 冷的 凉爽的 暖和的 湿的 干燥的 有阳光的 下雨的 cloudy windy snowy foggy 多云的 有风的 下雪的 有雾的 country国家:China (中) America(美) England/Britain(英)Canada(加)Australia(澳)New Zealand(新西兰)Japan(日)France(法)Italy(意)Germany(德) Russia(俄) 二:考不同类 subject(科目):English Chinese history P.E. maths music science art 英语 语文 历史 体育 数学 音乐 科学 美术 colour ( 颜色):red white black yellow blue brown green grey purple 红色 白色 黑色 黄色 蓝色 棕色 绿色 灰色 紫色 pink orange blonde 粉红色 橙色 金黄色 animals (动物):duck dog goose chicken sheep goat bear tiger kangaroo 鸭 狗 鹅 鸡 绵羊 山羊 熊 老虎 袋鼠 pig bird fish horse rabbit giraffe panda monkey cow 猪 鸟 鱼 马 兔子 长颈鹿 熊猫 猴子 奶牛 deer frog lion elephant snake kiwi hare starfish tortoise 鹿 青蛙 狮子 象 蛇 几维鸟 野兔 海星 龟 whale 鲸鱼 job(职业):leader actor inventor musician builder maker worker farmer 领袖 演员(男) 发明家 音乐家 建筑家 制造者 工人 农民 teacher doctor footballer policeman manager student writer 教师 医生 足球运动员 警察 经理 学生 作家 nurse dentist driver postman dancer lawyer athlete 护士 牙医 司机 邮递员 舞蹈家 律师 运动员 scientist player painter soldier coach shop assistant waitress 科学家 选手 画家 士兵 教练 售货员 女服务员 singer reporter vendor waiter 歌手 记者 小贩 男服务员 body(人体部位):head face hair eye ear nose tooth mouth hand leg 头 脸 头发 眼睛 耳朵 鼻子 牙齿 嘴 手 腿 foot finger arm neck 脚 手指 手臂 脖子 场所建筑:room bedroom living-room kitchen bathroom study toilet library 房间 卧室 起居室 厨房 浴室 书房 厕所 图书馆 classroom office farm clinic hospital hotel market factory park 教室 办公室 农场 诊所 医院 宾馆 市场 工厂 公园 zoo garden street bank theatre supermarket restaurant 动物园 花园 街道 银行 剧院 超市 饭馆 cinema museum Disneyland department store 电影院 博物馆 迪士尼公园 百货公司 food and drink(食物和饮料): bread rice beef pork meat coffee tea orange juice ice cream Coke 面包 米饭 牛肉 猪肉 肉 咖啡 茶 橙汁 冰淇淋 可乐 fish water milk egg chicken cake sweet vegetable Chinese cabbage 鱼 水 牛奶 鸡蛋 鸡肉 蛋糕 糖果 蔬菜 白菜 carrot potato tomato onion noodles hamburger chocolate bun 胡萝卜 马铃薯 西红柿 洋葱 面条 汉堡包 巧克力 馒头 clothes(服装):shirt skirt raincoat stocking T-shirt shorts(short矮的 短的) 衬衣 裙子 雨衣 袜子 T恤 短裤 shoe sock sweater trousers jacket coat sport shoe dress 鞋子 短袜子 毛线衣 裤子 夹克 大衣 运动鞋 连衣裙 hat cap jeans blouse 帽子 帽子 牛仔裤 女式衬衣 Place(地点):classroom bedroom kitchen living room bathroom music room 教室 卧室 厨房 起居室 浴室 音乐室 三: 形容词:tall short long healthy young beautiful heavy thin 高的 短的,矮的 长的 健康的 年轻的 美丽的 重的 瘦的 strong old lovely friendly tired bad handsome ugly 强壮的 旧的老的 可爱的 友好的 疲倦的 坏的 英俊的 丑陋的 funny hardworking interesting hungry good-looking cute happy 有趣的 努力工作的 有趣的 饿的 好看的 可爱的 高兴的 sad honest kind weak sick pale dirty clean big/large 悲伤的 诚实的 和蔼的 弱的 生病的 苍白的 脏的 干净的 大的 small tidy messy bright dark 小的 整齐的 凌乱的 明亮的 黑暗的 运动类:play football play basketball play table tennis play tennis 踢足球 打篮球 打乒乓球 打网球 play badminton do the high jump do the long jump 打羽毛球 跳高 跳远   skip  run  swim do weight-lifting Kungfu     跳绳 跑步  游泳   举重  功夫 fruit(水果):apple orange banana peach grape pear pineapple watermelon 苹果 橙 香蕉 桃子 葡萄 梨 菠萝 西瓜 month(月份):January February March April May June July August 一月 二月 三月 四月 五月 六月 七月 八月 September October November December 九月 十月 十一月 十二月 holiday (假日) New Year’s Day Father’s Day Women’s Day Mother’s Day 元旦(1.1) 父亲节(6) 妇女节(3.8) 母亲节(5) Teachers’ Day 教师节(9.10) May Day Children’s Day Christmas Day Dragon Boat Festival 劳动节(1.1) 儿童节(6.1) 圣诞节(12.25) 龙舟节 (zongzi) Mid-autumn Festival 中秋节(mooncake) Chinese New Year/Sring Festivel Easter Halloween 春节 复活节 万圣节 Thanksgiving Day 感恩节 三年级上册短语 How are you? 你好吗? Let’s be friends. 让我们成为朋友吧。 Nice to meet you.很高兴认识你。 Here you are. 给你。 三年级下册短语 Look at… 看...... in front of 在......前面 How old …? ......几岁? May I ...? 我可以......吗? Can I ...? 我能够......吗? Of course. 当然。 There is/are (存在)有 How many ...? ……多少? over there 在那边 四年级上册短语 next to 在... ...旁边 between ...and ... 在... ...(两者)之间 welcome(to)欢迎(到... ...来) come in 进来 Here it is. 就在这里! after school 放学后 take a shower 淋浴 have meals用餐 do one’s homework 做家庭作业 have lessons 上课 Let me see.让我想想。 What about...? ... ...呢? And you? 你呢? very much 非常 how much 多少(钱) a pair of 一双;一对 grow up 长大 be good at... 善于... ... 四年级下册短语 look like 看起来像… What is...like? ……像什么? It’s time to /for... 是......的时候了。 get up 起床 half past ......点半 a quarter to ... ...…点四十五分 (差一刻钟到……点) have class 上课 from...to ... 从 …...到…… take exercise 体育锻炼 go running 去跑步 go swimming去游泳 go shopping去购物 do some reading 读点书 Shall we ...? 我们...... 好吗? Monkey King 猴王 take photos 拍照 listen to… 听...... have a look 看一看 table tennis 兵乓球 be born...生于……. lots of许多的;大量的 Father Christmas圣诞老人 Mother’s Day 母亲节 Teachers’ Day 教师节 Spring Festival春节 五年级上册短语 more than 多于...... look for 寻找 wake up 醒来 have (some) fun 娱乐 Children’s Palace少年宫 a cup of 一杯...... a bottle of一瓶...... come on来吧 for example例子 plenty of 大量的;很多的 some day 某一天 put on 穿上 五年级下册短语 go camping去野营 too...to... 太......以致不...... be going to...打算;将 open day 开放日 mountain climbing 爬山 have a good time 过得愉快 Would you like...? 你愿意......吗? Oh dear! 天啊! I’d like to…= I would like to 我想(做)…… on foot 步行 the Great Wall 长城 the Summer Palace 颐和园 take a walk散步 Come on. 来吧;快点,赶快。 watch out 注意 fall down 跌倒 in trouble 遇到麻烦 Excuse me. 劳驾,请原谅。 short cut捷径 out of... 在......的外面 Take the first right在第一个路口右转 on time 及时;按时 六年级上册短语 a few 几(个、条……) help…with... 在……(方面)帮助 different to不同于…… be afraid...害怕…… all day 整天 What’s the matter?怎么回事? I’m sorry to hear that. 听到这个我感到很难过。 take a test休息 have a cold 感冒 at least至少 *keep a good diet保持一个良好的饮食习惯 no at all /not...at all 一点也不…… a little一点 back then 当时 *surf the Internet上网 far away 遥远 each other 互相 lucky money压岁钱 put up竖起 plenty of 大量的 be born出生 六年级下册短语 in such a hurry如此匆忙 pick up 捡起 from then on从那时候起 all day long 整天 go for it 努力吧;加油 happen(to)发生(于) be called 被称为 in danger 处于危险中 make from 用…制造(常用made from) come true 变成现实 once again 再一次 in need 需要(的时候) in line 排队 push in插队 laugh at 嘲笑 help yourself to…随便吃点 long ago很久以前 except for 除…以外 carry on进行 light up 点亮 动词短语(含过去式) 规则变化: plant (planted) trees 植树 climb (climbed) the mountain 爬山 play (played) outdoor 在外面玩 surf (surfed) the Internet 上网 paint (painted) a picture 画画 finish (finished) one’s homework 完成某人的作业 help (helped) mum with the housework 帮妈妈做家务 play(played) basketball 打篮球 play(played) football 踢足球 play(played) table tennis 打乒乓球 play(played) tennis 打网球 play (played) chess 下棋 watch(watched) TV 看电视 visit (visited) the zoo 参观了动物园 clean (cleaned) the bedroom 清洁卧室 plant(planted) an apple tree 种一棵苹果树 不规则变化: ride (rode) a bike骑车 see (saw) a film 看电影 read (read) books 读书 have (had) a race 进行一场比赛 fly (flew) a kite 放风筝 go (went) swimming 去游泳 go (went) fishing 去钓鱼 go (went) shopping 去购物 have (had) a party 开派对 buy (bought )some books 买一些书 go (went ) running 去跑步 三年级上册 Module 1 Greetings 1. —Hello/Hi. ---Hello/Hi. 2. —Good morning/afternoon/evening/night. ---Good morning/afternoon/evening/night. 3. -- Goodbye. -- Goodbye/Bye. 4. –-How are you? ---Fine. Module 2 Introductions 1. – What’s your name? --My name is Jiamin. 2.—Let’s be friends. --OK. 3.—Nice to meet you. --Nice to meet you, too. 4. I’m Ben. 5. This is Miss White, my teacher. Module 3 Body 1.—Touch your face. --OK. 2. –Don’t clean your ears. --OK. 3.—Let’s play a game. --OK. 4. –Touch your head. --OK. Module 4 Family 1.—Who’s he? --He is my father. 2. –Who’s she? --She is my mother. 3. –Who’s that lady? --She is my mother. 4. –Who’s the strong man? --He is my uncle. 5. That man is my father. He’s strong. Module 5 Toys 1. –Is it a toy bear? --Yes, it is./No, it isn’t. 2. –Please show me a toy ship. --OK. Here you are. 3. It’s Jiamin’s dog. 4. I have a ship. Module 6 School things 1.—Do you have s ruler? --Yes, I do./ No, I don’t. 2. --May I use your bag? --Yes. Here you are./ Sorry. 3. --Here you are. --Thank you. 4. --Put the book on the desk. --OK. 5. The ruler is in the box. 三年级下册 Module 1 Colour 1.—What colour is it? --It is blue. 2.—Let’s go to play. --OK. Good idea. 3. –Let’s colour it. --OK. 4. –Let’s colour the hat red. --That’s good./ Good idea. 5.—What colour do you like? -- I like red. Module 2 Positions 1.—Where is my doll? --It’s under the chair. 2. – Is it on the table? --Yes, it is. 3. – Is it near the bed? -- No, it isn’t. 4. The ball is on/in /under/near the chair. Module 3 Personal information 1.—How old are you? --I’m ten./ Ten. 2.—Happy birthday to you! --Thank you. 3.—May I have your telephone number? --OK. It’s 83592675. Module 4 Fruits 1. –May I have pears? --OK. Here you are. 2.—Do we have oranges? --Yes, we do. 3. –Here you are. --Thank you. 4. –Can I have some fruit? --Of course. 5. –What fruit do you like? --I like pears. 6. –Let’s get eight apples. --OK. 7. I want/like some apples. Module 5 Relatives 1. –Is this a photo of your family? --Yes, it is. 2. –Is that your doll? --No, it isn’t. 3. –Who is he/she? --He/She is my grandfather/grandmother. 4. –How many people are there in your family? --There are five. 5. –Who are they? --They are my friends. 6. There is a strong man in the photo. 7. This/He is my uncle. He is tall/strong/old/young. Module 6 Pets 1.—Are there any cats in your shop? --Yes, there are. / No, there aren’t. 2. –Let’s buy one. --Great. 3. –Are they your horses? --Yes, they are. / No, they aren’t. 4. --Whose rabbits are these/ is it? --They are my cousin’s. / It’s my sister’s. 四年级上册 Module 1 My bedroom 1.-What’s in your pencil-box? -There are three pencils. 2.-What colour is your computer? -It’s pink. 3.-Let’s play a game. -OK. 4.-Is there a computer in your room? -Yes, there is./ No, there isn’t. 5.-Are there any balls beside the table? -Yes, there are./ No, there aren’t. 6.There is a computer in my room. There are some pictures on the wall. Module 2 My house 1. -Welcome to my house. -Thank you. 2. -Please come in. -Thank you. 3. -Where’s your bedroom? -It is beside the toilet. 4. -Do you live in a flat? -Yes, I do. / No, I don’t. 5. I like to play after school. Module 3 My school 1. -Welcome. -Thank you. 2. -Let me show you our new school. -OK. 3. -Where is your classroom? -It’s next to the library. 4. -Is there a swimming pool in your school? -Yes, there is. 5. -How many classrooms are there in your school? -There are 20. 6. -Are they big or small? -They are big. Module 4 My class 1.-How many stars does your group have? -It has eighty stars. 2.-So Group 1 is the winner. -Great! 3.-How many subjects do you have? -We have seven. 4.-What is your favourite subject? -I like English best./ English. 5. -What subject do you like best? -I like music best. Module 5 Clothes 1.-Can I help you? -Yes, please. I want to buy some shoes. 2.-Do you like it? -Yes, I do./ No, I don’t. 3.-Do you have a red dress? -No, I don’t. 4.-How much is it? -It’s two hundred and forty yuan. 5.-I want (to buy) a coat. -I’ll take it. / I won’t take it. It’s too expensive. Module 6 Occupations 1.-What do you want to be when you grow up? -I want to be a doctor. 2.-What’s your father’s job? -He’s a policeman. 3.-What’s her job? -She is a teacher. 4.-Do you want to be a teacher like your mother? -Yes, I do. 5. I want to cook nice food for people. 四年级下册 Module 1 1.-Who’s that man? -She’s Miss Li, our new teacher. 2.-Which man? -The one with glasses. 3.-Can you see him? -Yes, I can. 4. -What is she like? -She has blue eyes and a small mouth. Module 2 1.-What time is it? -It’s 7 o’clock. 2.It is time to go to school. It is time for school. 3.-What time do you usually have breakfast? -I usually have breakfast at 7 o’clock in the morning. 4.-When do you have classes? -I have classes from 8 o’clock in the morning to 4:30 in the afternoon. 5.-Do you take exercise? -Yes, I do. Module 3 Days of the week 1.-What day is it today? -It’s Monday. 2.-Is it Thursday or Friday? -It’s Thursday. 3.-Why do you like Friday? -Because on Friday we have two PE lessons. 4.-What do you usually do on Sunday? -I usually play games. 5.-Do you do housework on Sunday? -No, I don’t. 6.-What’s your favourite day? -Saturday. Module 4 Activities 1. -What do you do when you have free time? -I often do some reading. 2. -Shall we watch a cartoon? -Great! 3. -What are you doing? -I’m taking photos. 4. -May I have a look at your photos? -OK. 5.- Do you always watch TV in the evening? -Yes, I do. / No, I don’t. 6. -Are you playing computer games now? -Yes, I am. / No, I’m not. Module 5 Sports 1. -What are the children doing in the playground? -They are playing basketball. 2. -What’s your favourite sport? -I like playing basketball best./ Basketball. 3. -What do you like doing? -I like running. 4. It looks fun. Module 6 Celebrations 1. -What’s going on? -We’re having a party for Ben’s birthday. 2. -How old are you? -I am ten (years old). 3. -What do you like doing for Christmas? -We like having a big family dinner with lots of great food. 4. -Here’s one for you. -Thanks. 5. I was born in January. 6. My dad like dressing up as Father Christmas. 五年级上册 Module 1 Hobbies 1. -What are you doing, Ben? -I’m making a model plane. 2. -What’s your hobby, Xiaoling? -My hobby is keeping pets. 3. I love making models. 4. Sometimes he draws hid pet dog. 5. She like drawing birds. Module 2 Abilities 1. -What’s the girl’s hobby? -Her hobby is drawing cartoons. 2. -Happy birthday to you! -Thank you. 3. -What can you do? -I can do many things. 4. -Can you sing English songs? -Yes, I can. / No, I can’t. Module 3 Daily life 1. -Where is Ben? -He is in the classroom. 2. -Does Ben often go swimming? -Yes, he does./ No, he doesn’t. 3. -Let me go and look for him there. -OK. 4. After breakfast Mrs Chen usually goes to the market with Mr Chen. 5. Their son Jiamin always goes to the Children’s Palace on Sunday. 6. He never/always/often/sometimes/seldom goes swimming on weekdays. Module 4 Foods and drinks 1. -What do you want to drink for lunch? -I want to have a cup of tea with milk. 2. -Do you want coffee or tea? - I want coffee. 3. -Can I have a large coke, please? -Sure. 4. -Here you are. -Thanks very much. 5. -What should we have for dinner? -We should have rice and fish. 6. -Let’s start cooking. -OK. Module 5 Foods we need 1. -What do you think of the fish? -It’s good. And healthy, too. 2. There are so many things to try. 3. Everything looks great. 4. Chinese people like eating rice or noodles, but western people eat bread. 5. It smells delicious. It tastes good. It looks fresh. 6. It’s very salty/hot/sweet/delicious. Module 6 Weather 1. -What’s the weather like today? -It’s cold/hot/warm/sunny/cloudy/windy/snowy/dry/wet. 2. I put on my coat and walked home. 3. The weather report said the temperature was only 15℃. 五年级下册 Module 1 Seasons 1. -What’s your favourite season? -Summer. 2. -What’s the weather like in summer? -It’s hot. 3. When it is summer in Australia, it is winter in China. 4. Summer is the best time for swimming. I like summer, but don’t like winter. 5. It’s too cold to swim now. Module 2 Plans 1. -What’s the date today? -It’s the June 1st. 2. -What are you going to do tomorrow evening? -We are going to see a film. 3. -What is he/she/going to do? -He’s / She’s going to see a film. 4. Next week we will travel in Hainan for five days. 5. I can’t wait to see all the lovely deer. Module 3 Invitations 1. -Would you like to go with us? -That sounds great. / Yes, I’d love to. / Yes, I’d like to. 2. -What time should we go? -At 9 a.m. 3. My cousin and I plan to go on a picnic. 4. I’d like to invite you to Ann’s birthday party. Module 4 Travel 1. -How will you go there? -We will go by train. / By plane. 2. -What will you do in Shenzhen? -We will/are going to visit the Window of the World. 3. -When will you come back home? -On October 4th. 4. He came by plane this morning. 5. Tomorrow morning, they will drive to the Great Wall. Module 5 Safety 1. Don’t run near the hot water. Watch out, everyone. /Be careful. Do cross the street at the traffic lights. Don’t climb tall trees. ---OK./ All right. 2. -Let me help you dry the floor. -Sure. 3. You must/should/shouldn’t… Module 6 Directions 1. -Can you tell me the way to the hospital, please? -Sure. Go straight ahead then turn right at the second crossing. 2. -Is the hospital on the left or on the right? -It is on the right. 3. -Thank you so much. -You’re welcome. 4. To get to the cinema, John usually turns left out of their house. Then he takes the first right, goes straight ahead and takes the second left. 六年级上册 Module 1 Country life 1. -What do you grow on your farm, Uncle Chen? -I usually grow flowers and apple trees. 2. -What are those farmers doing? -They are cutting grass to feed the animals. 3. -Do you have any other animals on the farm? -Yes, I do. 4. I love living in the country. 5. You can pick some apples from the tree if you want. 6. We have more than 50 cows. Module 2 City life 1. -Where are you from?=Where do you come from? --I’m from New York./ I come from New York. 2. -What’s New York like? -It’s a big and modern city but it’s quite noisy. 3. It is very different to our home. 4. Sometimes I am afraid to go outside. 5. There is much more to do in the city than in the countryside. 6. I can’t wait to get back home. Module 3 Health 1. -What’s the matter with you? -I feel ill. I have a headache. 2. I’m sorry to hear that. 3. -What did the doctor say? -He asked me to take the medicine three times a day. 4. I think you’ll be well soon. 5. First,…second,…third,…finally… Module 4 Past experiences 1. -What did you do yesterday? -I went shopping with my mother. 2. -Where did you go yesterday? -I stayed at home all day. 3. Where /When /How did you …? 4. -Did you go to Beijing yesterday? -Yes, I did. / No, I didn’t. 5. I traveled to Beijing on foot/by train/by plane…. Module 5 Changes 1. -Who is that in the picture? -That’s my brother. 2. -Was I a good girl back then? -Yes, you were. 3. When he was in England, Ben lived in a small village in the countryside. 4. My hair was very long then, wasn’t it? Module 6 Festivals 1. -What is your favourite festival? -I like the Spring Festival best. 2. -What do people do during the Spring Festival? -People usually clean their houses and buy new clothes to make everything new and fresh. 3. -When is the Spring Festival? -Usually it is in January or February. 4. Christmas is the most important festival of the year. 5. Christmas is always on December 25th. 六年级下册 Module 1 Stories 1. -Why are you in such a hurry? -Because I have so many things to do. 2. Working in the field every day is hard work. But picking up a hare is so easy. 3. Don’t be like the farmer. Don’t wait for another hare. Go for it. 4. They had nothing to do. 5. If I want to do something well, I should be careful and patient. Module 2 Animals 1. -Let’s play a game. -OK. 2. -Can you guess this animal’s name? -Yes, I can. 3. It has two long and strong back legs and can jump very far. 4. It loves eating meat. 5. It is called the “King of the Animals.” Module 3 Famous People 1. -What are you reading? -A book about Dr Sun Yatsen. 2. -Who is he? -He’s a very famous and important person. 3. What a great man! 4. He made these things come true. 5. Steve was born in America on February 24th, 1955. Module 4 Good manners 1. -What will you do if you see an old lady standing on the bus? -I will give her my seat. 2. We should always give our seat to people in need. 4

  • ID:4-5854178 [精] 外研版(三年级起点)小升初英语模拟试题(五)(含听力书面材料+解析+答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 外研版小升初模拟试题(五) 听力部分(30分) 一、听录音,选出句中含有的单词。(10分) ( )1、A、sometimes B、always C、never ( )2、A、learn B、speak C、read ( )3、A、Science B、Chemistry C、Geography ( )4、A、bottle B、middle C、model ( )5、A、October B、December C、September 二、听录音,判断下列句子与所听内容是(T)否(F)相符。(10分) ( )1、Laura is taking pictures . ( )2、Tom is wearing a raincoat . ( )3、Amy bought a green sweater yesterday . ( )4、It will be cloudy in Shenzhen tomorrow . ( )5、Five boys are playing basketball in a park . 三、听录音,补全句子。(10分) 1、I’m ________ because we’re going to study Chinese . 2、The book ______interesting . 3、He made a _______ and now he is very _______ . 4、She _______ a book about ________ . 5、I’m going to middle school this _______ . 笔试部分(70分) 一、按要求写单词。(10分) three(序数词)_______ 2、happy(名词)_______ 3、they(宾格)_______ 4、cloud(形容词)_______ happy(副词)_______ 6、look(第三人称单数)_______ 7、same(反义词)_______ 8、forget(反义词)_______ 9、meet(同音词)_______ 10、first(基数词)_______ 二、单项选择。(10分) ( )1、She will _______some apples . A、bought B、buy C、buys ( )2、She is having lunch , _______the phone rings . A、or B、and C、but ( )3、The birds are _______in the tree . A、sing B、sang C、singing ( )4、______is the hamburger ? It’s thirteen dollars . A、How long B、How many C、How much ( )5、She can _______football very well . A、play B、plays C、playing ( )6、She lived to ______eighty . A、do B、be C、is ( )7、Sam is very _______in space travel . A、interested B、interesting C、interests ( )8、The girl starts _______sing A、in B、of C、to ( )9、I _______a model plane yesterday . A、make B、made C、making ( )10、My mother bought ______a new dress yesterday . A、my B、I C、me 三、连词成句。(10分) 1、I , everything , carry , can’t _____________________________________________(.) 2、am , them , I , for , happy _____________________________________________(.) 3、snow , will , it , Harbin , in _____________________________________________(?) 4、picnic , have , we , going , a , to , are _____________________________________________(.) 5、did , night , last , what , you , do _____________________________________________(?) 四、根据图片,回答问题。(10分) Why is he laughing ? _____________________________________________ How much is it ? _____________________________________________ When are you going to school ? _____________________________________________ What are the ducks doing ? _____________________________________________ What are you going to do tomorrow ? _____________________________________________ 五、用所给单词的适当形式填空。(10分) 1、It’s easy _______(make)a bird kite . 2、In this photo , it is _______(rain). 3、I’m sending you some _______(photo). 4、There _______(be)a phone call for you just now . 5、When are we ________(go)to eat ? 6、They are eating _______(we)picnic . 7、We _______(be)in the mountains . 8、We are having a _______(love)time . 9、We _______(see)lots of flowers in the park yesterday . 10、Yang Liwei _______(make)a radio in space . 六、情景对话,选出恰当的句子补全对话。(10分) When are we going to meet ? B、By bus . C、At five o’clock . D、We’re going to the zoo . E、What animals are we going to see ? Mr Smart : We will have a trip this Sunday . Students : Great ! Sam: Where are we going ? Ms Smart: 1__________________ Lingling: How are we going there , Ms Smart ? Ms Smart: 2__________________ Li Lei:3 __________________ Ms Smart: We’re going to meet at the school gate at eight o’clock . Lucy: 4__________________ Mr Smart: We’re going to see monkeys , pandas , tigers and elephants . Lucy: What time are we going to come back ? Mr Smart: 5__________________ 七、阅读短文,回答问题。(10分) Yang Liwei was China’s first man into space . He is 168cm tall . At first , he was a pilot . Then he became a taikonaut . In October 2003 , he went to Jiuquan Space Centre , and he flew into space in a spaceship . He spent about twenty-one hours in space . His son was proud of him . 1、Was Yang Liwei a Chinese taikonaut ? ______________________________________________________ 2、How tall is he ? ______________________________________________________ 3、When did he fly into space ? ______________________________________________________ 4、How long did he spend in space ? ______________________________________________________ 5、Was his son proud of him ? ______________________________________________________ 听力原文 一、听录音,选出句中含有的单词。 1、I always go to school at half past six in the morning . 2、I read books every day . 3、I’m going to study Science . 4、She is a role model for us . 5、I’m going to Middle School this September . 二、听录音,判断下列句子与所听内容是(T)否(F)相符。 1、Laura isn’t taking pictures . 2、Tom is wearing a raincoat . 3、Amy bought a brown sweater yesterday . 4、It will be cloudy in Shenzhen tomorrow . 5、Five boys are playing baseball in a park . 三、听录音,补全句子。 1、I’m excited because we’re going to study Chinese . 2、The book is interesting . 3、He made a video and now he is very famous . 4、She wrote a book about herself . 5、I’m going to middle school this September . 听力答案 一、听录音,选出句中含有的单词。 1、B I always go to school at half past six in the morning . 2、C I read books every day . 3、A I’m going to study Science . 4、C She is a role model for us . 5、C I’m going to Middle School this September . 二、听录音,判断下列句子与所听内容是(T)否(F)相符。 (F)1、Laura is taking pictures . (T)2、Tom is wearing a raincoat . (F)3、Amy bought a green sweater yesterday . (T)4、It will be cloudy in Shenzhen tomorrow . (F)5、Five boys are playing basketball in a park . 三、听录音,补全句子。 1、I’m excited because we’re going to study Chinese . 2、The book is interesting . 3、He made a video and now he is very famous . 4、She wrote a book about herself . 5、I’m going to middle school this September . 笔试答案 一、按要求写单词。 third 2、happiness 3、them 4、cloudy 5、happily 6、looks 7、different 8、remember 9、meat 10、one 二、单项选择。 1、B 2、C 3、C 4、C 5、A 6、B 7、A 8、C 9、B 10、C 三、连词成句。 1、I can’t carry everything . 2、I am happy for them . 3、Will it snow in Harbin ? 4、We are going to have a picnic . 5、What did you do last night ? 四、根据图片,回答问题。 1、Because he is happy . 2、It’s two dollars and fifty cents . 3、I’m going to school at half past seven . 4、They are swimming on the pond . 5、I’m going to play football . 五、用所给单词的适当形式填空。 to make 2、raining 3、photos 4、is 5、going 6、our 7、are 8、lovely 9、saw 10、made 六、情景对话,选出恰当的句子补全对话。 1、D 2、B 3、A 4、E 5、C 七、阅读短文,回答问题。 1、Yes , he was . 2、He is 168cm tall . 3、He flew into space in October 2003 . 4、He spent about twenty-one hours in space . 5、Yes , he was . 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-20
    • 下载1次
    • 1226.2KB
    • 21jy_858435642
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-5853738 [精] 外研版(三年级起点)小升初英语模拟试题(四)(含听力书面材料+解析+答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 外研版小升初模拟试题(四) 听力部分(30分) 一、听录音,选出你所听到的单词。(10分) ( )1、A、little B、late C、loudly ( )2、A、how B、row C、blow ( )3、A、bear B、dear C、hear ( )4、A、space B、speak C、spent ( )5、A、enjoy B、joy C、toy ( )6、A、pond B、proud C、round ( )7、A、say B、play C、stay ( )8、A、pick B、picture C、picnic ( )9、A、miss B、mess C、make ( )10、A、bought B、brought C、taught 二、听录音,选出你所听到的句子。(10分) ( )1、A、Sarah and her mother went to Beijing over the winter holiday . B、Sarah and her sister went shopping last Saturday . C、Sarah and her family went to Sanya over the winter holiday . ( )2、A、Amy read a magazine last weekend . B、Amy cleaned her room last weekend . C、Amy watched TV last weekened . ( )3、A、Mike wears size 38 shoes . B、Mike is 48 kilograms heavy . C、Mike is 50 kilograms heavy . ( )4、A、ZhangPeng played football on Saturday . B、Zhang Peng played basketball on Sunday . C、Zhang Peng played football on Sunday . ( )5、A、The Great Wall is 1.50 metres wide . B、The Great Wall is 1.61 metres tall . C、The Great Wall is more than twenty thousand kilometres long . 三、听录音,选答语。(10分) ( )1、A、In the classroom . B、By bike . C、At school . ( )2、A、A bag . B、Best wishes to you ! C、Chemistry . ( )3、A、Yes , I did . B、No , I don’t . C、No , I can’t . ( )4、A、Twenty . B、Five kilometres . C、Five yuan . ( )5、A、It’s sunny . B、At half past eleven . C、It’s half past eleven . 笔试部分(70分) 一、找出不同类的单词。(10分) ( )1、A、spoke B、finish C、spent D、flew ( )2、A、speech B、History C、Geography D、Physics ( )3、A、warm B、hot C、cool D、snow ( )4、A、when B、where C、what D、wrong ( )5、A、English B、America C、Russia D、China 二、单项选择。(10分) ( )1、Keep on ________Chinese in the UK . A、practiseing B、practising C、practise ( )2、He went to the playground and _______baseball . A、played B、play C、plays ( )3、They decided________a model plane together . A、making B、made C、to make ( )4、Best wishes _______you . Good luck ______the future . A、of , for B、for , on C、to , for ( )5、_______are you going to buy a picture book ? Tomorrow morning . A、Why B、When C、What ( )6、Spaceship took people ________space . A、into B、by C、in ( )7、Mike wants _______know _______about his penpal . A、to , everything B、/ , everything C、to , every thing ( )8、What _______you want to be ? A、do B、does C、are ( )9、He’s eating dinner , ______the doorbell rings . A、or B、and C、but ( )10、Five years ago , they _______very little Chinese . A、spoke B、speaks C、speak 三、选择配伍。(10分) ( )1、What’s the time ? A、Sorry , I can’t . ( )2、I bought you a pen . B、It’s thirteen dollars . ( )3、Do you want to go to Beijing ?C、It’s half past three . ( )4、How much is it ? D、Thank you . ( )5、Is he a worker ? E、Yes , I do . ( )6、When are we going to eat ? F、Three colas , please . ( )7、Can he speak English ? G、Yes , he is . ( )8、What do you want ? H、He was born in China . ( )9、Who can help me ? I、At half past seven . ( )10、Where was he born ? J、Yes , he can . 四、连词成句。(10分) 1、cups , some , mum , me , to , asked , bring ______________________________________________________(.) 2、the , down , stairs , falling , the , are , oranges ______________________________________________________(.) 3、are , you , going , study , what , to ______________________________________________________(?) 4、brought , of , you , joy , lots , us ______________________________________________________(.) 5、in , about , park , the , he , hours , three , spent ______________________________________________________(.) 五、用单词的正确形式填空。(10分) 1、Look ! This _______(first)is for my favourite teacher . 2、Amy is _______(write)emails to her best friends . 3、Wishing you _______(happy)every day . 4、You helped me in ______(sport). 5、Why are you ______(shout)? 六、根据所给情景补全对话。(10分) What do you want to see first ? B、Why do you like them ? C、What animals do you like ? D、What are they ? E、Why do you want to see them first ? A: There are many new animals in the zoo . Do you know ? B: Oh ? 1______________ A: Elephants , pandas , lions , giraffes and monkeys . B: Let’s go and see them . A: OK . 2______________ B: I want to see pandas first . A: 3______________ B: Because they are very cute . 4______________ A: I like elephants . B: 5______________ A: Because they are big , but they are very friendly . 七、阅读短文,判断正(T)误(F)。(10分) I’m Lingling . My English name is Amy . I come from Tianjin . Now I study in the UK . I’m a pupil . I can speak some English . But sometimes I make mistakes . Yesterday my English teacher Mrs Black took us to a farm . I was happy and said ,”I want to see the ship .” The others laughed at me . I didn’t know why . Then Mrs Black said , “ Amy , there are no ships on the farm . Do you want to see the sheep ?” “ Yes , I’m sorry . “ ( )1、Amy is an English girl . ( )2、Amy studies in a middle school . ( )3、Mrs Black teaches Chinese . ( )4、Amy went to the farm with her teacher and classmates . ( )5、Amy made mistakes with English words . 听力原文 一、听录音,选出你所听到的单词。 Loudly 2、 row 3、bear 4、space 5、joy 6、proud 7、stay 8、pick 9、 mess 10、 taught 二、听录音,选出你所听到的句子。 1、Sarah and her sister went shopping last Saturday . 2、Amy watched TV last weekened . 3、Mike wears size 38 shoes . 4、Zhang Peng played football on Sunday . 5、The Great Wall is 1.61 metres tall . 三、听录音,选答语。 1、How do you go to school ? 2、What are you going to study ? 3、Did you go to the park yesterday ? 4、How much is it ? 5、What’s the weather like today ? 听力答案 一、听录音,选出你所听到的单词。 1、C loudly 2、 B row 3、A bear 4、A、space 5、 B joy 6、B proud 7、C stay 8、A pick 9、 B mess 10、 C taught 二、听录音,选出你所听到的句子。 1、B Sarah and her sister went shopping last Saturday . 2、C Amy watched TV last weekened . 3、A Mike wears size 38 shoes . 4、C Zhang Peng played football on Sunday . 5、B The Great Wall is 1.61 metres tall . 三、听录音,选答语。 1、B How do you go to school ? 2、C What are you going to study ? 3、A Did you go to the park yesterday ? 4、C How much is it ? 5、A What’s the weather like today ? 笔试答案 一、找出不同类的单词。 1、B 2、A 3、D 4、D 5、A 二、单项选择。 1、B 2、A 3、C 4、C 5、B 6、A 7、A 8、B 9、C 10、A 三、选择配伍。 1、C 2、D 3、E 4、B 5、G 6、I 7、J 8、A 9、F 10、H 四、连词成句。 1、Mum asked me to bring some cups . 2、The oranges are falling down the stairs . 3、What are you going to study ? 4、You brought us lots of joy . 5、He spent about three hours in the park . 五、用单词的正确形式填空。 1、one 2、writing 3、happiness 4、sport 5、shouting 六、根据所给情景补全对话。 1、D 2、A 3、E 4、C 5、B 七、阅读短文,判断正(T)误(F)。 1、F 2、F 3、F 4、T 5、T 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-20
    • 下载3次
    • 1194.2KB
    • 21jy_858435642
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-5853431 [精] 外研版(三年级起点)小升初英语模拟试题(三)(含听力书面材料+解析+答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 外研版小升初模拟试题(三) 听力部分(30分) 一、听录音,选出你所听到的单词。(10分) ( )1、A、list B、last C、best ( )2、A、tree B、three C、third ( )3、A、space B、spell C、speech ( )4、A、talk B、work C、walk ( )5、A、ship B、shop C、shoe ( )6、A、what B、went C、want ( )7、A、funny B、sunny C、rainy ( )8、A、fun B、hat C、fat ( )9、A、there B、they C、hair ( )10、A、dog B、hot C、stop 二、听录音,给图片排序。(10分) A B C D E F G H I J ______ 2、______ 3、______ 4、______ 5、______ 6、_____ _7、______8、______ 9、______10、______ 三、听问句,选答语。(10分) ( )1、A、She travelled all over the world . B、She learnt to read . C、He made a video in space . ( )2、A、Yes , I did . B、Yes , I am . C、Yes , I do . ( )3、A、I played chess . B、I’m swimming . C、I’m going to play chess . ( )4、A、It was windy . B、It’s raining . C、It will be cloudy . ( )5、A、Two colas . B、A hot dog . C、Some juice . 笔试部分(70分) 一、找出不同类的单词。(5分) ( )1、A、weather B、windy C、warm ( )2、A、Chinese B、China C、History ( )3、A、know B、ring C、bell ( )4、A、Chinese B、UK C、US ( )5、A、make B、dinner C、sit 二、按要求写一写。(10分) fly(过去式)_________ 2、spend(过去式)_________ 3、noodle(复数形式)_______4、put(现在分词)_________ 5、live(英译汉)_________ 6、loudly(英译汉)________ 与......有关_________ 8、大约_________ 9、buy(过去式)_________ 10、swim(现在分词)_________ 三、单项选择。(10分) ( )1、Sam thanked her _____ the birthday present . A、at B、for C、to ( )2、We went to the playground and _______basketball . A、playing B、play C、played ( )3、Tom was interested _______the book . A、in B、at C、on ( )4、She is a role model _______blind people . A、for B、at C、to ( )5、I’m sad _______goodbye to you . A、say B、to say C、says ( )6、Everything _______falling . A、is B、are C、am ( )7、It will _______in Beijing tomorrow . A、cold B、be warm C、warm ( )8、Sam and I _______hide-and-seek . A、am playing B、are playing C、to playing ( )9、What did you ________on her birthday ? A、buys B、bought C、buy ( )10、It’s going to ________soom . rained B、raining C、rain 四、选择配伍。(10分) ( )1、How did they go there ? A、Thank you . ( )2、Who can help me ? B、We brought some presents . ( )3、Good luck for the future . C、Because I won the football game . ( )4、What are the cows doing ? D、They’re drinking some water . ( )5、Why are you laughing ? E、Yes , you are . ( )6、Did you buy me a T-shirt ? F、It’s half past eleven . ( )7、What did you bring from the earth ? G、By bus . ( )8、Am I going to have a birthday party ?H、Sorry , I can’t . Tom can help you . ( )9、When was Helen Keller born ? I、No , I bought it for Daming . ( )10、What time is it now ? J、In 1880 . 五、补全对话。将正确答案的序号写在横线上。(10分) What are you going to study ? B、Yes , I am . C、We can write lots of emails . I’ll miss you , too . E、I’m going to study Chinese and Science . A: Hello , Daming ! Are you going to middle school this September ? B: 1____________ I’m very excited . A: 2____________ B: I’m going to study English , History , Geography and Chinese . And you ? A: 3____________ B: How am I going to practice my English ? A: Don’t worry . 4____________ B: Thank you very much . I’ll miss you . A: 5 ____________ 六、连词成句。(10分) 1、I , you , book , bought , this ____________________________________________________(.) 2、do , why , cups , heads , you , your , on , have ____________________________________________________(?) 3、of , his , proud , him , son , was , very ____________________________________________________(.) 4、apples , falling , the , down , the , are , stairs ____________________________________________________(.) 5、are , these , cows , very , thirsty ____________________________________________________(.) 七、单词拼写。(5分) 1、Wish you ________(幸福)every day . 2、There were some _________(棒球)caps . 3、The _______(气球)are flying away . 4、I _________(买)lots of things yesterday . 5、We can’t hear you . Please say ________(大声地). 八、阅读理解。根据短文内容判断正(T)误(F)。(10分) Hello , everyonge . My name is Mike . Tomorrow is Sunday . I am going to go to the park to play . I’m going to play football with my friends in the morning . And I’m going to rest in my bedroom in the afternoon . After dinner , I’m going to play chess with Tom . I’m going to go to bed early , because the next day is Monday . ( )1、Mike is going to go to the park on Sunday . ( )2、Tomorrow is Monday . ( )3、In the morning , Mike is going to play football . ( )4、Mike is going to play chess in the afternoon . ( )5、Mike is going to go to bed early on Sunday . 听力原文 一、听录音,选出你所听到的单词。 List 2、 third 3、spell 4、walk 5、ship 6、 went 7、rainy 8、fun 9、hair 10、hot 二、听录音,给图片排序。 rain 2、hot dog 3、coat 4、rabbit 5、buildings 6、letters 7、sun 8、cow 9、balloons 10、houses 三、听问句,选答语。 1、What did Helen Keller learn ? 2、Did you see a film last Sunday ? 3、What are you going to do ? 4、What will the weather be like tomorrow ? 5、What do you want to eat ? 听力答案 一、听录音,选出你所听到的单词。 1、A list 2、 C third 3、 B spell 4、 C walk 5、A ship 6、 B went 7、 C rainy 8、A fun 9、C hair 10、B hot 二、听录音,给图片排序。 1、D rain 2、H hot dog 3、A coat 4、J rabbit 5、G buildings 6、E letters 7、B sun 8、I cow 9、C balloons 10、F houses 三、听问句,选答语。 1、B What did Helen Keller learn ? 2、A Did you see a film last Sunday ? 3、C What are you going to do ? 4、C What will the weather be like tomorrow ? 5、B What do you want to eat ? 笔试答案 一、找出不同类的单词。 1、A 2、B 3、C 4、A 5、B 二、按要求写一写。 flew 2、spent 3、noodles 4、putting 5、活着;居住 6、大声地 7、with 8、about 9、bought 10、swimming 三、单项选择。 1、B 2、C 3、A 4、A 5、B 6、A 7、B 8、B 9、C 10、C 四、选择配伍。 1、G 2、H 3、A 4、D 5、C 6、I 7、B 8、E 9、J 10、F 五、补全对话。将正确答案的序号写在横线上。 1、B 2、A 3、E 4、C 5、D 六、连词成句。 1、I bought you this book . 2、Why do you have cups on your heads ? 3、His son was very proud of him . 4、The apples are falling down the stairs . 5、These cows are very thirsty . 七、单词拼写。 1、happiness 2、baseball 3、balloons 4、bought 5、loudly 八、阅读理解。根据短文内容判断正(T)误(F)。 1、T 2、F 3、T 4、F 5、T 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-20
    • 下载1次
    • 1268.2KB
    • 21jy_858435642
    进入下载页面

    需要精品点:3个

  • ID:4-5853257 [精] 外研版(三年级起点)小升初英语模拟试题(二)(含听力书面材料+解析+答案)

    小学英语/小升初专区/小升初模拟试题

    中小学教育资源及组卷应用平台 外研版小升初模拟试题(二) 听力部分(30分) 一、听录音,选出你所听到的单词。(10分) ( )1、A、little B、later C、letter ( )2、A、reading B、writing C、walking ( )3、A、body B、baseball C、balloon ( )4、A、fly B、finish C、cry ( )5、A、quiet B、loudly C、lucky 二、听录音,选出你所听到的句子。(10分) ( )1、A、You’ve got a stamp from New York . B、You’ve got a kite from China . C、You’ve got a knife and fork . ( )2、A、Where does it live ? B、Why are you wearing a dress ? C、Why are you wearing a coat ? ( )3、A、We are going to have a picnic this Sunday . B、We had a picnic last Sunday . C、We had a very interesting day last Sunday . ( )4、A、Wishing you happiness every day . B、Best wishes to you ! C、Good luck for you . ( )5、A、She is swimming . B、She is playing basketball . C、She is playing chess . 三、听录音,把句子补充完整。(10分) 1、Don’t _______ in the library . 2、I’m going to _______History . 3、The oranges are ______ . 4、I want a ________ , please . 5、The balloons are _______ . 笔试部分(70分) 一、选出不同类的单词。(10分) ( )1、A、study B、go C、spoke ( )2、A、letter B、see C、look ( )3、A、excited B、happiness C、wonderful ( )4、A、speech B、duck C、cow ( )5、A、cashier B、keep C、bark 二、英汉互译。(10分) 保持________________ 2、看起来像________________ 3、超过________________ 4、很久以前________________ 5、犯错误________________ 6、study Chemistry ________________ 7、in the library________________8、turn left ________________ 9、fly away________________ 10、stand in line________________ 三、单项选择。(10分) ( )1、She can’t _______that bird . A、 read B、see C、saw ( )2、______dolls is my hobby . A、collecting B、collect C、Collecting ( )3、It won’t ______in Beijing . A、snow B、cold C、rainy ( )4、I want a hot dog and _______noodles . A、some B、any C、many ( )5、Go to bed and ______a good night . A、had B、has C、have ( )6、The library is _______your left . A、in B、on C、about ( )7、She wants a hot dog with _______and lots of cheese . A、lot B、a lot C、lots ( )8、It looks like you’re going to _____hungry , Mike ! A、stay B、stays C、stayed ( )9、Last Saturday we ______a picnic in the park . A、had B、have C、having ( )10、Good luck _______the future . A、for B、to C、with 四、选择配伍。(10分) ( )1、Are you going to run in the park ? A、Yes , I did . ( )2、What do you want to drink ? B、Yes , I am . ( )3、Did you have a nice holiday ? C、No , it won’t . ( )4、Will it be hot in Beijing ? D、It’s half past six . ( )5、What time is it ? E、A cola , please . 五、用所给单词的正确形式填空。(10分) 1、It will ________(rain)in Hainan . 2、Lingling is _______(play)the piano . 3、What an ________(interest)film ! 4、He ________(spend)about sixteen hours in space . 5、What is Tom going to _______(wear)next Saturday ? 六、连词成句。(10分) 1、Chinese , mistakes , I , a , lot , with , of , words , make _____________________________________________(.) 2、Shenzhou V , of , the , name , the , spaceship , is _____________________________________________(.) 3、forty , more , it’s , long , kilometres , thousand , than _____________________________________________(.) 4、birthday , father , things , buying , is , my , for , party , my _____________________________________________(.) 5、wind , shining , and , the , is , sun , the , blowing , is _____________________________________________(.) 七、阅读短文,判断正(T)误(F)。(10分) Mike was busy last weekend . He washed his schoolbag on Saturday morning . Then he went to the library . On Saturday afternoon , he did homework and went fishing . On Sunday morning , he cooked breakfast and watched TV . On Sunday afternoon , he saw a film with his friends . ( )1、Mike washed his schoolbag on Sunday morning . ( )2、Mike went to the library on Saturday morning . ( )3、Mike went fishing on Sunday afternoon . ( )4、Mike saw a film with his father . ( )5、Mike cooked breakfast on Sunday morning . 听力原文 一、听录音,选出你所听到的单词。 1、later 2、 walking 3、body 4、finish 5、lucky 二、听录音,选出你所听到的句子。 1、You’ve got a knife and fork . 2、Why are you wearing a dress ? 3、We are going to have a picnic this Sunday . 4、Best wishes to you ! 5、She is playing chess . 三、听录音,把句子补充完整。 1、Don’t talk in the library . 2、I’m going to study History . 3、The oranges are falling . 4、I want a hot dog , please . 5、The balloons are flying away . 听力答案 一、听录音,选出你所听到的单词。 1、B later 2、 C walking 3、A body 4、B finish 5、 C lucky 二、听录音,选出你所听到的句子。 1、C You’ve got a knife and fork . 2、B Why are you wearing a dress ? 3、A We are going to have a picnic this Sunday . 4、B Best wishes to you ! 5、C She is playing chess . 三、听录音,把句子补充完整。 1、Don’t talk in the library . 2、I’m going to study History . 3、The oranges are falling . 4、I want a hot dog , please . 5、The balloons are flying away . 笔试答案 一、选出不同类的单词。 1、A 2、A 3、B 4、A 5、A 二、英汉互译。 keep on 2、look like 3、more than 4、a long time ago 5、make mistakes 6、学习化学 7、在图书馆 8、左转 9、飞走 10、站队 三、单项选择。 1、B 2、C 3、A 4、A 5、C 6、B 7、C 8、A 9、A 10、A 四、选择配伍。 1、A 2、E 3、A 4、C 5、D 五、用所给单词的正确形式填空。 1、rain 2、playing 3、interesting 4、spent 5、wear 六、连词成句。 1、I make a lot of mistakes with Chinese words . 2、The name of the spaceship is Shenzhou V . 3、It’s more than forty thousand kilometres long . 4、My father is buying things for my birthday . 5、The sun is shining and the wind is blowing . 七、阅读短文,判断正(T)误(F)。 1、F 2、T 3、F 4、F 5、T 21世纪教育网 www.21cnjy.com 精品试卷·第 2 页 (共 2 页) HYPERLINK "http://21世纪教育网(www.21cnjy.com) " 21世纪教育网(www.21cnjy.com)

    • 小/初/高考模拟试卷
    • 2019-05-20
    • 下载0次
    • 1186.7KB
    • 21jy_858435642
    进入下载页面

    需要精品点:3个