欢迎您,[登陆][注册] (您的IP:18.212.92.235)

小学英语沪教版(三年级起点)
全部(1120) 课件 教案 试卷 学案 素材 视频 电子教材
不限 普通资料 精品资料 特供资料 成套资料
  • ID:4-5367800 牛津沪教版小学英语六年级上册期末检测(含答案及听力书面材料 无音频)

    小学英语/期末专区/六年级上册

    2018年秋学期六年级英语期末检测卷 时间:40分钟 听力部分(30分) 一、选出你所听到的内容,并将其序号填入题前括号内。(每小题1分,共8分) ( )1. A. plan B.plant C.protect ( )2. A.rich B. rubbish C.reuse ( )3. A. more B. messy C. magic ( )4. A. fall B.floor C.flower ( )5. A.hard B.high C.heavy ( )6. A. clouds B. cloudy C. coal ( )7. A. fireworks B. friends C.firecrackers ( )8. A. go well B. go on C. get on 二、根据你所听到的句子,选择相应的答语,并将其序号填入题前括号内。(每小题2分,共10分) ( )1. A.In Shanghai. B.In Beijing. C.In Nanjing. ( )2. A.The metro. B. The subway. C.The underground. ( )3. A. Yes,there are. B. Yes,they are. C. No,there aren’t. ( )4. A.Water. B.Energy. C.Trees. ( )5. A.Yes,they do. B.Yes,they were. C.No,they didn’t. 三、根据你所听到的对话和问题,选出正确的答案,并将其序号填入题前括号内。(每小题1分,共5分) ( )1. A. No smoking. B.No swimming. C.No parking. ( )2. A.To Hainan. B.To Xi’an. C.To Hongkong. ( )3. A. In the USA. B. In the UK. C. In Australia. ( )4. A.No, he didn’t. B.No, he doesn’t. C. I don’t know. ( )5. A.By car. B.By bus. C.By taxi. 四、听短文,填入所缺单词。(每小题1分,共7分) The Lantern Festival is a Chinese traditional festival. It is in February or ___________. It’s on the 15th of January in Chinese lunar(阴历的) year. People usually ___________ tangyuan at this festival. It is a kind of glutinous rice(糯米) ball. It ___________family reunion(团圆) and happiness. At the Lantern Festival people usually go out after ___________and ______________ lanterns on the streets or in the _____________. Sometimes ____________ are fireworks at night. People like watching them very much. 笔试部分(70分) 五、词汇运用。(每小题1分,共15分) A] 根据首字母提示完成句子。 1. The prince had a lot of gold(金子). He was r_________. 2. Mike’s grandpa often w news on the Internet. 3. It is r today , we have to take umbrellas. 4. 1st October is our N Day. 5. Your hands are really d ! Go and wash them. B] 根据所给单词的适当形式完成句子。 1. Thirty years ago,my father (write)letters to his friends. 2. Chinese New Year is coming. We (visit)our grandparents next week. 3. A:I’m thirsty. B:Do you want (some)water? 4. Water is useful. We use water (clean)things every day. 5.‘No (swim)’means you can’t swim here. 6. Look, the girls ______________(fly) kites happily in the park. 7. Nancy could not __________(draw) when she was four years old. 8. He often_________ (go) to work on foot but he_________ (take) a taxi this morning because he got up late. 9. There__________(be) a lot of plastic bags in the river just now. 六、选择合适的词完成句子,将序号填在横线上,每词限用一次。(每小题1分,共8分) A. take the metro B. on the 4th Thursday of November C. on the Internet D. Danger E. drive too much F. put the rubbish in the bin G. hold onto H. on 5th June 1. To keep our school clean, we should __________________. 2. There’s a sign ‘____________’ over there. We should stay away from it. 3. World Environment Day is ___________________. 4. Thanksgiving Day is _____________________. 5. Please________________ the kite. Don’t let it fly away. 6. Now more and more people do shopping ___________________. 7. We should not _________________ because cars use a lot of energy. 8. Many people in Beijing ____________________ to work. 七、选择正确答案,并将其序号填入题前括号内。(每小题1分,共12分) ( ) 1. The baby _________ walk last month.Now she ________ walk. A. wasn’t; can B. couldn’t; can? C. can’t; could ( ) 2. __________ not much water in many places, so we should reuse and save water. A. There are B. There is C. They are ( ) 3.— ________ was the fashion show in your school? —It was great. A. How ? B. What C. Where ( ) 4. _____________is the most important holiday in the UK. A. Easter B.Christmas C.Halloween ( ) 5. Thirty years ago, Mr Li ____ letters to his friends, but now he ____ e-mails to them. A. writes; is writing B. wrote; writes C. write; is writing ( ) 6. The new shoes are for you. Please _______. A. try on them B. try them on C. try it on ( ) 7. It _______ a lot yesterday evening. I was wet when I got home. A. rainy B. raining C. rained ( ) 8. — Did you ________ to Beijing by plane? —No, we ______ a train. A. go, take B. went, took C. go, took ( ) 9. The little girl likes_______________ before she goes to sleep. A. listen to stories B. listening to stories C. listens to stories ( )10.找出下列单词中划线部分发音与其它两个不同的单词。 A.wood B.classroom C.good ( )11.— I went to Shanghai with my family and had a lot of fun last Saturday. —________. Oh, what a day! B. Wow, wonderful! C. Thank you. ( )12.A:My family had a picnic yesterday. But there was heavy rain and we were wet. B: . A.What a pity! B.Wonderful! C.It was great fun. 八、按要求改写句子。(共10分,第5小题2分,其余每空1分) 1. Mike could reuse newspapers to make a box. (改为一般疑问句) Mike newspapers to make a box? 2.The sign means “ No eating or drinking”.(对画线部分提问) What the sign _________? 3. There were some dead fish in the river . (改为否定句) There dead fish in the river. 4.We can walk to school every day. (改成同义句) We can go to school __________ __________every day. 5.going,be,next,to,Chinese New Year,is ,it ,week(.)(连词成句) 九、将下列句子排成一段通顺的文章。【选自快乐阅读】(共5分) A. He played the violin and the man couldn't help dancing. B. Finally,the landlord(地主) couldn't bear.He gave John all the money. C. John knew it's a magic violin.He wanted to give the landlord a lesson. D. On his way,he cut some wood for a man without getting any money. E. One day,John helped a poor old lady and she gave him a violin. F. He asked the landlord for this money but he refused.So John played the violin. _______ _______ A _________ ________ _________ 十、阅读理解。(每小题1分,共15分) A】选择适当的单词或短语完成短文,将序号填入题前括号内。(每小题1分,共5分) The Spring Festival is the biggest festival in __________. It is also called Chinese New Year. Before the Spring Festival, people always give their home____________ to sweep away the bad luck. On Spring Festival Eve, people always get together with their families and have a big dinner. ____________, they usually watch the Spring Festival Gala on TV. They often stay up very late to welcome the new year. Some people ________fireworks and firecrackers. At the Spring Festival, children always get ___________ from the elders(长辈) and relatives. ( ) 1. A. China B. Japan C. the UK ( ) 2. A. dress up B. a big cleaning C. rice dumplings ( ) 3. A. In the morning B. In the afternoon C. After dinner ( ) 4. A. make B. light C. throw ( ) 5. A. sweets B. toys C. red packets B】根据短文内容,正确的写“T”,错误的写“F”。(每小题2分,共10分) We need clean water in our daily life, but now the water of many rivers is dirty. It is a big problem (问题).What can we do to keep the water clean and save water? In our daily life, sometimes we don’t turn off the taps after cleaning our hands. Sometimes we throw rubbish into the rivers. It’s too bad. We should stop doing these things. I think we can reuse the water. For example, after washing something, we can water the flowers or sweep the floor with the water we used. Water is important. Let’s keep it clean and save it. ( )1. Dirty water is a big problem. ( )2. All the rivers are clean now. ( )3. We can’t throw rubbish into the river. ( )4. We should turn on the taps after cleaning our hands. ( )5. We shouldn’t reuse the water. 十一、书面表达:元旦假期过后,杨玲想告诉她的网友苏珊她的假期生活,请你根据表格中的信息及自己的想象,帮她完成下面的电子邮件。要求:1、介绍的内容要基本包含信息表中的信息,可以适当添加内容;2、语言通顺,意思连贯,书写规范;3、至少五句话。(共5分) Dates Dec.30th Dec.31st Jan.1st Weather cloudy rainy sunny Activities visit grandparents see a film go to the park Dear Susan, I had a nice New Year’s Day holiday. Love, Yang Ling 2018年秋学期六年级英语期末检测卷 听力文字稿 一、选出你所听到的内容,并将其序号填入题前括号内。(读两遍) 1. There are many good ways to protect the Earth. 2. We can reuse the paper to make something useful. 3. He always puts his clothes here and there. So his room is messy. 4. Watch out! The floor is wet. 5. There was heavy snow last Thursday. We made a big snowman in the playground. 6.It is cloudy today. 7.They are going to watch fireworks in the evening. 8. Let’s go on talking about our plans for the party. 二、根据你所听到的句子,选择相应的答语,并将其序号填入题前括号内。(读两遍) 1. Where is the Summer Palace? 2. What do people call the metro in the UK? 3. Are there any signs in your school? 4. It is useful. We can use it to drive cars. What is it? 5. Did people often write emails to each other thirty years ago? 三、根据你所听到的对话和问题,选出正确的答案,并将其序号填入题前括号内。(读两遍) 1. A: Dad, why don’t you park your car over there? B: Look, there’s a sign over there. We can’t park our car there. A: Oh, I see. Q: What sign do they see? 2. A: Winter holiday is coming. Do you have any plans, Wang Bing? B: Yes, I’m going to Hainan with my family. A: Wow, sounds great! You can have a warm holiday. Q: Where is Wang Bing going for the winter holiday? 3. A: Do you have an e-friend, Yang Ling? B: Yes, I do. Lily is my e-friend. A: Where does she live? B: She lives in London. Q: Where is Yang Ling’s e-friend? 4. A: Hi, Mike. Did you go to the park last weekend? B: Yes, I went there with some friends. A: Sounds good. Did you fly kites there? B: No, we brought our kites, but it started to rain after lunch. We had to go home. Q: Did Mike fly kites in the park last weekend? 5. A: How do you come to school, Liu Tao ? Do you come to school in your father’s car? B: No. I usually come to school by bus. A: Good. We should save energy. Q: How does Liu Tao come to school? 四、听短文,填入所缺单词。(读三遍) The Lantern Festival is a Chinese traditional festival. It is in February or March. It’s on the 15th of January in Chinese lunar(阴历的) year. People usually eat tangyuan at this festival. It is a kind of glutinous rice(糯米) ball. It means family reunion(团圆) and happiness. At the Lantern Festival people usually go out after dinner and watch lanterns on the streets or in the parks . Sometimes there are fireworks at night. People like watching them very much. 参考答案: 听力 一. 1. C 2. C 3. B 4. B 5. C 6. B 7.A 8.B 二. 1. B 2. C 3. A 4. B 5. C 三. 1. C 2. A 3. B 4. A 5. B 四. March, eat, means, dinner, watch, parks, there 笔试 词汇运用 A] 1. rich 2. watches 3. rainy 4.National 5.dirty 1.wrote 2.are going to visit 3.some 4. to clean 5.swimming 6.are flying 7.draw 8.goes,took 9.were 六、选择合适的词完成句子 1. F 2. D 3.H 4. B 5. G 6. C 7. E 8. A 七、选择题 1. B 2. B 3. A 4. B 5. B 6. B 7. C 8. C 9. B 10. B 11.B 12.A 八、改写句子 1.Could,reuse 2.does,mean 3.weren’t,any 4.on foot 5. It is going to be Chinese New Year next week. 九、排序 E D A C F B 十、阅读理解 A) 1. A 2. B 3. C 4. B 5. C B) 1. T 2. F 3.T 4. F 5. T

  • ID:4-5049066 Unit8 At the shop 教学设计

    小学英语/沪教版(三年级起点)/四年级上册/Module 3 Places and activities/Unit 8 At the shop

    4A U8 At the shop Period 1 教学设计 一、教材分析 《At the shop》是牛津英语四年级上册Module 3 Unit 8第一课时。《At the shop》 一课主要是学习6个食物的单词(因为本节课同学们已学过,我又补充了“cabbage”这个新词),以及如何使用句型What would you like?询问他们想要什么并能用“I’d like some……”进行回答 。本课我们要学习6个关于食物的单词,其中carrots、tomatoes、potatoes 、cabbage等单词比较难学,meat、fish、rice等单词学起来比较容易 ,因此,要做好单词复习部分来消除学生的畏难心理,同时将四个生词的新授定为教学重点。句型较为简单,学生已经接触过,在句型学习的基础上,我又创编了在超市购物情景,让学生进行对话表演,起到了拓展的作用。 二、学情分析 四年级的学生活泼好奇,模仿力强 ,善于表现自我。经过一年多的英语学习,孩子们已经掌握了部分英语词汇和一些简单的日常交际用语,但仍需要大量的语言输入,孩子们对食物的学习很感兴趣,同时也乐于谈论自己的爱好。三年级时他们已经学习了一些食物的英语名称,这为本课的学习奠定了良好的基础。 三、设计理念 1、基础教育阶段英语课程的任务是通过各种教学活动,激发和培养学生学习英语的兴趣,养成良好的学习习惯和形成有效的学习策略,发展自主学习的能力与合作创新的精神,培养学生综合运用英语的能力。本节课是遵循以上原则,并结合小学英语课程标准的要求而设计的。我在教学过程中结合教学内容,借助多媒体,采用儿歌视频、单词游戏、听说、图片、选购食物 、表演等多种形式创设教学情景,使孩子们在“乐中学、学中乐”,有效地提高了学习的趣味性,增强了学生的成就感。 2、英语新课程标准倡导“自主、合作、探究”式学习,让学生在轻松、愉快的氛围中达到学习目标。基于这一理念,我在教学过程中结合教学内容,采用“儿歌导学”,激发了孩子们对食物话题的求知欲,为课文的学习做了铺垫,在同桌在对话练习中巩固句型,使同学们在合作中进步、 在进步中提升,从而增强合作意识。同时,还采用了情景教学法,使学生在真实自然的情境教学中掌握单词、句型,通过交流合作,达到语言、功能、情感、任务有机结合。 3、遵循“以学生为中心,激励性评价为主体”的理念。在这节课的评价中,我主要是采用个人和小组评价为主,结合食物教学内容,课堂表现好的同学奖励实物小贴画,如:hamburgers ticker;在展示中,优秀小组奖励实物(黑板区域展示),为了使评价和教学内容融为一体,让孩子感受到课堂就是生活,从而达到了“知识来源于生活,又应用于生活”的理念。 四、教学目标 (一)语言知识目标: 能够掌握表示食物的7个单词:“carrots, potatoes ,tomatoes,cabbages,fish, meat, rice 。” (二)、语言技能目标: 1、能够正确、合理运用“what would you like? 来询问他们想要什么,并能用“I’d like some ... ...”来进行回答。 2、能进一步在真实的情景中运用对话并进行表演。 (三)、情感态度目标: 通过本课学习使学生有兴趣听、说英语,敢于开口,乐于模仿,在鼓励性评价中树立信心,并养成合理饮食,保持健康的习惯。 五、教学策略 1、运用多媒体创设真实情境,让学生在歌曲、食物、游戏、对话和表演中学习英语,更好地理解、记忆和运用语言知识。 2、采用任务教学法和情景教学法激发学生对语言知识的识记,让语言交流活动贯穿整个课堂。 3、使用鼓励性的评价,激发学生参与课堂活动的积极性,促进学生的全面发展。 六、教学重点和难点 重点: 1、掌握表示食物的单词:“tomatoes,carrots,cabbage、potatoes”。 2、能够正确、合理运用“what would you like? 来询问他们想要什么,并能用“I’d like some ... ...”来进行回答。 难点: 1、掌握单词tomatoes, carrots, cabbage 和 potatoes的发音。 2、能够在真实的情境中运用英语进行选购食物。 七、教学过程 Procedure Stage aims 阶段目标/设计意图 StepI : Warming up:1、Greetings 2、Lead-in (引出本节课课题) 3、Watch a video(水果、食物儿歌视频) StepII: Presentation (1)learn new words.Learn“carrot”T: Listen and guess, It’s a kind of vegetables. It’s orange and long, Rabbits like it .What is it? Ss : 胡萝卜。.教授“carrot”—Read carrot carrot ----引入“carrots”---practice----writeLearn“ potato”T:出示“potato”剪影,What can you see?Ss: 土豆 教授“potato”—Read potato potato ---引入“potatoes”(利用食物potato练习) ---practice----write3、Teaching “tomatoes, cabbages, fish, meat, rice” by the same way.4、Practice these words:A、利用chant 帮助孩子们愉悦的识记单词 B、在观察中发现,并利用顺口溜帮助孩子区分“tomato”和“potato” C、通过猜“箱中物”和游戏帮助学生巩固所学单词。(2) learn the dialogue.1、Lead-in T: I’d like some fish, What would you like ? ----引入“ What would you like ?”(板书),并教授“would”之意,并引导学生回答。2、Practice the dialogueA : T: Let’s go to “Happy shop”, OK? Ss: OK. T: There are so many food, What would you like? Ss: I’d like some………B: Practice the dialogue(work in pairs)(Look at P39, One play Kittty, One play Joe)C: Show Step3: Extention1、T:周末快到了,Let’s go to Ren Ren Jia SupermarketTogether,OK? Ss:……. T: What would you like? 你想知道如何用英语进行购物吗? Ss:……. T:让我们先来欣赏Kitty 的购物表演话剧。引导学生学会用英语礼貌购物。Practice the dialogue.(work in pairs) Show the dialogue.Step4 :Self-checkI、基础题☆ (我会听)( )1、A school B tomato C office ( )2、A rice B potato C candy ( )3、 A carrot B computer C meatII、发展题 ☆☆(我会选)( )1、___ would you like?I’d like some potatoes. A What B How C Where( )2、_____ is the meat? 20 yuan. A What B Where C How much( ) 3、Here you are ! ______ A OK B Thank you C SorryIII、提高题☆☆☆(我会分类)potato milk tomato candy juice water carrot egg cake 1、蔬菜 _____ _____ _____ 2、饮料 _____ _____ _____ 3、食物 _____ _____ _____Step5 情感教育 Step6:Homework1、必做题:课后,和家人或朋友去超市进行一次购物,同时,用今天所学的句型采访一下他们想要的食物。2、选做题:用心去“找一找”我们身边的水果、蔬菜、饮料、食物等英语单词,并分类整理好,下节课,我们比一比,看哪个小组整理的多。 通过观看儿歌视频,营造了轻松愉快的课堂氛围,先从听觉上入手,激发了学生的学习兴趣, 为下文的学习打下了铺垫。 通过猜谜引入“carrot”多媒体展示carrots图片,一方面可以形象直观地学习单词,另一方面使新授单词也变得生动有趣。再利用carrot食物进行直观练习。 通过自编chant、顺口溜、猜谜和游戏来激发孩子的学习兴趣,并能降低识记单词的难度,有利于孩子们识记单词的效率。 创设情境引入 What would you like ?,并引导学生用“I’d like some………”回答,再进行师生对话,同桌对话并表演,加强学生对英语语言的输出能力。 创设|“周末快到了,Let’s go to Ren Ren Jia Supermarket together”这个真实情境,引入用英语进行进行购物,达到学生学会“用英语做事情”的能力。 创设不同层次的练习题,是为了让每个同学都所有所获,增强其自信心的培养。 培养孩子合理饮食、健康生活的好习惯。 八、板书设计 Unit8 At the shopcarrots A: What would you like? tomatoes B: I’d like some potatoes potatoes cabbagesfish meatrice 评价区: 1 2 3 4

    • 同步授课教案
    • 2018-12-14
    • 下载0次
    • 102.5KB
    • yqanjun
  • ID:4-5048974 小学英语沪教版(三年级起点)六年级上册 知识点总结

    小学英语/沪教版(三年级起点)/六年级上册/本册综合

    6a知识点小结 Unit1: 单词:month cute pretty handsome turtle catch fly two months old, a primary school student, junior high school, grow up, be born, in the river, look around, catch flies, look like 句型:Her hair was short and her eyes were big. She was a primary school student. She goes to junior high school. 语法:一般过去时,表示过去某个时间发生的动作或存在的某种状态,动词要用过去式,be动词am/is-was(单数), are-were(复数) Unit2: 单词:famous, during, spend, everyone, countryside, pick summer holiday, go swimming, take phones, go back, on holiday have a good time, in the countryside, pick apples, , stay with sb., good/poor eating habits 句型:How was your summer holiday? It was fun/ great/ wonderful/not bad. We went to the Great Wall, Tian’anmen Square and the Palace Museum. They spent their holiday in London. They had a good time. During the summer holiday, Jill stayed with her grandparents in the countryside. 语法:1. 动词过去式变化规则:①直接加ed,清辅音后读/t/,浊辅音和元音后读/d/,字母t和d后读/?d/;②不发音e结尾加d;③辅音字母加y结尾,变y为i加ed;④重读闭音节,结尾只有一个辅音字母,双写结尾辅音字母加ed. 2. 不规则动词过去式:go—went, take—took, spend—spent, have—had, come—came, do—did, ride—rode, eat—ate 3. 一般将来时:表示将来某个时间将要发生的事情或存在的某种状态,句子结构为:人称+will+动词原形,例如:I’ll show you tomorrow. Unit3: 单词:healthy, unhealthy, hamburger, cola, yesterday, fruit, pie, pizza, sandwich, vegetable, chicken, chocolate, a little, too much, fish and chips, be important to sb., have breakfast/lunch/dinner, a lot of, play sport 句型:What did you have for breakfast this morning? I had two hamburgers and some cola for breakfast yesterday. You should drink some milk and eat some fruit. They do nor like rice, fruit or vegetables. Lily and Bob do not play sport very often. 语法:陈述句: 主语+动词过去式 +其他 否定句:主语+was/were + not +其他 主语+ didn’t +动词原形+其他 一般疑问句:Was/Were +主语+其他 Did+主语+动词原形+其他 特殊疑问句:特殊疑问词+ were/was/did +主语+ 动词原形+其他 Unit4: 单词:neighbour, son, daughter, noisy, owl, dig, last weekend, play chess, play table tennis, a noisy neighbor, make noise, have an idea, dig a hole, have a good sleep, go out, have fun, stop doing sth. 句型:Did you play with Sam last weekend? Yes, I did./ No, I didn’t. 语法:不规则动词过去式:make—made, can—could, dig—dug, sleep—slept Unit5: 单词:thousand, hundred, wild, way, die, rhino, learn, send South China tigers, blue whale, in the past, in the wild, in danger, on one’s way home, take care of, go for a walk, drive aways 句型:In the past ,there were many pandas, but now there are only about one thousand six hundred pandas in the wild. 语法:1. 大数字的表达方法:一万ten thousand, 十万one hundred thousand, 一百万one million, 一千万ten million, 一亿one billion 2. 不规则动词过去式:find—found, see—saw, drive—drove, grow—grew, learn—learnt/learned, send—sent Unit6: 单词: e-friend, country, other, team, hobby, grade, yourself 短语:would like to do sth., in different countries, in other countries, know about sb., wear glasses, school life, talk about, favourite football team, like doing sth. 句型:Would you like to have e-friends in other countries? I’d like to have an e-friend in the US. 语法:反身代词 人称数 第一人称 第二人称 第三人称 单数 myself yourself himself herself itself 复数 ourselves yourselves themseles Unit7: 单词:shall, princess, police, exciting, brave, policeman, boring, queen, mirror, fairest, kill, asleep, see a film, an exciting film, an interesting film, a brave policeman, a beautiful princess, catch bad people, next time, once upon a time, a magic mirror, on the wall, the fairest of all, run away, fall asleep 句型:Shall we go and see a film this weekend? What are you going to do? I’m going to see a film with Jill and Peter. Which film are you going to see? We’re going to Snow White. 语法: 不规则动词过去式:can—could, shall—should, will—would, may—might Unit8: 单词:bee, insect, ant, anything, kind, finger, dancer 短语:insect museum, car museum, science museum, model car, many kinds of, on the second floor, in one’s heart 句型:What did you see at the museum? I saw a lot of interesting cars. Did you buy anything at the museum? I bought a model car. They saw many kinds of robots there. 语法:不规则动词过去式:buy—bought, stand—stood Unit9: 单词:capital, north, east, west, south, palace, most, tourist, building, sushi, in the north of, in the east of, a great city, far away from, each other, by train=on a train=take a train, by plane=by air=on a plane= take a plane, get to, enjoy doing sth. 句型:How does it take to travel by plane? It only takes about two hours by plane. 语法:It(形式主语)+takes+人+时间+to do sth 表示某人花费多长时间做某事(不定式是句子真正的主语),它的同意句型也可以用,人+spent(d)+时间+(on) sth/doing sth Unit10: 单词:air, everywhere, alive, balloon, factory, smoke, dirty, clean, hurt, fresh, plant, keep … alive, plant trees, keep them high in the sky, make the air dirty, keep the air clean 句型:It keeps them high in the sky. Trees keep the air clean/fresh. What should we do? We should plant more trees. 语法:人称代词的宾格:. 人称数 第一人称 第二人称 第三人称 单数 me you him her it 复数 us you them Unit11: 单词:wood, match, cool, miss, have to, cut…down, cut…into, look for, the last one, make a fire 句型:We get wood from trees. We use wood to make paper/matches. 语法:make+sb./sth+形容词:让、使某人做某事;keep+sb./sth+形容词:保持、维持某人某物某种状态;I use the last match to make a fire. Unit12: 单词:Earth, part, forest, land, ocean, rubbish, sick, recycle, glass, own, so many, pick up, shopping bag, plastic bag, on the Earth, get sick 句型:What should we do to save the Earth? We should stop throwing rubbish into rivers. We should stop cutting down so many trees. We should stop using plastic bags. 语法:stop doing sth停止做某事,can’t stop doing sth表示情不自禁做某事

    • 文字素材
    • 2018-12-14
    • 下载27次
    • 47KB
    • yqanjun
  • ID:4-5048966 小学英语沪教版(三年级起点)五年级上册复习内容材料

    小学英语/沪教版(三年级起点)/五年级上册/本册综合

    五年级上册复习内容 第一单元复习? 1.单词:pilot doctor nurse cook fireman job become want lifeguard Jump?into?the?lake? fly?a?plane? help?people cook?nice?food (be)afraid?of?flying?? drive?a?taxi (be)good?at... teach English/children in the future 2.句型?:1、用What?do?you/does kitty?want?to?be? I/He/She?want(s)?to?be?...及I/He/She?want(s) to?(do)... Do you want to be a ---? 2、?Froggy is not good at singing/swimming. 3.难点? 1)当句子主语为第三人称单数时,动词要做适当的变化。? 2)want?to?do?与want?to?be?的正确用法。? 3)动词词尾加er可构成名词。如:teach--teacher? drive—driver sing—singer ?play--player write—writer Sing—singer 但,也有例外,如cook可做动词,意为“烹饪”,也可做名词,意为“厨师”,而cooker的意思则为“炉灶;炉具”。? 习题:?1.用所给词的适当形式填空? 1)James __(want)to?be?a?doctor.?He?can?__(help)?people. 2)Ms?Fang____(be)a?teacher.?She____(teach)?us?Science. 3)What?____(do?)your?brother?want?to?be??? 4)May?____(like)cooking. She?wants?to?____(be)?a?cook? 5)I’m? good?at______(sing).I?want?to?be?a?____(sing). 6)My?father?is?a?taxi_____(drive).?He?likes____(drive) 第二单元复习 1.单词:walk primary school underground station take far from come?to?school? take?the?train/by train get?off bus?stop on?foot/walk? after?half?an?hour Bus No.12 take?the?bus(car)/by?bus(car)? ride a bike/by bike go to work 2.句型? 1?1)用How?do?you/does Kitty?come?to?school?询问上学的交通方式。 2)用I?come?/go?to?school... He?She?comes?/goes?to?school...介绍自己或他人去某地的交通方式。? I live far from our school/I live near school. 3难点? 1)表示不同交通方式的短语on?foot,?by?bus等所用的介词不同。? 2)区分go?to?school?和come?to?school?的用法。 习题:?用所给词适当形式填空? 1)Ms?Guo_____(live)?on?Green?Street.? 2)Mr?Black?_____(take)?Bus?No.18?to?Yellow?Street.? 3)I?____(come)to?school?by?bus.? 4)My?father?_____(go)?to?work?by?car.? 第三单元复习? 1.单词:party when begin bring thing favourite interesting hat right away? have?fun? favourite?colour birthday party at 2:00 in the afternoon happy birthday so much 2.句型? When's??your?birthday? It's?on... 用Can?you?...?来邀请或请求对方做某事。? Here are some orange things for you. I have an orange skirt. She has an orange skirt 3.难点? 1)日期的表达法在书面和口语中的差异。?如:在五月一日这一词组,书面可表达为:on?1st?May?,口语则表达为:on?the?first?of?May 2)序数词的构成和含义?: first second third 习题:?写出相应的英文? 1)第三______??2)第五_____? 3)第九_____?4)第三十____? 5)在11月12日________??6)在六月二十日_______ 第四单元复习内容? 1.单词:always usually often sometimes never visit play?sport??go?shopping??play?chess?? play?football the?Double?Ninth?Festival? play table tennis at the weekend the UK cook lunch this Saturday go to the park go to the cinema 2.句型?What do you usually do with your grandparents? I?always/usually/often/sometimes...with?my?grandparents. 打电话时,介绍自己用This is Mary. Come?with?me.? Grandma is never late. 3.难点 频率副词的含义区别。 习题:?写出相应的英文? 1)做运动_______?? 2)离我家远________? 3)在周末______ 4)一周两次___________?5)在公交车站___________?? 第五单元复习内容 单词:clever same class both carry heavy bored different word easy say ask answer then soon each?other? make?phone?calls not...at?all like?helping?people ?carry?heavy?bags cross the street different classes ?the?same?class??play word games 句型? I like.... Alice likes....? We?both?like... I’m?bored.? I?don’t?know. Is?that?Ken?? 3.难点same前面要加the?? both与all的用法区别 ?习题:选词填空完成句子。 easy? both? all? heavy? different? the?same? 1.I?am?Tony.?Jimmy?is?my?friend.?We___work?at?the? hospital 2)Sandy?has?two?good?friends.?They?are?at?______school?.?They?_______like?playing?football.? 3)I?am?Lily.?I?have?a?friend.?Her?name?is?Daisy.?We___like?singing.We?are?in?_____classes.?I?am?in?Class?A,?and?she?is?in?Class?C. 4)I?have?three?toy?bears.?They?have____colours.?I?like?_______of?them.? 5)—What’s?in?your?bag??It’s?so?____. —There?are?some?fruit?and?drinks.? 6)The?exercises?are?_____.Teddy?finished?them?quickly. 第六单元复习内容? 1单词:life living room bedroom kitchen bathroom their light before bedtime model plane wash hair watch?TV ?turn?off??do?one’s?homework?? tell?a story fall?down???cook dinner look?at?the?stars read storybooks at night cook dinner water the plants 2.句型? 用现在进行时描述自己及他人正在做的事情。?I’m?doing?my?homework.? 3.难点?1)现在进行时的结构及用法。? 现在进行时的构成是:主语+be+v.ing〔现在分词〕形式? 现在进行时表示动作发生的时间是“现在”,动作目前的状态是“正在进行中”。所谓“正在进行中”,是指在谈到这件事的时候,这个动作还在进行中.至于它是什么时候开始的,什么时候会停下来,不是我们关心的。? 2)一般现在时与现在进行时的区别。? 一般现在时表示主语经常性和习惯性的动作或存在的状态,也表示说话者的能力及自然现象。?习题:?翻译下列句子? 1)我正在和家人玩单词游戏。?? 2)我爸爸正在做晚饭。?? 3)我通常睡前读一本有趣的故事书。??? 第七单元复习内容? 单词:beach enjoy collect sea letter put know year on?holiday??enjoy?the?sunshine? ?collect?shells read?a?book??go?swimming??write?a?letter at the beach throw?the?bottle?into?the?sea?? have a good time ?2.句型? 1)用现在进行时的一般疑问句Is?/Are...(doing)询问他人正在做的事情,并作出肯定或者否定回答。? 2)用现在进行时描述人们在海边度假时所做的一些事情。? I am from the UK. 习题:?选择填空? 1)—____she?reading?a?book??—Yes,she?is. ? A?.Am?????B.?Are??????C.?Is?? 2)—_____we?going?home? —?No,we?aren’t. We?are?going?to?the?park.? A.Are????B.Is?????C.Do? 3)—Is?Sally_______a?model?ship?—No,?she?isn’t.? A.make???B.makes??C.making? 4)—What?do?you?like?—I?like___stamps?and?postcards. A.listening???B.looking???C.collecting?? 5)—Would?you?like?to?go?______with?us??—Sure.? A.swimming ?B.?swim? ?C.?Swims 第八单元复习内容? 单词:map hill find another lake key think hole outing diamond funny wear a coat at?the?top?of...??get?through???look?down??? be?like run?away? run??after... jump??into? ?another letter 句型:用现在进行时的特殊疑问句What?are?you?doing?询问他人正在做的事,并能作出回答。? The lake is like a big diamond. Alice opens the small door with the key. How funny! 习题:?写出相应的英文? 1)穿着外套?????2)在山顶上?3)往下看??????4)看地图? 5)这里有一封信。? 第九单元复习内容? 单词:post office zoo cinema home school hospital library park restaurant supermarket shoe shop get?to???walk/go?along..(road/street)??turn?left/right a map of the zoo after that walk straight on?one’s?right ?between---and--- 2.句型?Excuse?me. How?do?I?get?to?the?post?office?? Excuse?me. Is the post office far from here? Walk?along?Winter?Street.? Turn?left?at?Spring?Street.? Is?that?right?? You’re welcome. 3.难点? 1)准确使用描述路线的词和短语, 如Walk?along...Turn?...Walk?straight.等。? 2)会看地图,能正确使用turn?left?和turn?right等短语。? 习题:?写出相应的英文? 1)去博物馆__________2)花店_______?3)左转_________ 4)一直走_______?5)邮局_______6)在你的右手边_______? 7)打扰了_________ 8)沿着中山路走___________?? 第十单元复习内容? 单词:blow gently softly strongly happily slowly quickly move sound paper quiet cut wind-bell dance?softly???move?quickly???blow?gently????cut?out blow?strongly? move?slowly?? make a paper wind-bell the?sound?of?the?wind?? too?quiet????draw?a?circle 2.句型? 1)用副词描述做事情的状态:? ?The?children?are?flying?their?kites?happily.? 2)用副词及现在进行时描写风的状态: ?The?wind?is?blowing.?It?is?blowing?gently.? 3)用副词及现在进行时描写风车的状态: ?The?windmill?is?moving?slowly.?3.难点? 副词和形容词在用法上的区别?习题:?写出相应的英文? 1)风的声音_______2)轻轻舞动_______?3)画一个圆________ 4)开心地玩_______?5)轻轻地吹_______6)猛烈地吹_______? 选择填空? 1)Please?give?me?______paper.?A.some??B.a??C.many? 2)Listen?!The?wind?is___.?A.bored??B.blouse?C.blowing 3)It’s?very?_____in?the?library.No?one?talks?aloud.? A.quiet????B.quite???C.cute? 4)Please?speak______.I?can’t?understand(明白). ?A.strongly??B.slow??C.slowly? 第十一单元复习内容 词汇: tap use vegetable clothes farmer useful drop up shine over mountain tree ground inside grow?crops???put?out?fires???use?...to...?wash hands clean the floor cook food brush our teeth make drinks 2.句型? How?do?we?use?water? We?use?water?to... Where does water come from? It comes from the sea/rain. Water is very useful. 习题:?按要求写单词? 1)rain(形容词)_______2)ground(近义词)________? 3)shine(ing形式)_______4)wash?(第三人称单数)_______ ?5)use(形容词)______6)up(反义词)_________? 7)fly(第三人称单数)_____8)fall(第三人称单数)______? 第十二单元复习内容? 词汇: fire burn hurt must careful safety smoke match heat hate be?careful?with...???not...at?all burn?down? play?with?matches? a lot of trees at home 2.句型? We?must?be?careful?with?fire. We mustn’t smoke in the forest. We mustn’t play near fires at home. It does not taste good at all.

    • 文字素材
    • 2018-12-14
    • 下载26次
    • 73.5KB
    • yqanjun
  • ID:4-5048952 Module 1 Using my five senses Unit 1Touch and feel 表格式教案(3个课时)

    小学英语/沪教版(三年级起点)/四年级下册/Module 1 Using my five senses/Unit 1 Touch and feel

    Unit 1 Touch and feel单元教学设计 授课时间: 年 月 日- 年 月 日 单元整体分析 1.单元内容总体描述:本单元的主体是感觉,能够熟练掌握关于触觉的部分词汇(7个生词中thin已经在3AU4 My friends中学过,但本单元有了新词义“薄、细”,)以及询问和描述不同事物的触觉感受;通过一系列的问答(如:How does it feel? What is it? )描述物品的感觉、确认事物的名称(does 所起的作用,学生已经在What does your mother do?中学习过;本册书中在Unit5中还会学到does引导的一般疑问句),并且能够从颜色、大小、形状、触觉等方面来描述物品(其中 What is it? It’s…在3AU11 Small animals中学习过, Is…?一般疑问句在3A/3B/4A中也均已见过)。同时,通过学习知道要从外形、触觉等方面全面了解事物,表达自己的感受。 2.全套教材中与本单元相关的教学内容分析:功能:表达、描述; 话题:不同事物的触觉感受。语言知识:3AUnit 4 My friendsThis is Kitty. She’s my friend.She’s thin.Unit 9 In my room Is this your pen,dad? Yes,it is. Thank you,Alice.Unit11Small animals What is it? It is a rabbit.3BUnit1 Colours Is this your ball? Yes,it is. Thank you.4AUnit 6 My parentsWhat does your mother do? She’s a nurse.Is your mother a teacher too? No, she isn’t. She’s a doctor.3.本册教材与此相关的内容分析:Unit 5 Sport “does”所起的作用Does Alice like playing football? Yes, she does. 学情 分 析 本单元7个生词中thin已经在3AU4 My friends中学过,但本单元有了新词义“薄、细”,其余均为新授。学生已经在What does your mother do?中学习过does 所起的作法,本单元还会继续学习does的用法。What is it? It’s…在3AU11 Small animals中学习过,本单元还将继续学习复现。Is…?一般疑问句在3A/3B/4A中均已见过,但对于学生来说仍然需要多多练习。由于本单元内容贴近学生的生活实际,因此,学生应该会比较感兴趣的。调整和补充内容: 单元总目标 语言知识与技能:1. 能听、说、读、写核心词汇 hard, soft, thick, thin,touch, feel, young。 2. 在语境中熟练运用能用 How does it feel? 和It’s…询问并描述物品的触觉;能用What is it? It’s…确认事物的名称;能够从颜色、大小、形状、触觉等方面来描述物品。 3. 能正确读出字母组合ch在单词中的发音,并能迁移运用到其他含有ch组合的单词拼读中。过程与方法:1.以对比、对话等方式推动对语言的感知和理解。 2.以对话教学为主线,在所创设的日常活动情境中运用本单元目标语询问并描述物品的触觉。3. 情感态度价值观:进一步巩固目标语,知道要从外形、触觉等方面全面了解事物,懂得看待问题要全面,不可一叶障目。 教学方法与手段 1.采用听说法,通过听录音,回答问题的方法感知和理解Listen and say这一核心板块。 2.利用多媒体课件,通过对比物体的信息,理解Look and read 核心板块。3.采用交际教学法,通过小组对话,交流讨论,然后写出不同事物的触觉感受,并向全班展示。 课时划分与分课时目标 板块 单元知识 整合与拓展的知识 教学目标 主题语境 第一课时 Look and learn Listen and say 单词 touch, feel, soft, hard, thick, thin 触觉类单词 smooth,rough, sharp,wet,dry, light,heavy, fluffy 1. 正确朗读拼写触觉类单词 2.能询问并描述物品的触觉 Look and Introduce:用句型描述物品 Say and act:仿演对话 句型 How does it feel? It’s_____. What is it? It’s a ____. Is it a…? Yes, it is./ No, it isn’t. 第二课时 Ask and answerEnjoy a story 单词 young,blind,noise 触觉类单词、情态动词 under a tree 1. 复习上课时的核心词汇和句型;2. 能询问和描述不同事物的触觉感受; 3. 根据问题引领等多种形式阅读故事,在抓住关键信息的同时,有序阅读故事; 4.树立看待问题要全面的观念 通过故事情境提升分析、看待事物的能力 句型 How does it feel? It’s_____. You can___. They cannot____. 第三课时 Listen and enjoyLearn the sound 单词 yard 触觉类类单词 动名词 名词复数 动词第三人称单数 garden on the chair 1. 复习并巩固第一、二课时的关键句型和核心词汇;2. 能正确读出字母组合ch在单词中的发音,并能迁移运用到其他含有ch组合的单词拼读中。 Think and say:Toy shop描述玩具店中更多物品的触觉感受 句型 I like doing_____. I like eating and drinking and playing in my yard. I don’t like eating and drinking. 语音 -ch chick chair his chick on the chair 作业 设计 第第一课时 基础性作业: 应用性作业: 第二课时 基础性作业: 应用性作业: 第第三课时 基础性作业: 应用性作业: 教学设计续页 课题 Unit 1 Touch and feel 课型 新授 课时 1st 授课时间 年 月 日 项目 内容 教学重点难点 教学重点: 词汇touch, feel, sot, hard, thick, thin. 句型How does it feel?和It’s .. 教学难点: How does it feel?中does所起的作用。 板书设计 Unit 1 Touch and feel(1)Touch this, How does it feel? It’s _______. What is it? It’s a/an _______. 教学设计续页 个性化调控 Pre-task preparationsGreetings Revision Show some fruits and toys. Ss look and say. T: (Show an apple) What is it? Can you describe it? What shape is it? S1: It’s an apple. It’s round and big. T: Yes. It’s sweet and nice. T: (Show a toy bear).Is it an apple?Ss: No, it isn’t. It’s a toy bear.…While-task proceduresLearn the new words: hard, soft, thick, thin. T: (Show a toy bear).Touch this, Alice. How does it feel? S1: It’s soft.(Help S1 say“soft”.) T: Soft, soft, it is soft. The toy bear is soft. 2) Learn other words in the same way. Learn to say the sentence drills. 1) T: (Show an apple).Touch the apple. How does it feel? S2: It’s hard. S2: (to S3) Touch the desk. How does it feel? S3: It’s hard. Ask and answer in groups. Practise in T-S, boys-girls. A guessing game.Post-task activitiesListen and say. Listen and repeat again. Group work. Quick response. Say the opposite words/sentences. T: Hard. Ss: Soft. T: It’s thick. Ss: It’s thin. T: Is it big? Ss: Is it small?... Make a new dialogue in pairs. 个性设计应达到30% 当堂达标设计 Choose and say: ------Touch the window. How ( ) it feel? A. do B. does ------It’s ( ). A. soft B. hard调整和补充设计: 教学反思 现象与归因分析 请描述课堂问题 改进措施 请给出具体明确的改进措施 教学设计续页 课题 Unit 1 Touch and feel 课型 新授 课时 2nd 授课时间 年 月 日 项目 内容 教学 重点 难点 重点:1.能在语境中正确使用运用本单元的核心词汇touch, feel, soft, hard, thick, thin, young,三会掌握blind, noise。 2.句型How does it feel? It’s ... 难点:能够从颜色、大小、形状、触觉等方面来描述物品。 板书 设计 Unit 1 Touch and feel(2)Touch this, How does it feel? It’s _______. What is it? It’s a/an _______. 教学设计续页 教学流程 个性化调控 Pre-task preparations1.Free talk 2.Revision T: Touch the door. How does it feel? S1:(Touch and say) It’s hard. T: Touch your face. How does it feel? Is it hard? S2: It’s soft.( No, it isn’t. It’s soft.) T: Touch…While-task proceduresLearn the new words. 1).Show pictures of an old man and a young man. T: Look at the two men. This man is old. And that man is young. That’s a young man. 2). Show pictures of an old woman and a young girl. T: This woman is (Ss: old). That girl is (Ss: young). T: That’s a (Ss: young girl). 3). Show a blind man’s picture. T: Look at the man. Can he see? Ss: No, he can’t. T: He is blind. He cannot see. 2. Enjoy a story. (The blind men and the elephant.) 1).Read the story by themselves. 2).Ask some questions about the story. (Ss answer.) a. Is it hot? b. Where are the four men? c. Can they see the elephant? d. Which part of the elephant do they touch? e. How does it feel? Why? 3).Play the tape. Ss listen and repeat. 4).Ss read the story together.Post-task activities1. Role-play in groups.2. Retell the story in your own word. 个性设计应达到30% 当堂达标设计 1. Make a dialogueTouch this. How does it feel? Taste this. How does it taste? It’s _______. It’s _______.What is it? What is it?It’s a/an _______ It’s a/an _______Describe the elephant.调整和补充设计: 教学反思 现象与归因分析 请描述课堂问题 改进措施 请给出具体明确的改进措施 教学设计续页 课题 Unit 1 Touch and feel 课型 新授 课时 3rd 授课时间 年 月 日 项目 内容 教学 重点 难点 重点:语音:ch(chick,chair)难点:正确读出字母组合ch在单词中的发音,并能迁移运用到其他含有ch 组合的单词中。 板书 设计 Unit 1 Touch and feel(3) Touch this, How does it feel? It’s _______.ch chick chair 教学设计续页 教学流程 个性化调控 Pre-task preparations1.Listen and act T: Touch your face. How does it feel? S1: It’s soft. S2: It’s warm. 2. A guessing game. S1: Close your eyes, please. Touch this.(Show a book.) S2: OK.(Touch and feel the book.) S1: How does it feel? S2: It’s hard and thick. S1: What is it? S2: Is it a book? S1: Yes, it’s a book.While-task procedures1.Listen and enjoy 1).Read the rhyme by themselves. 2).Play the tape. Ss listen and repeat. 3).Read the rhyme together with action. 4).Listen and answer. T: What toys are hard? S1: Robots are hard. T: What toys are soft? S2: Toy bears are soft. 2. Learn the sounds. 1).Show the cards: chick, chair. Ss look and read. 2).Lead reading. T: Ch,/t∫/,chick, chick. Ss: Ch,/t∫/,chick, chick. T: Ch,/t∫/,chair, chair. Ss: Ch,/t∫/,chair, chair. 3).Say some words with“ch”. e.g. Chinese, child, chicken, teacher. 4).Play the tape. Ss listen and repeat.Post-task activitiesMake a new rhyme. 个性设计应达到30% 当堂达标设计 Read the rhyme. Say the opposite words quickly. soft—— hot—— thick—— warm——调整和补充设计: 教学反思 现象与归因分析 请描述课堂问题 改进措施 请给出具体明确的改进措施 第 单元复习设计 授课时间: 年 月 日 听说读写必会内容 建议使用思维导图 达标检测设计

    • 同步授课教案
    • 2018-12-14
    • 下载0次
    • 124KB
    • yqanjun
  • ID:4-4967132 Unit 12 The ugly duckling 同步练习(含答案)

    小学英语/沪教版(三年级起点)/四年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit12 The ugly duckling

    Module 4 Things we enjoy Unit 12 The ugly duckling. 同步练习 1. long (反义词) 2. big (反义词) 1. --______ ( Have/ Has) your sister got a pet --No. 2. It’s _______ (wind/ windy) today. ( )1. –What do the hens like –They like . A. hay B. corn C. grass ( )2. – books are they –They are our books. A. Who B. Who’s C. Whose ( )3. –What Ben like –He likes robots. A. does B. do C. is A. are B. am C. is Has, got, it, stalk, long, a 1. My little sister _________ (have) got a pair of sunglasses. 2. Tom ____________ (not like) flies. 参考答案 Short small 1.Has 2.windy 1.C 2.C 3.A are B. am C. is it has got a long stalk . 1.has; 2.doesn’t ================================================ 压缩包内容: unit 12 the ugly duckling.doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-11-19
    • 下载0次
    • 9.93KB
    • lanning2080
  • ID:4-4967130 Unit 11 Children’s Day 同步练习(含答案)

    小学英语/沪教版(三年级起点)/四年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit11 Children's Day

    Module 4 Things we enjoy Unit 11 Children’s Day. 同步练习 1. hear (同音词) 2. flour (同音词) 1. Mary, _____ ________ ( don’t chase/ not chasing) the hens! 2. In spring, the _________ ( leaf/ leaves) are green. ( )1.Mr. McDonald has five pigs his farm. A. in B. at C. on ( )2.–Has it got green leaves –Yes, it . A. have B. has C. is ( )3.That’s a tree. Its roots long. A. are B. am C. is on, Don’t, grass, the, walk . 1. ____________ (who) camera is that It’s ________ (I) camera. 2. The leaves _________ (be) brown and red. 参考答案 1.hear 2.flower 1. don’t chase 2. leaves 1.A 2.C 3.A Don’t work on the grass . 1whose my. 2.are ================================================ 压缩包内容: unit 11 children’s day.doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-11-19
    • 下载0次
    • 10.02KB
    • lanning2080
  • ID:4-4967128 Unit 10 My garden 同步练习(含答案)

    小学英语/沪教版(三年级起点)/四年级下册/Module 4 Things we enjoy/Unit10 My garden

    Module 4 Things we enjoy Unit 10 My garden. 同步练习 1.sheep(复数) 2. leaf(复数) 1. Helen _______ ( like/likes ) winter. She ______ (doesn’t / don’t) like summer. 2. Listen! Can you ______ ( hear/ hearing) the noise now ( )1.This is my kite. That’s kite. A. I B. you C. his ( )2.My father a driver. He a car. A. has…is B. is…has C. is…is ( )3.–Whose skateboard is this –It’s skateboard. A. our B. he C. we are, ducks, There, five . 1. Look at the tree. __________ (it) roots are long. 2. How many _________(branch) has the plant got It has got four. 参考答案 sheep 2. leaves 1.likes doesn’t 2.hear 1.C 2.B 3.A There are five ducks. . 1.its 2.branches ================================================ 压缩包内容: unit 10 my garden.doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-11-19
    • 下载1次
    • 11.56KB
    • lanning2080
  • ID:4-4967120 Unit 9 A friend in Australia 同步练习(含答案)

    小学英语/沪教版(三年级起点)/四年级下册/Module 3 My colourful life/Unit9 A friend in Australia

    Module 3 My colourful life Unit 9 A friend in Australia. 同步练习 1.hot (反义词)________ 2.snowman(复数)________ 1.Mary is ________(throw) the rubbish in the bin. 2.It is often_____(snow) in winter. 1.( ) There ____ rubbish on the floor. A is some B are some C is any 2.( )Why do you want to go there_____I can swim. A So B Because C And 3.( ) ____it often ______in London A Does; rain B Is ;rain C Does; rai ns I for to summer swim go want a in 1. It’s _______ (wind/ windy) today. 2. Mary, _____ ________ ( don’t chase/ not chasing) the hens! 参考答案 cold 2.snowmen 1.throwing 2.snows 1.B 2.B 3.B ns I want to swim in a summer 1.windy 2.don’t chase ================================================ 压缩包内容: unit 9 a friend in australia.doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-11-19
    • 下载0次
    • 7.1KB
    • lanning2080
  • ID:4-4967118 Unit 8 Days of the week 同步练习(含答案)

    小学英语/沪教版(三年级起点)/四年级下册/Module 3 My colourful life/Unit8 Days of the week

    Module 3 My colourful life Unit 8 Days of the week. 同步练习 1.wash (第三人称单数)_______ 2.beautiful(反义词)______ 1.Look!The boy is ______(run) in the corridor. 2.You should _____(help) others. 1.( ) There is _____school today. A some B any C no 2.( )You are ______of the______. A student; year B Student ;Year C Student; year 3.( )______do you brush your teeth Twice a day . A How soon B How long C How often library we quiet in should the be _______________________________________________ 1. look! Some girls ____ _________ (is dancing/ are dancing) in the hall. 2. --______ ( Have/ Has) your sister got a pet --No. 参考答案 washes 2.ugly running 2. help 1.C 2.A 3.C We should be quiet in the library. 1.are dancing 2.Has ================================================ 压缩包内容: unit 8 days of the week.doc

    • 同步练习/一课一练
    • 2018-11-19
    • 下载0次
    • 7.11KB
    • lanning2080