欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:54.226.4.91)

小学英语香港牛津(New Magic)版
全部(34) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5608152 香港牛津(New Magic)版小学英语 三年级下册期末测试卷(含听力原文+答案 无音频)

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/1B/期末专区

    【精品】期末测试卷(含听力原文+答案+重点解析) 译林版(三起)-三年级英语下 听力部分 笔试部分 题号 一 二 三 四 一 二 三 四 五 六 七 得分 [ Listening Part(40分) 一、听录音,选出你所听到的单词。(10分) ( )1. A. three B. tree C. seven ( )2. A. eight B. eat C. egg ( )3. A. bag. B. bed C. baby ( )4. A. man. B..mum C. milk ( )5. A..door. B. your. C..four 二、听录音,判断所听内容是否与图片相符,相符的写“T”,不相符的写“F” 。(10分) 1. 2. 3. ( ) ( ) ( ) 4. 5. ( ) ( ) 三、听录音,给下列句子排序 (10分) ( )We are twins. ( )Are these cows? ( )Is this you rubber? ( )Don’t eat in the library. ( )It’s time for English. 四、听录音,选择合适的答句 (10分) ( )1. A. I’m Liu Tao. B. I’m seven. ( )2. A. This is a toy car. B. I want a toy robot. ( )3. A Thank you. B. It’s a nice bird. ( )4. A. No, it isn’t. B. Yes, please. ( )5. A. It’s in the desk. B. She’s in the library. Writing Part(60分) 一、选出与其他两项不同类的单词 。(10分) ( )1. A. pie B. stand C. sleep ( )2. A. Miss Li B. mother C. father ( )3. A. those B. these C. this ( )4. A. we B. in C. you ( )5. A. crayon B. talk C. ruler ( )6. A. there B. in C. under ( )7.A.desk B. your C. my ( )8.A.three B. five C .orange ( )9.A.who B. what C. hot dog ( )10.A.pig B.cow C. door 二、翻译词组 (5分) 1.在门后面_________________ 2. What about you? _______________ 3.这个椅子_________________ 4. 一个橙子 ________________ 5. Make a wish. _________________ 三、选择题(10分) ( ) 1. –What’s this?.--_______________. A. It’s a pen. B. It’s pen. C. No, it’s a pen. ( ) 2. Is this ________ English book? A . I B you C your ( )3. ________is this? A. What B. What’s C. what ( )4.Where ’s my schoolbag? A. No, it isn’t. B It’s my schoolbag. C. It’s over there. ( ) 5. _______ are you? I’m six. A. How B. What old C. How old ( )6.It’s time _______the cake. A to B for C in ( )7. ______ talk. A Don’t B Not C No ( ) 8. Who’s this? --________. A. Yes, I am. B. It’s red. C. She’s my mother. ( ) 9. — Is that your pen ? — No, it ________. A. is B. isn’t C aren’t ( )10. --Would you like a green egg? --________. A. Yes, I am B. No, I’m not. C. Yes, please. 四、情境选择(5分) ( ) 1. 当你想给别人介绍你的爷爷时,应该说: A. This is my grandpa. B. Who is he? C. Is he your grandpa? [来源:Z。xx。k.Com] ( ) 2. 外面风很大,妈妈对你说: A. Please open the window. B. Please open the door. C. Please close the window. ( )3.当你想告诉别人这不是你的书时,你应该说: A. I’m sorry. B This is your book. C. This isn’t my book. ( )4.当你想询问别人面前的牛奶是不是对方的时,你会说: A. That is your milk. B. Is that your milk? C. Is this your milk? ( )5.当你想询问你的橡皮在哪里时,你应该说: A. What’s that? B where’s my rubber? C. Where’s my rubber? 五、选择合适的答语(10分) ( )1.What time is it? A. It’s a duck. ( )2. What’s this? B. Thank you. ( )3.Is this your sister? C. No, she’s my cousin. ( )4.Happy birthday! D. It’s behind desk. ( )5.Where’s your lunch box? E. It’s 7 o’clock. 六、根据中文,完成句子(10分) 1. 鸟在哪儿? 哦,它在课桌下面。 _______ is the bird? Oh, it’s _______he_______ . 2. 那是你的包吗? 不,那不是。 Is _______your_______? No, it_______ . 3. 你想喝牛奶吗? Would you like to ______ milk ? 4. 你呢? What _______you ? 5. 这些是梨吗? 不,这是一个苹果。 _______ these pears? No, It’s____ apple. 七、排列句子(10分) ( ) Yes ,I am. ( ) Here you are. ( ) Would you like an egg , Liu Tao? ( )Hi! Are you Liu Tao? ( ) No ,thank you. I’d like an ice cream. 【精品】期末测试卷(含听力原文+答案+重点解析) 译林版(三起)-三年级英语下 参考答案 Listening Part 原文:[ 一、听录音,选出你所听到的内容。 1.tree 2.eight 3.baby 4.milk 5.your 二、听录音,判断所听内容是否与图片相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。 1. Happy birthday! 2. It’s 6 o’clock. It’s time for dinner. 3.Don’t run. Be careful. 4. Are these pigs? No, they’re sheep. 5.Where’s the bird? It’s on the chair. 三、听录音,给下列句子排序。 1.It’s time for English. 2.We’re twins. 3.is this your rubber? 四、听录音,选择合适的答句。[来源:学&科&网] 1. How old you? 2. Make a wish. 3. This is for you. 4. Is that your pen? 5. Where’s Helen? 答案及解析 Listing Part 一、1. A 2. A 3. C 4. C 5. B 二、1. T 2. T 3. T 4. F 5. F 三、2 5 3 4 1 四、1.B 2.B 3.A 4.A 5.B 6.A Writing Part 一、1.A 2.A 3.C 4.B 5.B 6.A 7.A 8.C 9.C 10.C 解析: 1.B.C选项为动词,A为名词。 2.B.C选项为家庭成员,A不是。 3.A.B选项为复数,C是单数。 4.A.C选项为代词,B是介词。 5.A.C选项为名词,B是动词。 6.B.C选项为介词,A是代词。 7.A选项为亲属,B.C是 形容词性物主代词。 8.A.B选项为数词,C是名词。 9.A.B选项为疑问词,C是名词。 10.A.B选项为动物,C是生活用品。 二、1.behind the door 2. 你呢?3.this chair 4. an orange 5. 许愿。 三、1. A 2. C 3. A 4. C 5. B 6. B 7. A 8. C 9. B 10. C 解析: 1.题干意思为:这是什么,回答应为:它是一支钢笔,而且首字母应大写,故选A。 2.题干意思为:这是你的英语书吗,应填入形容词性物主代词,故选C。 3.题干意思为:这是什么,翻译为英文为:What’s this ?故选A。 4.题干意思为:我的书包在哪,回答应为:它在那。故选C。 5.答语为我六岁了。提问年龄用How old ...? 故选C。 6.句型It’s time ……后接名词时,用It’s time for ……,故选B。 7.题干意思为:不要说话,翻译成英语为Don’t talk.,故选A。 8.题干意思为:这是谁?只有C选项“她是我妈妈。”符合,故选C。 9.题干意思为:那是你的钢笔吗?不,它不是。回答应用单数否定形式,故选B。 10.题干意思为:你喜欢一个绿色的蛋吗,回答应为:是的。故选C。 四、1. A 2. C 3. C 4. C 5. C 解析: 1.当你想给别人介绍那你的爷爷时,应说:这是我的爷爷,翻译成英语为This is my grandpa.,故选A。 2.外面风很大时,应关窗户,故选C。 3.当你想告诉别人这不是你的书时,应说:This isn’t my book.,故选C。 4.当你询问别人面前的牛奶是不是对方的时,应用表示近处的this来问,故选C。 5.当你想询问你的橡皮在哪时,应说Where’s my rubber? 首字母大写,故选C。 五、1. E 2. A 3. C 4. B 5 .D 解析: 1.题干意思为:几点了,回答应为:7点了,翻译成英语为选项E。 2.题干意思为:这是什么,回答应为:这是一只鸭子,翻译成英语为选项A。 3.题干意思为:这是你姐姐吗,回答应为:不,她是我表妹,翻译成英语为选项C。 4.题干意思为:生日快乐,回答应为:谢谢,翻译成英语为选项B。 5.题干意思为:你的午餐盒在哪,回答应为:他在桌子后面,翻译成英语为选项D。 六、1. Where under desk 2. that schoolbag isn’t 3. drink 4. about 5. are an 解析: 1.根据中文提示,英文句子可翻译为:Where is the bird? Oh, it’s under the desk. 2. 根据中文提示,英文句子可翻译为:Is that your bag? No ,it isn’t. 3. 根据中文提示,英文句子可翻译为:would you like to drink milk? 4. 根据中文提示,英文句子可翻译为:What about you? 5根据中文提示,英文句子可翻译为:Are these pears? No, It’s an apple. 七、2531

  • ID:4-5540390 Happy days 2 School play 3rd Week 同步练习(含答案)

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/4B/Module:Happy days /2 School play

    Week 1 Grade 3 English weekly homework Class__ Grade__Name_____ W(书写)____R(正确)____DB____ Time(建议用时) :30 (分钟) Time(实际用时):____Sign here(家长签字) ______ 看一看,选词填空。 shock interest excite frighten boring tire 1. 2. The book is . This show is _____________. I am . We are _______________. 3. 4. 4. The marathon is ____________. The film is ______________. We are ____________. We are _______________. 5. 6. The play is _____________. The accident is ________. I feel _____________. They ‘re ____________. 二.写出下列时间。(past,to) 5:00-________________ 11:00---__________________ 6:15-___________________ 7:15---_______________ 4:30-____________________ 2:30---____________________ 1:45-________________ 12:45---___________________ 2:10-_____________________ 7:20---___________________ 8:40---_____________________ ================================================ 压缩包内容: 3rd Week grade 4 english weekly homework.docx

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-03-08
    • 下载19次
    • 190.81KB
    • 21jy_583740464
  • ID:4-5540154 Module:Happy days 2 School play grammar 课件 22张PPT

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/4B/Module:Happy days /2 School play


    new magic 4b-unit 2 grammar 1:22张PPTUnit 2 School play
    Indefinite pronouns
    We use ‘someone’, ‘anyone’, ‘everyone’ and ‘no one’ to talk about people.
    someone
    anyone
    everyone
    no one
    有人;某人
    任何人
    每一个人
    没有人
    We use singular verbs after ‘someone’, ‘anyone’, ‘everyone’ and ‘no one’.
    ================================================
    压缩包内容:
    new magic 4b-unit 2 grammar 1.ppt

  • ID:4-5531172 Module:Happy days 2 School play 课件 25张PPT 无音视频

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/4B/Module:Happy days /2 School play

    nm4b u2 look and say:25张PPTGame Time! Guess the emotions Emotions Who is bored Worried Shocked Excited And frightened Unit2 School Play Look and say Activities play football watch a movie play basketball ================================================ 压缩包内容: nm4b u2 look and say.ppt

  • ID:4-5503450 Week 2 Grade 4 English Weekly Homework (含答案)

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/4B/Module:Happy days /1 New year fun

    2nd Week Grade 4 English weekly homework(answer):7张PPT Week 2 Grade 4 English weekly homework Class___ Name_____ 家长签字 __________ W:_____ R:_____ Time(建议用时) :On Friday evening 30 (分钟) Time(实际用时):__________ Ⅰ.根据图片用正确的单词填空 1. What is Judy going to do tomorrow Judy __________________________ tomorrow. What is Daniel going to do next week Daniel next week . What are you going to do next Sunday ____________________________________(build sandcastles). What are Harry and his friends going to do next Monday (watch a film). Ⅱ.用时间短语写出以下时间. (1) (2) What time is it What time is it _____________________ _____________________ (3) (4) What time is it What time is it _____________________ _____________________ ================================================ 压缩包内容: 2nd Week Grade 4 English weekly homework.docx 2nd Week Grade 4 English weekly homework(answer).ppt

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-02-28
    • 下载14次
    • 823.47KB
    • 21jy_583740464
  • ID:4-5489932 Module:Me, my family and friends Unit 1 I can sing 第三课时表格教案

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/1B/Module:Me, my family and friends/Unit 1 I can sing

    Total No. 3 Week 1 Date Designer Topic Unit 1 I can sing (reading skills and personal letters) Period 3  Objectives Review the sentences structure we have learnt Enable ss to know about letters Learn the first two paragraphs of the letter, and try to retell.  Activities Learn about the letters and letter structure. Read and imitate the first 2 paragraphs. Retell the paragraphs and try to describe our own parents.  Aids Cards, books, computer  Procedure Content Methods Purpose  Warming up Sing a song Sing the song To warm up  Teaching Pre-task 1 Learn about “can” and “cannot” with pictures. 2 talk about the letter. Holly writes a letter to her friend Myyuki. Do you know what a letter is Then show an envelope and talk about the structures. Ss look at the pictures of the characters and speak out a sentence with “can” or “cannot” Prepare for the learning of the content. Prepare for the learning of the content. ================================================ 压缩包内容: reading 1 教案.docx

  • ID:4-5489922 Module:Me, my family and friends Unit 1 I can sing 第二课时表格教案

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/1B/Module:Me, my family and friends/Unit 1 I can sing

    Total No. 2 Week 1st Date Designer: Topic Unit 1 I can sing(Can…) Period 2  Objectives Enable ss to say the new words “write, read, drive, skip” Enable ss to say the sentences structures “Can you/he/she/it … Yes, I/he/she/it can. No, I/he/she/it cannot.”  Activities Answer some questions after the video Help the teacher complete the table Complete the table of their own group and show others  Aids Cards, books, computer  Procedure Content Methods Purpose  Warming up Sing a song Sing the song < What can you do> To warm up  Teaching Pre-task sing, dance, draw, read, fly, cook, swim What can … do It can… Can it… Yes, it can./ No, it cannot. write, read Can you… Yes, I can./ No, I cannot. Show ss a short video Ask ss some questions T: What can … do S: It can… T: Can Jojo fly Show the word “cook” and sentences structures “Can it… Yes, it can. /No, it cannot.” Ss: No, it cannot. …. T: Can you write ================================================ 压缩包内容: look and say 02 教案.docx

  • ID:4-5489908 Module:Me, my family and friends Unit 1 I can sing 表格教案

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/1B/Module:Me, my family and friends/Unit 1 I can sing

    Total No. 1 Week 1st Date Designer Topic Unit 1 I can sing (What can…) Period 1  Objectives New words: “draw, sing, dance, cook, fly, swim,drive,skip” Sentence Structure: “What can sb do He/She/it/I can…”  Activities Do the actions and say the words Describe the picture Act out the short passage  Aids Cards, books, computer  Procedure Content Methods Purpose  Warming up Watch a video The teacher shows ss the video from the E-book. To warm up  Teaching Pre-task “draw, sing, dance, swim,drive,skip” T:what can the children do(freetalk) 2.Show the cards and radio of new words. Do as I say: The teacher says a word and the ss do the actions. Say as I do: According to the teacher’s actions, ss speak out the word 2.big low voice (to practice the words) Learn the new words  While-task  Look and say Picture from the book(Page 2) What can Miss Tickle do She can cook. What can Didi do He can swim. What can MonMon do ================================================ 压缩包内容: look and say 01 教案1.doc

  • ID:4-5489848 Week 1 Grade 4 English Weekly Homework (含答案)

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/4B/Module:Happy days /1 New year fun

    Week 1 Grade 4 English weekly homework Class__ Grade__Name_____ W(书写)____R(正确)____DB____ Time(建议用时) :30 (分钟) Time(实际用时):______Sign here(家长签字) _______ 一.看一看,他们打算做什么。 1. What is Judy going to do tomorrow ___________________________________. What is Daniel going to do next week ___________________________________. What are you going to do next Sunday ____________________________________(build sandcastles). What are Harry and his friends going to do next Monday ______________________________(watch a film). 5. What is Mike going to do in the evening ___________________________________(go jogging). 6. What are Holly and Emma going to do next weekend _____________________________(watch a show). 二.看图,完成下面的对话。 Mrs Fan: Whose teddy bear is this Joe: It’s __________. Mrs Fan: _________ books _________________(are these/ is this) Joe: Yes, they are ___________. Mrs Fan: There’s a football under the chair. Whose football __________ ================================================ 压缩包内容: week 1 grade 4 english weekly homework (1).docx

    • 同步练习/一课一练
    • 2019-02-26
    • 下载15次
    • 248.92KB
    • 21jy_583740464
  • ID:4-5489846 New Magic4B 1 New year fun Reading 课件 12张PPT

    小学英语/香港牛津(New Magic)版/4B/Module:Happy days /1 New year fun


    new magic4b unit 1 reading:12张PPTWeek 2
    Feb. 26th
    Tuesday
    Tuesday
    WednesdayThursday
    Friday
    Saturday
    Sunday Monday
    Spring
    March April May
    Summer
    Autumn
    Winter
    June July August
    September October November
    December January February
    ================================================
    压缩包内容:
    new magic4b unit 1 reading.ppt

1234下一页